9

Мутроинвеститор

преди 12 години

ХА ХА ХА..., добре че вече направихме ветропарка и сега години наред ще цоцаме страхотни суми. То досега Закона работеше за нас бе овчици мамини.

8

mpimpan

преди 12 години

Тонът на тази политика се задава от Германия,където правителствате се водят за носа от група екоталибани!

7

ku4eto

преди 12 години

Цената на "зелената енергия" ще се понижи..........................на куково лято

6

съгласен с 1

преди 12 години

субсидирането е МАФИЯ.Да не говорим, че дори и при сег. развитие на ВЕИ голяма част от тях са напълно конкурентни!Субсидията към 'зелената' енергия има негативен пазарен ефект и освен това я товари с изключително лош имидж!Абсурдно е в с/ките за ток да има графа 'зелена енергия'?!Защо тогава няма подобна графа - 'дупка за АЕЦ в Белене' - 1 млрд.?!Или 'прозвизии за изваждане от експлатация на АЕЦ и ядрена авария'?!А тези пари се вадят директно от бюджета на държавата или от този на НЕК?!Нищо чудно тогава, че хората са едва ли не ОЗЛОБЕНИ от 'зелената енергия' и желаят да имат атомна бомба в двора си!

5

Анонимен

преди 12 години

Ще падне с няколко процента, а тока няма да скочи с 10, а примерно с 9,5 процента, все тая. От Булгаргаз са хитри, ЕС затъва, еврото пада, те искат да си вържат цената към долара.

4

Смеем си се

преди 12 години

Докато Ал Гор събира данъци и говори за "глобално затопляне", ще поевтинее енергията, ама друг път!

3

Анонимен

преди 12 години

Що народ ще го отнесе, не е истина просто. Но защо не се ангажира с процент този АНГЕЛ в енергийното и водно регулиране ? Защото, още не са му казали на Семерджиев, с колко, а само КОГА. Тоя *** трябваше отдавна да го няма в условно наречената д.КОМИСИЯе.в.р.. Това са кърлежи, които трябва да бъдат изчистени оттам на мига, преди да са отровили цялата система.

2

Анонимен

преди 12 години

Че тя е безумно висока, колкото и да пада, до тази от атомната електроцентрала никога няма да стигне.

1

Анонимен

преди 12 години

СУБСИДИРАНЕТО ТРЯБВА ДА СПРЕ! СТИГА С ТОЯ КОМУНИЗЪМ. БИЗНЕСЪТ ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ПРОИЗВОДСТВО, НЕ ОТ СУБСИДИИ.