163

Анонимен

преди 12 години

Ба фокусерали са се... Ени пруфесури яко смучат кинти от едни студенти... И бройката на студентите е голема и бизнеса въри...

162

T.N.T.

преди 12 години

/194/ MITKO,NE SE I NADQVAMPRI TOQ PE6TERENKOMUNIZAM SKREMALSKA BAZA...

161

didoo

преди 12 години

Добри съвети му е дал. Плевнелиев все още е много неопитен и зелен. Има да се учи страшно много, докато стигне едно високо ниво.

160

Митко

преди 12 години

До 193:ТНТ, успокой се. Лустрация няма да има.Това не е Германия.

159

T.N.T.

преди 12 години

ZA TOVA OBRAZUVANIE (TUMORNO) STAVA WAPROS!?...W AONSO DA TI PREPODAVAT IKONOMIKA 4ERVENITENEGRAMOTNICI RUMEN GE4EV I WIDENOV.ZA ARTIST DA TE PODGOTVQ 4ERVENIQ GNIL PANZZZZTEFAN DANAILOV--NEGRAMOTEN KOMUNO PROFESOR--PARTIEN SEKRETAR--KREMALSKA PODLOGAI T.N.T.NUJNA NI E HIRURGI4ESKA,A NAI WE4E OB6TESTVENOPOLITI4ESKA OPERACIQZA DA PREMAHNE 4ERVENOTO--TUMORNO OBRAZOVANIEOT IZSTRADALATA NI RODINA,NOOO...KREMAL N E P O Z V O L Q V A A A A . . .

158

Митко

преди 12 години

До 177: Държавната администрация в България, ползваща Windows, е около 45 000 души. През 2010 г. се закупиха 67 000 лицензи - 30 % за Windows XP, 70% за Windows 7, съответно Windows 2008 server, Office 2007, Office 2010 и т.н. Около февруари тази година лицензите свършиха и бабите от администрацията няма какво да слагат на новите лаптопи на внучетата. Вместо да се закупят с нови компютри с OEM версии, се дублират ненужни лицензи, за да върви далаверата с комисионните.

157

Nina

преди 12 години

Абе какво ни хвърлят прах в очите. Благотворителност. Да не ни е безплатна. Утре пак ще тръгнат на хайки за нелицензиран софтуер. Скоро WINDOWS ще дишат пораха на другите операционни системи, защото са алчни и използват лобита в правителствата за да печелят. Много му пука на Гейтс за децата ни!

156

Биляна

преди 12 години

Всички са полудели с тези Евро проекти,но Гейтс е прав за образованието!Нашето обаче се нуждае от голям ремонт!

155

който и да е

преди 12 години

Сегашното МОМН така се е фокусирало върху образованието, че занимава учителите само с проекти за усвояване на европейски пари. Поради което на самите учители не им остава реално време да обърнат внимание на пряката си работа. То не бе усвояване, то не бе чудо! Прав е Бил Гейтс.

154

бсп

преди 12 години

всички долуподписали се са на хранилка в бсп и затова ги боли,че вече им спряха кранчето,почти и само ревът и заливат с помия целия народ........

153

хоп

преди 12 години

Бойко си сбъдна мечтата , като се запозна със Сталоун и Арни ,а тоя си сбъдна мечтата , като се запозна с Гейтс . Кога ли ще се сбъдне и мечтата на българина да не се тревожи за хляба си в 21 век ? Явно nobody cares

152

американец

преди 12 години

А така , създавайте и вие българи мозъци и ни ги подарявайте на нас , че някой друг трябва да ни работи и поддържа икономиката и високия стандарт .

151

Miro Dobrev

преди 12 години

У нас образовани хора не липсват, но работа няма и за това всички тези млади хора предпочитат да си хванат пътя. Да не говорим, че образованието не е сред приоритетите в тая държава, дори в Блъгария 2020 са залегнали толкова съществени реформи като - 4-годишни тръгват на предучилищна и БАН да работят за енергетиката, траспорта, медицината... Явно ще фабрикуват вундеркинди от чаавета в махлата, защото с тая безперспективна среда, други едва ли ще останат.

150

Лори

преди 12 години

Имаме нужда от сериозна реформа в образованието,прав е!Но има нужда да се осигури реализация на тези млади хора в родината им!Плевнелиев да работи по второто като за начало

149

Mаcintosh

преди 12 години

Плевнелиев сега ще става *** на Бил Гейтс ли? Кой знае какви далавери подготвят а се скрият в същото време зад проекта с българското образование.

148

Анонимен

преди 12 години

Какво образование можем да имаме с министър като Игнатов, който харесва Азис?

147

pavel_petkov

преди 12 години

Напълно подкрепям мнението на 175! Четете хора и проумейте, че силите, които управляват не целят едно будно и адекватно общество, а покорни роби, които искат само да плюскат и консумират бълвочите, които се рекламират от медиите, управлявани от същите световни господари. Тъжно е ако някой се надява, че изведнъж нещата ще се оправят и родна България ще стане просветен център. Друго е било запланирано - слаб и *** народ лесно се управлява. Това го виждаме сега наяве и ще се влошава положението.

146

това е самата истина

преди 12 години

Отворете широко затворените си очи:"фондациите на гейтс имат за цел да унищожат мнозинстовото от хората на планената. този *** и съпругата му спонсорират ГМО и "ваксинациите" които убиват сума ти народ. щом нашият турчак ходи да му лиже *** помислете какво са ни замислили."

145

Анонимен

преди 12 години

Dnes.bg, отново спите! Толкова много информация за Бил Гейтс, а нито дума за Вашата собственичка - американската посланничка... Какво става - да не са я отзовали? Нали обичаше да се показва за щяло и нещяло в публичното пространство?

144

bezpartien

преди 12 години

ами ние това много добре го знаем! не знам защо трябва да троши държавни пари, за да му кажат нещо което ние си знаем много добре