267

Анонимен

преди 11 години

318, не знам прасчо, ама като ги гледам кучкарите, още са на ниво дриопитек

266

СЛУЧАЕН

преди 11 години

Какво му пречи на стрелеца да стреля? Както убива животни /нали е ловец/, стреля по НОК на съседа си, така утре може и СЛУЧАЙНО да простреля човек и все заради някакви дразги и не разрешени спорове.

265

Анонимен

преди 11 години

KU4ETO SI PRILI4A NA STOPANIA. AKO ISKA6 DA E AGRESIVNO DA ,AKO NE NE.4NO NO

264

Анонимен

преди 11 години

KU4ETO SI PRILI4A NA STOPANIA. AKO ISKA6 DA E AGRESIVNO DA ,AKO NE NE.4NO NO

263

777...

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ ЗА УБИЙСТВО НА ЧОВЕК ТИ ДАВАТ УСЛОВНА, А ЗА КУЧЕ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ПЛЮС ГЛОБА . И ТОВА СЕ НАРИЧА ДЪРЖАВА???????????? ХА ХА ХА ХА ХА ХА

262

човек

преди 11 години

...."по случая се води разследване..." Хора, какво разследване е нужно, след като песа е отвързан и е извън оградата?. Всеки ден съм изправена пред подобен проблем. Не смея да се движа по улицата без автомобил, защото през 2 къщи от моята , се отглеждат две огромни рунтави кучета, които по някога успяват да излязат извън оградата.Дадох 120 лева за спрей и кучегон, а други съседи се движат с газов пистолет.Според мен в случая не става дума за хуманност, а за правила.

261

прасчо

преди 11 години

Би трябвало тук да пишат умни и интелигентни хора,за съжаление явно и питекантропусите и австралопитеците са се научили да пиша и вменяват простащина,арогантност и нетърпимост...Отношението към инвалидите,болните хора,бедните, и животните е признак на цивилизация.Другото е неандертализъм......

260

Анонимен

преди 11 години

Da prabugarina , go e kazal. Kon, ku4e, i ako ima po patq, nqkoq jena.

259

чичо

преди 11 години

ако си депутат и блъснеш(убиеш) човек - може, ама ако си обикновен човечец от някое селце и застреляш куче(което евентуално прави поразии в къщата ти) ти дават до три години....

258

До авторите

преди 11 години

"... по случая се води разследване..." Тепърва ще се разбере, надявам се, истинската причина за инцидента. Но ми прави впечатление злобата и откровения цинизъм на голяма част от коментарите. Въпросът ми е: - Всичките тези коментари взимат ли се под внимание за някакво статистическо изследване на отношението на българина към случващото се в страната ни или е просто запълване на дупки?

257

Garfield

преди 11 години

От тука виждам че овчарката го е нападнала и той при самозащита и явна неизбежна отбрана е гръмнал псето. Веднага да му се върне ЗАКОННО притежаваното ловно оръжие + грамота от кмета че е направил селото малко по-добро място за живеене. За дебилния кучкар - една хубава глоба.

256

Анонимен

преди 11 години

За убииство но човек условна а за куче в затвора е само за това си заслужава да се изселеш от страната. Кучета е имало и ще има ама къде са хората

255

Анонимен

преди 11 години

А куче което лае в на съседа по цели нощи какво да го правим?И него ли трябва да го погалим,току виж спряло да лае?Със стопанина не може да се излезе на глава,а общината не предприема никакви мерки!Аман от такива стопани и кучетата им!Много сериозно трябва да се помисли по този проблем.

254

край

преди 11 години

Държавата като следи ца спазване на закона - хората ще започнат да се защитават сами- никой не може да им го забрани. Познавам момче което заеква защото като бил малък отворил асансьора и от там със ръмжено му се хвърлил даламатинец. Травмата е за цял живот. Държавата ограничава пушенето искам да сложи в ред и кучкарите. Кучето до кучкаря вързано и с наморник. Пуска го само на определено от общината място - това е Иначе аз ще почна да гледам отровни змии и да си ги пескам на разходка през блока.

253

к,ай

преди 11 години

Оставете човека намира. Кучкарите са се научат да си връзват мастиите. Голямо куче без контрол винаги плаши хората. Жена ми носи в чантата си газов пистолет за такива *** /и улични също/ Искам да нидя един кучкар коато е глобен за това че не си води песа вързан и с наморник. Не да ми обяснява от двайсет метра бабката че ротвайлера и не хапе. Това което ни причиняват тези хора се нарича злепоставяне по НК - поставят живота и здравето ни в опасност. а стреса който се преживява.

252

А ако...

преди 11 години

А ако дете си вземе от храната с отрова хвърлена за кучетата? Пак ли те, кучетата ще са виновни?

251

topliq

преди 11 години

правилно гръмнал а ако бе изядено дете.Сега децата ли да връзваме

250

Анонимен

преди 11 години

Не е редно кучето да да стои отвързано, не е и редно да се стреля, ако не е било агресивно. Не сме били там, така че да не съдим. И ако претендираме да сме цивилизовани, да си пестим грубосттите. Самоуправството не води до нищо добро.

249

Хан Крум

преди 11 години

Малко ще му е на изверга - три години - да *** камъни поне 10 г. Бах ти дебилните същества сте това българите. Ако беше в цивилизована страна, тоя *** с пушката щеше да "отнесе" поне 10 години тежък каторжен труд и солидна глоба.

248

Анонимен

преди 11 години

Песа ми е *** мноо зъл, най ме кефи кат ни натрупа на купчина теа с прегризаните гърла от малък го учим да яде *** и без това от тех файда нема *** си майката бе селяци и ***!