46

Niki

преди 11 години

Не оправдавам нито една война. Не оправдавам нито сърбите, нито ***. На война винаги е имало и ще има насилие, но не го оправдавам, това беше един народ!Обаче оправдавам сърбите, че са едни от малцината, които се опънаха на САЩ и НАТО (баш убийците), даже им правя едно голямо ЕВАЛА на сърбите.

45

още едно цитатче

преди 11 години

ООН също публикува списък с 10 000 имена на мюсюлмани от Сребреница, избити от сърбите по време на пробива, потънали в река Ядар, ранени и умрели от раните си или безследно изчезнали. Впоследствие, след войната специална комисия провери този списък, при което се оказа, че 2000 имена елементарно се повтарят, а други 5000 имена са на напуснали този район мюсюлмани преди 1995г. Имало и такива, загинали във военни действия 1992-1994. И така, в списъка останали 2000 човека. Само загинали. Отбелязваме, че отначало, в списъка имало и умрели от рани и безследно изчезнали. От тези 2000 в боевете при Сребреница сърбите убиват 100. Остават 1900. Толкова са бойците на 28-*** дивизия, загинали при пробива, в кървавите сражения със сърбите Каменица и Снагово. В тези райони бяха открити масови гробове на босненски войници които СМИ по цял свят нарекоха "масово погребение на мюсюлманите, убити в Сребреница".Селяните от околностите на Каменица и Снагово разказват, че след боевете цялата околност била в трупове на мюсюлмански войници. Била 30 градусова жега и зловонието задушавало. Затова ги заровили в обща могила.

44

малък цитат

преди 11 години

Представете си, че 7-8 хиляди човека са убити от сърбите-това просто е невъзможно- твърди военният журналист от ББС Джонатан Рупер, който е бил свидетел на станалото. Той твърдо се обявява против официалната гледна точка, изработена от НАТО и САЩ Ако отчетем, че известното ни число хора са извозени от Сребреница, то с убийството на 7-8 хиляди човека градът става 46 хиляди, но това просто не е вярно. Този факт се потвърждава и от една от съдиите на Хагския трибунал Патриша Волд. От официални статистически източници, в т. ч и американски, излиза, че там са живели около 37 000 човека.И откъде, все пак, се е появила тази цифра? Следва да се отчете, че погребения в общи могили и гробища са ставали и в първите три години на войната, когато в района е зверствал Насер Орич. Той показвал на кореспондентите на Вашингтон Пост Джон Помфрей, и на журналиста от Торонто Стар Бил Шилер снимки на собствените си злодеяния, сторени в сръбските села около Сребреница.

43

брей

преди 11 години

Чакайте сега, нали искаха империя, велика и голяма югославия, платиха си цената за грандоманските пориви...те къде си мислят, че се намират на балканите или къде? За кои се помислихте сърби? Вие преживявахте на наш гръб, ние се бием с Византия, те си клатят крачоли над нас, ние се бием с ВИзантия, те ни нападат под византийска ***...някои сърби още живеят в сънищата си и си мислят, че младич е герой и се е борил за какво, за нещо, което никога не се е полагало на тея лешояди....ареее

42

Анонимен

преди 11 години

Ратко правеше в Серебреница същото, което османлиите правеха тук, в Батак и Перущица.

41

Анонимен

преди 11 години

И откога страхливците, които бягат от войниците и колят жени и деца са герои? Откога да убиеш обикновени, невъоръжени хора е патриотизъм? Може би аз съм изпуснал нещо? Може би времената внезапно са се променили? Не знам, но за мен Ратко Младич е п*тка. Една жалка, страхлива п*тка, избиваща невинни хора. Винаги е по-лесно когато държиш автомат, а човекът срещу теб държи дете нали така? Срещу войници е опасно - може да започнат да стрелят. Ратко, ти си п*тка.

40

Българин

преди 11 години

На всяка *** и идва Коледата,и на тая скоро ще дойде!

39

Анонимен

преди 11 години

Ратко Младич е герой на своя народ ! Бъдещите поколения ще го благославят и ще бъде знаме в борбата срещу ислямската инвазия !

38

Касапина от Ирак

преди 11 години

В Хага започна процесът срещу Касапина от Ирак, Пакистан и Афганистан - Джордж Буш!

37

Анонимен

преди 11 години

a dovolni li ste NATO i USA susdadoha balkanskiq israel na balkanite- Kosovo i makedonia?!

36

Анонимен

преди 11 години

a 500 godini nqkude gi propyska6, kakvo se e sly4valo

35

Нина до 41

преди 11 години

Затова ли извършихте погрома над тракийяските българи?

34

Анонимен

преди 11 години

Турците са ни били съюзници след освобождението, сърбите - не. С турците сме се били рамо до рамо в балканските войни срещу сърби, англичани и руснаци. Странно нещо е живота а пичове?

33

Анонимен

преди 11 години

Някой хора си въртят далаверите на стария римски принцип 'Разделяй и владей" като използват религията за манипулиране!Не съм ***,но Ленин много хубаво го е казал навремето 'Религията опиум за народа"

32

Говедарин

преди 11 години

Абе кво ги фалите толку тия? И Младич, и Караджич и Милошевич... Ако им беше толку акъла, Сърбия немаше да е на това дередже, ако се отцепи и Войводина ще останат на две села земя. Трябваше да сгазят *** за две недели, а не да се перчат с години и после НАТО да им фърга бомби на главите...

31

dynamo

преди 11 години

След години този човек и Милошевич ще бъдат мъченици в борбата против Исляма, който обаче ще е превзел света необратимо...

30

Анонимен

преди 11 години

Явно съвременните мъже се кефят на убийци на невинни. Явно съвременните мъже предпочитат да се бият срещу жени и деца. Така де - по-лесно е, ако се биеш срещу войници има вероятност да ти отвърнат, затова такива като Ратко Младич се криеха от войниците и се биеха срещу невъоръжени селяни. А другите п*тки като него даже викат че бил патриот. Забавна работа.

29

Мене

преди 11 години

Кои православни християни избиха НАТО?

28

Анонимен

преди 11 години

Това са съвременните мъже - възхищават се на някакъв утрепаняк, убивал жени и деца. Няма вече хора с чест на тоя свят, няма истински мъже, останаха само п*тки.

27

Анонимен

преди 11 години

Аз съм генерал Ратко Младич. Аз убивах деца и бременни жени като истински мъж. Пребивах старци за златото им като истински родолюбец. Аз и другите като мен докарахме на моите братя сърби бомбардировки, война, нещастия и омраза. Аз и другите като мен оставихме сънародниците си без държава. Аз и другите като мен сме истински патриоти.