84

иво

преди 11 години

Мазалото стана пълно.Освен намерението на Казийски и Жеков май също ще се отказва.Пранди отказа.М.Стоев и П.Костантинов -също.Вие бяхте в залата , а аз гледах едно интерва с В.Николов , който също уважавам и той направи една оценка на Р.Стойчев, коятоможе да го е засегнала и Владо?Наистина мазало.

83

Баста с чужденци

преди 11 години

Нарекох ги чужденци, защото поставят чуждите интереси пред Българските. Че Радо Стойчев е голям спец - да вярно е, но защо не приложи своите възможности и за България. Той заедно с Казийски са повече италианци, отколкото Българи. Андрей, и той май се е запътил за там. Затова баста. Пропуска се една олимпиада, но се подготвя нов силен отбор за Европейско и за Световно. България бъка от млади таланти. Необходимо е да се обиграят в повече чужди срещи . Има прекрасен наш специалист - Мартин Стое

82

Баста с чужденци

преди 11 години

Тъмна работа. Точно пред мача с Германците, Андрей Жеков контузен, Казийски не играе, Треньора прави наивни грешки. Адже ба, кьорави ли сте да видите, че всичко е предварително нагласено. Целта е Италия на финала. И тя е постигната. За кой ли път Бербатовщината ще плюе на собствения си Български зрител. Бербатов мислел, дали да се върне. Да ходи на майната си. Същото и тези тримата волейболни герои. Вземете им Българското гражданство - то не им е нужно, защото не са Българи. Градете нов отбор.

81

PD

преди 11 години

изпитва.Това единствено би ми обяснило евентуално отказване на Матей. За жалост края остава отворен, но с възможен и сценарии за разпадане на отбора като такъв. Кукловодите са такова племе, което за власт или пари е готово да унищожи мечтите на цял един народ. Само не съм наясно все още, кой е кукловода, който открадна мечтите на отбора и народа за успех на Олимпиадата.

80

PD

преди 11 години

и ще съзре сценария. Тогава поради липса на разумен ход ще върнем нашия герой на бял кон и ще отсечем главата на злодея инж. Лазаров. Как Ви звучи, уважаеми сънародници. Кой е злодей и кой герой оставам сами да си прецените. В така разказания сюжет обаче изпускаме Матей, за който ролята на кукла на конци не му прилегна. Дали се разочарова от неточностите на треньора си, или съзря, че е пионка в нечия интрига, едва ли ще разберем. Мога само да изразя разбирането си относно разочарованието което

79

PD

преди 11 години

Все още в този сценарий, не се допуска съзнателно участие на нашия герой в провалянето на мача (трети гейм), макар и тези сюжетни линии да се възможни. Допуска се самонадеяно решение което не води до очаквания резултат. В предвид новата зала и медийния интерес Кукловода лесно убеждава съветниците, че нашия герой не е в състояние да изведе отбора до заветната цел Олимпиада. И хоп вади от ръкава Пранди, който по една "случайност" е в България. Пранди е приемлив за пред медиите, но не е глупав

78

PD

преди 11 години

Така на фона се появява Р. Стойчев. Въпреки че съветниците са дали ясен мандат на Р.Стойчев да изведе нац. отбор до Олимпиадата, нашия герой е доста амбициозен. Иска да наложи нов стил на работа, да запише името си в Историята на Българския волейбол. Единственното което му липсва са резултати, но той е герой и не се отчита пред никой. Има си играчи с които да постигне целите си. Много важно, че ги контузва от упорити тренировки. Нещата трябва да стават както той ги иска или няма да стават въобще

77

PD

преди 11 години

Има обаче план.Да напомпа чрез медийте очакванията към Българския национален отбор и да принуди инж. Лазаров да плаща за все по скъпи и именити треньори. Рано или късно балона ще се спука и ще отнесе авторитета му. Има обаче проблем. В момента Пранди се справя повече от добре. Научи отбора на търпение и стабилна блокада. Влиза вестител: Българския нац. отбор е на 7 мо място в СП. Кукловода съзрява своя шанс. Трябва му герой именит, чешит който да осъществи плана му. Тази вечер ще го предложи.

76

PD

преди 11 години

Добра вечер Българи,Ето какво видях и искам да споделя с вас. Ще го опиша в театрален сценарий. Образа на злодея инж. Лазаров, образа на героя Р. Стойчев. Кукли на конци- състезателите в националния отбор. масовка- целокупния Български зрител. Вероятно има и кукловод но аз още не го знам кой е. Сцена първа: Тайна вечеря. Кукловода отдавна крои планове за мястото на инж. Лазаров, но до сега въпреки всички скандали и с женския нац.отбор и допинг скандала на Константинов не е постигнал резултати.

75

ФАШИСТ

преди 11 години

в писмо , Проди отказа да бъде треньор!Стойчев е БЪЛГАРИН ПРИЗНАТ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ЗА НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕНЬОР ПО ВОЛЕЙБОЛ !!! От федерацията да отидат и на колене да се ИЗВИНЯТ ЗА ТЪПАТА си ПОСТЪПКА !РАДОСТИН СТОЙЧЕВ е треньор , както КАЗИЙСКИ волейболист - НОМЕР ЕДНО В СВЕТА !!!

74

Анкетата

преди 11 години

Искате ли Матей Казийски да остане в националния отбор по волейбол?Да +Не -

73

сволачЪТ

преди 11 години

никой не е пророк в собствената си страна. Радо му трябва време и да работи спокойно. След всеки провал се говори за неговата смяна. ненормална обстановка за работа. онова прасе Ганеф и групата му измири не се умориха да се правят на велики.. и инженера лазароф..сега нямат треньор и дано се откажат матейчо и това момче разпределителчето

72

sopol

преди 11 години

uprevlenieto ne e kato kradeneto

71

Йово

преди 11 години

Българска работа след като имаме две домакинства на турнири: 1 - Финали за Световната Лига. 2 - Световна Олимпийска квалификация. И сега вместо да се подготвим яко за тези турнири ние се разпадаме като отбор. И най вероятно няма да се класираме на Олимпиадата и ще останем последни в финалите на Световната лига. Вместо да спечелим и двата турнира и да се наредим при големите в този спорт като, Русия, Бразилия, Италия и други, и най вече първа свтовна титла за България.

70

chicago

преди 11 години

През тоталитарно време,текстовете за вземане на някакво решение започваха така :Административното, комсомолско и партиино ръководство ............ и т.н.Абе,Лазаров ,Ганев и другите от федерацията,нали първо вие трябва да си отидите,след като за две години правите две грешки.Като сте специалисти,не виждате ли че ние нямаме отбор за голямо състезание.Матей ,Андрей и Владо не стигат.Най вероятно ще принудите Андрей и Матей да играят щото няма да им подновите лицензите,какво ще постигните.

69

Анонимен

преди 11 години

Сега и Жеков иска да се маха от националния отбор...Става интересно!

68

Анонимен

преди 11 години

Едно голямо браво на Пранди!! Дано Казийски се откаже, след него дано и Жеков се откаже и да се види колко е *** тази наша федерация. Сега тая мутра Ганев, като знае толкова много, той да поеме отбора. И след като тотално се разпадне, дано министъра на спорта се намеси и да се изберат нови и наистина компетентни ръководители - не като тази дебела *** Ганев и онзи *** инж. Лазаров. Те го обърнаха този отбор на тяхна фирма и гледат на парче как да припечелят някой лев на гърба на момчетата.

67

Анонимен

преди 11 години

Пранди е отказал да бъде треньор, Фокус съобщи преди малко.

66

Примадончо

преди 11 години

да напуска, тъкмо другите ще са по-единни , а не да разчитат на него във важни мачове и той да се дъни редовно. такива примадони които си мислят че от тях започва спорта не са нужни на никого.

65

Анонимен

преди 11 години

женчо,аман е самозабравили се ***,и със и без казийски бг волейболния пак ще го има...