8

До 5

преди 11 години

И при нас мъжете не е истинско - при нас е само за по биричка и за мачле. А зад гърба те обиждат. И двата пола използват приятелите си като антураж. Който е по-властолюбив се налага, а другите го следват като придворни пажове/дами.

7

лай-лай кучка

преди 11 години

Грешката в изписването на името в пост 6 е моя

6

ляй-ляй кучка

преди 11 години

Приятелството е деликатна зона в личното пространство, в която човек допуска до определена степен друг. Истински приятели се срещат ,но много рядко, дефицит са ,затова трябва да ги съхраняваме. А когато една връзка се изчерпва ,тогава настъпва края.Голямо е разнообразието от ситуации във взаимоотношенията.

5

Анонимен

преди 12 години

Няма такова нещо като приятелство между жени. Всичко е едно огромно лицемерие, а зад лицемерието се крият неконтролируема злоба и завист. Изпитвала съм го на гърба си - за кафенца и лафчета - да. Но за сериозни неща, да споделяш плановете си и т.н. а оная да те кълне, злобее и дори да не се опитва да го прикрие пред теб - мерси от такова "приятелство". Добри познати и точка - личните неща в семейството. Дори гаджето няма да те кълне и да злобее за успехите ти за разлика от "приятелките".

4

анонимен

преди 12 години

моля? приятелство? някой по така на възраст знаят вече всичко за него..а на младите им предстои тепърва.та важно е от възрастта за точна преценка

3

дфх6ъ

преди 12 години

Всеки истински приятел ти е истински такъв, докато не се окаже че всъщност не е. Тогава си е кофти, но щом след дълъг брак хората се разделят, нормално е да се разделят и след дълго приятелство. Гледайте само това да се случи, преди да са ви нанесли сериозни щети...

2

Анонимен

преди 12 години

По-голяма тъпотия не бях чел- истинските приятели да не са като *** от МОЛ-а бе, пачи?

1

Бо

преди 12 години

Ми то е казано - враговете дръж под око, а от приятели се пази. С един такъв даже баджанаци станахме.