38

Анонимен

преди 7 години

На венецуела не се ли казваше Мадуро

37

Анонимен

преди 11 години

dokoga 6te si saobraziavame s 4almite????????????????????????????????

36

хаха

преди 11 години

А нашия Сер Гей да не е по - хубав, етимологията на името му цепи мрака и ужасно му подхожда, оака положението у нас, сега тръгна и из европа, ахах

35

Анонимен

преди 11 години

Poznavam edin kitaec kazva se Pei ***

34

а

преди 11 години

Ами да се пише по друг начин, че да не му смеят арабелите.

33

к

преди 11 години

Я, Кънчо! Хахахаха, да му дереме на френската патчица на някакъв си арабски педофилски и манафски било значело нещо, на кой му пука Ай сиктИр аман от резани, проблем имали, ами вън от франция и европа, да ви е аарно, *** с ***. Те жлътите че ви оправат, с малките си китайски пишчици хахаха ем да ви боли, ем да ви не е кеф хахахах

32

до 36

преди 11 години

Увисвал си ти на собствената си простотия и заблуда пич. Погледни какви хора управляват държавите, нааашите европееейски партньори и после ги сравни с алан тупаците и тиквите, дето такива като теб сложиха на власт у нас. Сега разбираш ли кой каквъв увиснал е? Простотията е до живот и поражда само по-голяма простотия!

31

до 18

преди 11 години

Явно си пропуснал доста уроци в училище, след като мислиш, че глаголите имат лице. Те имат спрежение спрямно лицето, рода и падежа, това последното виж в уикипедия какво означава хахаха. Тенденция, какво да се прави, много информация, но никакви знания. Ти първо започни със съществителни, прилагатем ни, род, число и спежение, после премини към местоимения (пълни, кратки и възвратни), че наистина ще ти е сложно и ше си останеш с ника :-)) като бате ти ойко си и той е на това ниво на българския

30

Анонимен

преди 11 години

То нали е социалист,какво друго да е освен увиснал х*й!

29

Анонимен

преди 11 години

а в Холандия е популярно името van Goeye(ван ***). И ако това е шефа ви? На холандски се казва Хуе морген, Хуе дах. Добро утро, добър ден.

28

емир

преди 11 години

Номер 18, наистина си ***, в статията говорят за арабска граматика, която е доста сложна , местоименията в арабския имат по 6 форми в зависимост от това дали се отнасят за:1.един мъж2.една жена3.двама мъже4.две жени5.повече от давама мъже6.повече от две жени

27

do 19

преди 11 години

A kakvo zanachi na TR BOG (K)

26

Анонимен

преди 11 години

А как ви звучи заглавие като "*** вдигна 348 кг!" Не, не е това, което си мислите. Става дума за китайския щангист ЛЯО ***, спечели златния медал в категория до 69 кг на Олимпиадата в Пекин.КУРАМАГОМЕД КУРАМАГОМЕДОВ Изглежда, не случайно той стана "Шампион на шампионите" при най-тежките на 48-ото европейско първенство по свободна борба във Варна през 2005 г.

25

Не го трийте, моля!

преди 11 години

Кундулиза Райс. На чешки и на словашки думата "кунда" означава "***", а думата лижа, ***, си е "лижу" или "лизам"! Тоест КУНДУЛИЗА, означава на тези езици "ПУТКОЛИЗАЧКА".Никога в новините не са и казали първото име!!!!До редакцията на DNES.BG- не знам, как да го напиша културно, ако искате (и ако можете) го коригирайте, но МОЛЯ не го изтривайте, защото е вярно. Точно така си е!

24

Чорбаджия

преди 11 години

до емигрантЯвно още не си даваш сметка, че и *** сте в един кюп с "арабеските" и също сте част от причините, поради които на хората на запад им е писнало от всякаква емигрантска ***.

23

mdam

преди 11 години

хахахаха

22

емигрант

преди 11 години

Да се надяваме новото правителство да покаже един голям Еро на арабеските, че не се трае вече!

21

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИТЕ КАТО ЧУЯТ ПЪРВАНОВ И СЕ СЕЩАТ ЗА ТРИПЕР

20

РАЗ ДВА

преди 11 години

ВРЪТНА МИ ЕДНА КИФЛА ЧИК ЧЕРИК ХОП ТРОП И БИГ БЕН ЗА ОТСКОК

19

Гошо Тъпото

преди 11 години

Това име е...хубаво,всички асоциации са...възможни.Надявам се новият френски премиер,да не ЕРОзира подкрепата на Франция за ЕС.