126

K.Атанасов

преди 12 години

Подкрепям мненията, че беше срам, заради загуба от Германия пак да се правят рокади. пълна глупост! Радо е доказан и ще се доказва, дано да е с България и момчетата, които играят сърцато! Само размирици им трябват и без това напрежение при нас винаги има! А за Бойко - да, според мен имаше право, като лице на Държавата, която дава пари за организацията на турнира, да тропне и изиска това, което всеки българин иска - РАДО ДА НИ ВОДИ! Успех на нашите, да ни радват нас - ФЕНОВЕТЕ!

125

PD

преди 12 години

Уважаеми сънародници,Забравете за Олимпиадата. С тази история вече нямаме борбено способен отбор. Едва ли ще успеем да се противопоставим на Франция, ако мача се завърже. Естествено очаквам някакво опълчение от наша страна, победа над някой от фаворитите, и то при условие че стигнем до олимпиадата, но толкоз. И все пак ще гледам мачовете и ще стискам палци за Българския национален отбор, и ще се надявам да не съм прав до последната точка.

124

PD

преди 12 години

като изключим емоциите и задължително виновните УС на БВФ какво точно се случи:Недоволен от оценката на УС "Великия" треньор Р.Стойчев разцепи националния отбор. Всичко останало са емоционални и закъснели реакции на участниците в конфликта. Причините вероятно са доста дълбоки, но да се занимаваш с политика е по лесно от колкото да играеш и да тренираш. Жалко че дори велики играчи и треньори, в БГ се занимават с различни неща от това с което са станали велики.

123

Данчо да си ходи

преди 12 години

ИНДЖИНЕРЪТ пак се изтъпанчи, този път в Блиц: Р.Стойчев умишлено допуснал загуба срещу Германия (???) , а пък ако Казийски не играе,това е ПРЕДАТЕЛСТВО ??!!!! Този изкукуригал вече остарял човек чува ли се какво и говори и защо смята,че всички трябва да играят не за честта на БГ, а заради него - Данчо и наглеците около него? И откъде накъде Казийски и други играчи са длъжни да търпят гаврите му с треньорите и със самите тях! По-лесното беше МС да спре парите на БФВ и хрантутниците след 3-4 месеца да си ходят. Та те изгониха Пранди, сетне Стойчев, сетне върнаха Пранди, сега пък неговият заместник! Лично ИНДЖИНЕРЪТ чрез интриги изгони навремето Пл.Константинов. Тези хрантутници да си ходят, а играчите да престанат да се връзват на номерата им

122

почитател

преди 12 години

Радо Стойчев не е пионка , за да го разиграват разни *** от различен калибър . ТОЙ Е ВЕЛИК ТРЕНЬОР !

121

!!!!!

преди 12 години

Д. Л. е голям *** !!!

120

До Бранник

преди 12 години

Бойко сам си се намесва и се вре навсякъде с "компетентното си мнение по всичко".

119

Моника

преди 12 години

"Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете" - Да, върнаха го, но с 20 години назад - отново в Родината от където тръгна по световните сцени и достигна световни върхове, обаче сега с омърсено име, заради службогонските интереси на хората от Федерацията и пилешкия мозък на Г-н Пожарникаря - Главен Главнокомандващ Народният парад - футболиста, танкиста, голфъра и сега оказа се и волейболист... Сирк дьо Болей (мозък)...

118

Разбирач;-)

преди 12 години

до rument .."Ако пиша с термини,никой няма да ме разбере,за това ако някой има някакви въпроси относно волейбола,нека пита,няма нищо срамно,а не да пише глупости."Хайде бе спортиста! Докога ще те чакам да се обясняваш на всички колко си по-по-най. Или и на тебе ти е виновен Б.Б. :)))))))))))))))

117

Тимур

преди 12 години

Боже,защо моят измъчен народ трябва да преживява унижение след унижение?Не стига,че социално,икономически,,екологически,сме най-зле - оклепахаме и спорта!Единственият що-годе конвертируем - волейбола,и него го затрихме!С простотията си!С манталитета си!Докога - Господи???

116

ТАЙСЪН

преди 12 години

МАРТИН СТОЕВ С ДОГОВОР ЗА 4 ГОД. И КОЙТО ИСКА ДА СИ ХОДИ. ТОВА Е НАЧИНА!

115

Дедо ви

преди 12 години

На местото на Радо НЕ бих се върнал докато 'бизнесмена *** Ганев(бай ***) и покровителят му-председател не си подадат оставката.Аман от ***!

114

Анонимен

преди 12 години

Ако има достойнство и чест Радо Стойчев ще откаже да се върне.Те така или иначе след това пак ще го изритат.На свинете Ганев и Лазаров трябва да се поиска оставка веднага.Тук вина има пряко премиера,който повлия на решението на федерацията.Радо трябва да им покаже "първото движение на ватмана"на тия нещастници.

113

Анонимен

преди 12 години

Този Любо Ганев обаче е такъв гнусен далавераджия,че дори задминава Боби Перуката в БФС. И като си помислиш,че някога тези хора бяха добри спортисти...

112

rument

преди 12 години

Мълчиш,явно си поредния "разбирач" който изказва мнение тук,смях бате.

111

МИТКО

преди 12 години

БОЙКО БОРИСОВ - БАЩА НА ВСИЧКИ ДЕЦА! (ТОВА БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ЛАФ ЗА СТАЛИН, АМА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ....)...

110

rument

преди 12 години

Знаем ги "разбирачите" като теб,кажи ми основните грешки(а),които направо Радо,да те видя колко ТИ разбираш от играта.

109

rument

преди 12 години

Разбирач - какъв анализ да ти дам бе пич????и колко разбираш от волейбол????? нито знаеш колко години съм играл,нито в коя държава,нито в кой отбор,аз не съм тези които си чешат езиците в тоя форум,трябва да напиша роман за да ти обясня за играта,дали ще ме рабереш??????????

108

rument

преди 12 години

PD - нищо не си признавам,докато не стъпиш на игрището,като играч или като треньор,няма как да разбереш тръпката и напрежението,така че по спокойно разбираш ли :)))

107

Разбирач;-)

преди 12 години

до rument '....аз съм тренирал волейбол и претендирам че доста повече разбирам от теб от тази игра,а не си чешам езика."Дай характеристика и анализирай играта на капитана, ако можеш, за да те преценя колко разбираш от този спорт.