28

kireza

преди 12 години

Абе ако си немаме абсолютно никакви парици,SMS и да пращаме,все ще сме си само ибрици....:))))))))

27

Анонимен

преди 12 години

Грешен код! За всеки опит за постване.Да бяхте си оправили парцала...Обаче кат гледам кви "новини" пускате ... не го пипайте. Мое спокойно да не улазяме...

26

Ronaldo

преди 12 години

Me, you, *** ***?

25

Texas

преди 12 години

Густо на кубици,императивния закон е цел и искам да го спазя

24

Анонимен

преди 12 години

А да ви кажа ли как да свалите жена само с един sms? Простичко е, sms-ът трябва да гласи: "28 см"

23

до 28

преди 12 години

... Мисля че това е факт. Не се опитвай да ме обеждаваш, че утре ако някой беден, който те обича ти предложи брак или някой богат който не те обича също ти предложи брак ще приемеш брак с бедния. Много жени биха предпочели не-финансова изгода - например вместо да е богат да е известен, други биха предпочели да е красив, трети да е образован, но като погледнем във всъшността си това все е търсене на изгода, вместо на така търсената на думи от вас любов. Не мисля да споря с теб. Лека вечер.

22

до 28

преди 12 години

Добре приемам обяснението ти за вярно. Но както написа "ЗА НЯКОЙ жени парите са самоцел/смисъл на съществуването". Бих казал, че тези жени всъшност са мнозинство. И бих добавил - за повечето жени парите са смисъл на съществуването им. Не мисля така за жените, защото избягвам да си съставям мнение по първото впечатление и се опитвам да преценя човек (жена или мъж) чак когато мине време. Но жените, които мислят за пари или за някакви изгоди (дори и да не са финансови) са мнозинство....

21

от 18 и 19 до 21

преди 12 години

Не съм чичко-паричко и не се опитвам да докажа, че всяка жена би искала да си легне с мен, ако бях. Казвам го от наблюденията ми на жените - много повече от тях биха предпочели охолен живот с някой, който не ги обича но може да им го предложи, отколкото с някой по-беден, който не може да им го предостави и ги обича. Ако си изключение, както се казва това само доказва правилото и не съм искал да обиждам жените. Само казах това което мисля и съм забелязал, че и други го мислят.

20

от 18 и 19 до 21

преди 12 години

Добре не искам да споря, но малко сама си противоречиш. Хем твърдиш, че парите са самоцел, хем твърдиш, че са средство. И едновременно с това твърдиш, че не са цел. Ами общото м/у цел и самоцел, е много по-голямо от общото м/у средство и цел. Може и да не съм те разбрал правилно, но така както си го написала звучи като парадокс. И не се засягай от коментара ми 18, но да твърдиш, че би предпочела някой, който те обича вместо някой, който би ти осигурил добро качество на живот-няма да ти повярвам

19

3

преди 12 години

Абе пишете и каквото намерите за добре, само да не е на "маймуница" - че от това по голяма тъпня трудно може да сътворите. ;)

18

Dr.green thumb

преди 12 години

Мдааа, сега си давам сметка че чрез смс-и съм постигал немалко "невъзможни" цели :-))) ама който си го може.....да не забравя да предупредя дъщерята..:-))

17

от 18

преди 12 години

до 14

16

Анонимен

преди 12 години

За теб може да не е, за мен е. Всички жени налитат на парите или поне търсят комфорт в живота си. Тези които го го правят открито и си признават, за мен са по-честни жени отколкото тези, които лъжат, че пари не ги интересуват.

15

Свалячев

преди 12 години

1-ви СМС - Здравей?2-ри СМС - Как си?3-ти СМС - Аз съм милионер, искаш ли да се видим?

14

До Томас

преди 12 години

Братко Томасе блудницата за която пишеш ми прилича на световната банкова система "защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош. И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди."

13

Анонимен

преди 12 години

"Около 100 евро ще е цената на елитните компаньонки в Слънчев бряг, казаха жрици от бранша."Откога да си *** е ЕЛИТНО?

12

Любопитен

преди 12 години

СМС-а? С три Садо Мазо Сек.а ли е?

11

до 11

преди 12 години

Браво, доловил си сърцевината на статията:"В първото той трябва да грабне вниманието на дамата" - един мерцедес го грабва прекрасноВторият SMS трябва да подчертава емоционалната лична връзка, която мъжът е изградил с жената. - явно това се е случило или ще се случи на въпросната вила. "третия SMS... при всички случая трябва да звучи интимно и лично" - темата със силиконките импонира силно на интимното й и лично желание за по - големи дини

10

хаха

преди 12 години

1sms - имам мерцедес2sms - имам вила3sms - ще ти купя силиконкидруго има ли нужда в бг?

9

кривуй

преди 12 години

В тоя сайт ако не са британските учени, Ким Кардашиян и Багата, няма какво да се чете.