8

Лекарка

преди 12 години

"Безопастна ли е модерната "неалтернативна" медицина ?" Не,не е безопастна. Ако се изнесе статистиката колко хора умират годишно от легално преписани мед.препарати от лекарите или по време на хурургични и диагностични процедури - картинката ще бъде доста мрачна.Ама кой ще я изнесе тази статистика ?! Мафиотско-корпоративното здравеопазване хачело с фармацевтичния картел да не е лудо само да си подпалва чергата ! Я по-добре една стъкмистика и да хвърляме камъни по алтернативната медицина...

7

Перспектива

преди 12 години

Баба ми като се е раждала е била 7-мо дете, и не са й издавали акт за раждане до 3-тия ден за да не се занимават с евентуална бумащина ако вземе, че умре което хич не е било рядко срещано, а в момента 13/1000 детска смъртност колкото е при нас е висока за Европа.Кога за последно ходихте да търсите бялата лястовица? Дори в България лечението на туберкулоза е успешно в около 80% от случаите, а на места е 100%. Хайде със здраве и да не ви се налага да се лекувате.

6

Перспектива

преди 12 години

Средната продължителност на живота се е удвоила за света, доста от пишещите тук нямаше да ги има ако не беше съвременната медицина. Всяко лечение е било алтернативно преди да стане "мейнстрийм", но някои си остават алтернативни и нямат реален доказуем ефект при изследвания. Има антибиотици които имат ефект само върху патогенните бактерии, инсулина (и не само) се синтезира от ГМО, а кога за последно е умрял някой от едра шарка? Бедния има достъп до по-добро здравеопазване от богатите царе нявга..

5

Анонимен

преди 12 години

100% е безопасна за тоя,който я практикува.За останалите...зависи от случая.Ако лекувате с нея примерно нощно напикаване,почти сигурно е напълно безопасна.

4

Здравеца +1

преди 12 години

Абсолютно подкрепям. Класическата медицина лекува ефективно само животозастрашаващите заболявания, при това не всички. Лекарите и фармацевтите нямат икономическа изгода да лекуват ефективно болестите. В алчен век живеем! :( Докато алтернативната медицина е много ефективна за редица заболявания и също така страничните (негативни) ефекти са много по-малко.

3

Здравеца

преди 12 години

Вие видели ли сте класическата медицина да излекува рак с лекарства и химиотерапии? Не и няма да видите. А аз съм видял алтернативната да го направи - неведнъж!!! Не ни набутвайте псевдонаучни материали, за да ни зарибявате да ставаме клиенти на докторите фирмаджии и на фармацевтичната мафия. Антибиотикът по добър ли е от билката, водата, правилното хранене, компреса, физическите упражнения, дишането? Странични ефекти? Знаете ли какви са страничните ефекти от медикаментозното лечение?

2

галактика

преди 12 години

За този вид медицина си има и съответната литература - предимно източната медицина. Имам доверие само на нея. /опазил ме Бог от нещо по-сериозно де/

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

Всичко...алтернативно е на...принципа,проба-грешка.Търси лека,но не се...доверявай сляпо,на случайни...лечители.