10

Анонимен

преди 11 години

аз пък не искам да ме целува , даже и да ме доближва смърдящ на цигари , да си си смърди на себе си , да си се души , да си се кефи колкото иска, но далеч от мен

9

конопа

преди 11 години

легална Марихуана, забрана на тютюна и алкохола = по-добър свят. това е бъдещето, далечно или близко зависи от интелекта на хората.

8

\//\/\

преди 11 години

Аз вече месец и половина не пуша :) (happyyy)

7

Def

преди 11 години

Лека му пръст на Хачо Бояджиев ама човека пушеше като комин, а доживя до 80 години. В САЩ от тая демагогия с/у цигарите са я докарали до там че хероиново зависимите *** гледат с пренебрежение на пушачите. Да ама ти я на херц са си истинските ***.

6

до прасето

преди 11 години

А непушачите родители раждат прасета!

5

Анонимен

преди 11 години

Пак някаква недомислица в заглавието!30 минути за час,ден месец,година или за цял живот?60 г. пуша.За 60 год. съм пушил 33000 ч.Като умра някой ден на гроба ми може и да пишат,че съм пукнал от пушене на цигари.А на другите- непушачите-умрели здрави!Е,това за успокоение на съвестта им!

4

"Хейтър"?

преди 11 години

#7, леко, избърши си пяната от устата и внимавай да не получиш някой сърдечен удар, докато беснееш тука, че язък ти за непушенето. :)))Всъщност, пушачите са далеч по-безвредни за обществото, отколкото неграмотни и злобни ***, като тебе! :)

3

Анонимен

преди 11 години

Поправка на коментар 4!А тези които пушат 30 и повече години пък са здрави !

2

Анонимен

преди 11 години

А тези,които пушат 30 и повече години са здрави?

1

Анонимен

преди 11 години

искаммм да пушааааааааа!!! въпреки това.. не данък за пушачи, защото пак ще си даваме парите за глупсоти...трябва да забранят изцяло производството на цигари и да продават само ...от хубавите цигари... и алкохола трябва да спрат, защото от него умират повече хора от колкото от сол и макдоналдс! но нека да спрем времето и да се изсерем в очите на склерозата!