104

nevolyi

преди 11 години

vii bilgarite ste prosti hora umryila dirwava za tovo wte umrem bez pensiyi

103

христо

преди 11 години

бсп ако въведе миним.пенс.възраст и миним.осиг.стаж за ранно пенсиониране както в по-вечето евр.страни за получавнане на непълна пенсия може да е първа политическа сила след настоящите избори

102

анонимен

преди 11 години

как ли? като бели хора....ние обаче не смеем и да си помислим даже за този лукс...след толкова години работа през" демократичното " ново време ..без договори и осигуровки какви пенсии да очакваме..и отделно стреса и несигурността в днешно време ни изпарява желание да мислим за тази социална придобивка..за това..от работа право в гробищата..никва пенсия

101

muhi

преди 11 години

Пичове,факт е че само езиците ни работят.Мнооого мързел по тия земи ,без майтап.Кофти хора,кофти държава,бедност и тъпота..да не искате да ви се дава без да се работи качествено и ефективно и без реализация???Всеки плюе,а иначе си прави всичко в ***..така че високо носа да не си душим миризмата и да си рухтим в кочинката и това е ...докато не се сетим ,че имаме ръце и мозъци.

100

kireza

преди 11 години

Не зная за другите страни в Евросъюза,мога да коментирам само пенсиите в България и Русия,защото само от тези държави получавам пенсии.България ми плаща по 5 лева за година стаж,а Русия ми плаща по минималният размер по 10 лева на година стаж(ако бях отишъл там лично,щях да получавам по 15 лева за година стаж)....Едва ли има друга държава по света с такъв размер на пенсията,както в България!То не бяха грабежи и лъжи цели 23 години,абе пладнешки разбойници,пълен хайдутлук!!!

99

grigor gushtera

преди 11 години

SMART za KOMUNIZAMA DA JIVEE DEMOKLAZIATA,VASHTA MAMA PROSTA POMNITE LI KOGA SKACHAHTE DA SVALYATE BAI TODOR SATRAPA,STOITE GLADNI I BOLNI BEZ PARI ZA POGREBENIE.

98

do 56

преди 11 години

Gladna puyka proso sanuva , ima mnogo da mechtaesh za pensionnata sistema na PUYKISTAN.

97

Do petrov 82

преди 11 години

Na granitsata kolko byagashti antikomun. utrepa che im vze greha .zatova shte bachkash oshte 10 godini ...***.!

96

Знайко

преди 11 години

Има една особена група пенсионери по болестдето се водят,че са изкарали по 10-12 инсулта.А ако тръгнат да бягат нямат стигане.Досетете се как са се пенсионирали.Не е трудно,само които трябва не знае.Дааа...........така е!

95

пенсионер

преди 11 години

а за размера на пенсиите зашо не пишете

94

муспи

преди 11 години

До 94 - "защо това онова за запада, ние си го знаеме". Защото целта на жидите е да изтезава, а не да ни лъжи.

93

Анонимен

преди 11 години

В България вече никой няма да се пенсионира.Ще финансираш държавата доживот с пенсионни вноски и после точно преди пенсия ще умреш.Безсмислено е да внасяш за пенсия.По-добре да ми ги дават трези пари.Ама май по закон не е възможно.

92

anonimen

преди 11 години

Dobre che dvete mi babi i dqdo mi se pensioniraha predi Gerb da vsatupi na vlast inache do sega ako ne bqha pensionirani oshte shtqh da si chakam da mi davat po 10 lv kato otida na gosti :D Emi za roditelite ni dokato tatko stane pensioner oshte li se vdiga vazrasta /

91

Анонимен

преди 11 години

Nali iskaxte evropeiski sauz i glasuvaxte na vremeto za onezi koito ni vkaraxa tam , stiga ste revali sega i stiga ste obviniqvali GERB !

90

Анонимен

преди 11 години

Сегашните пенсионери са пенсионери на демокрацията и това са същите хора, които в началото след прехода завършил 1991 година подрипваха и ревяха като магарета по площадите. Сега техните правителства на демократите - демократите от СДС/ДСБ, демократите от БСП, демократите от ГЕРБ и т.н. останалите демократи, ги прецакват с това пенсиониране. Преди 22-23 години тези, които сега се пенсионират бяха на по около 35-40 години и радостно подрипваха с желанието да се пенсионират на 100 години. Успяха!

89

до 100

преди 11 години

И какви глупости е написал,че не разбрахме ?

88

Zeitgeist

преди 11 години

Хей, мързеливци престанете да чакате на готово, ами си хващайте съдбата в собствените си ръце и работете. Единственият, който трябва да бъде винен за положението, в което си изпаднал си само ТИ!

87

До 98

преди 11 години

98,като си започнал карай наред - на всички пенсионери им се дава един месец да се порадват на пенсионирането, след което всички те под ножа ...И едно нещо не разбрах от написаното от теб - в момента хората, които всяка година навършват години за пенсия, да кажен 63 година са около 110 хиляди, а 18 години навършват около 65 хиляди. Как ще ликвидираш 110 хиляди българи, а местата им ще се заемат от 65 хиляди, в по-голямата си част ***?

86

до 97

преди 11 години

жоро, ако знаеш какви глупости си написал ..

85

Киркорчо

преди 11 години

Човек работи до гроб. И цял живот се спестява някои стотинки на староста си, обаче след державните преврати спеснявания исчезват. Вечно е само злато и платина.