14

Томас

преди 11 години

ДаниелаЦелта на тези институции е да унищожат българското семейство - съвсем целенасочено действа за унищожаване на България - такива *** те няма дори да закачат.

13

Анонимен

преди 11 години

до 10 - човек, ти си ***. Чисто, просто и много бързо те слагам в графата "ретарди" и даже не мога да проумея това, което си написал. Не искам да те обидя или засегна, но наистина всеки, имащ подобно мнение по този въпрос е слабоумен.

12

Анонимен

преди 11 години

"Защо ги правят,като не могат дори да ги хранят ?" Елементарно драги ми Уотсън заради държавните пари като свършат парите правят още и още а после ги изритват да просят и да ровят в ***!

11

Someone

преди 11 години

do 14 A tezi koito sa izhvurlili hapchetata v bokluka kakvo shte poluchat ????

10

Анонимен

преди 11 години

Кой заплаша скъпото лечение в реанимацията,при положение,че инцидентът е резултат от абсолютна родителска небрежност.Родителите трябва да полагат общественополезен труд докато изплатят лечението на детето.Може би трябва да имат и избор дали да се лекува детето...

9

Даниела

преди 11 години

Ако в България има закрила на детето и тн институции няма да се занимават с тъпотии как да отнемат децата на българските семейства заради шамар и тн тъпотии ще ограничат раждаемостта при децата/чаветата/и раждаемостта при ***/ ***/

8

Daniela

преди 11 години

*** се натрови ... дреме ми на ....

7

Анонимен

преди 11 години

Ами прави и ти деца бе! Като направиш 10 българчета - тогава ще лаеш срещу ***, защото тогава ще сме повече от тях и ще можем да си търсим правата! Не може да праскаш ч*кии пред компа и да ревеш, че *** правели деца и щели да са мнозинство след време! Айде заеми се пък ти да правиш българчета!!! ***! Все друг ви е виновен на вас, мишоците! Нищо не предприемате, а само си лаете по нета и медиите и някакви вяли стачки правите!

6

До 8

преди 11 години

Толераст.

5

an

преди 11 години

Абе, какви ги говорите, това е дете, има право на живот. Ако израсне в едно добро семейство ще има бъдеще.

4

СЛИВЕНСКИ ЦИГАНИН

преди 11 години

СИГУРНО Е ДЪЩЕРЯТА ,КАТ СА ПРИБИРА ОТ ОРЕМАКА ШЕ ВИДЯ ДАЛИ Е ДУБРЕ БОЛИ *** ФАРА ЗА .........

3

Анонимен

преди 11 години

*** praviat deca, koito da prosiat, kradat i prostituirat ... taka e za6toto niama durjava !Na zapad ako ostavi6 deteto samo za malko - otnemat ti prava ...Niama durjava - Tova e !

2

коко

преди 11 години

***?Защо ги правят,като не могат дори да ги хранят ?Въпреки жертвите *** след 20 години ще ни задушат,както това правят плевелите.Ето защо не съжалявам за това полуживотинче,колкото и жестоко да изглежда.

1

Наблюдател

преди 11 години

Каквото и да погълнеш от ***,ще те отведе в болницата.