16

bogini

преди 11 години

Do 71820 i az sum pil karlovska anasonliika i sum na tvoito mnenie po hubavo ot doma6noto nqma!

15

Чан Чун

преди 11 години

Всицко дето ни е китайско е менте...затова цетете ..... да писе маде ин цайна

14

до 16

преди 11 години

Да ги тепат направо-така по-сигурно ще се отървем от изметта!

13

FUCK THE POLICE

преди 11 години

Тези са ги убили от бой,вЕрвайте ми от личен опит знам,да умрат *** куки.

12

71820

преди 11 години

Глупави коментари...Кой ви излъга,че домашната ракия е бъкана с метилов алкохол? Може би...едри производители от винпромите? Или търговеца в кварталния "супермаркет" /гараж/ ? Ето, сега съм си сипал една карловска анасонлийка /донесе ми я личен приятел/ и е много дъхава,освежаваща и сладко-пивка ! Наздраве ! Не вярвайте на глупости...По добро от домашното няма!!!!!

11

Chikatilo

преди 11 години

13....защото всичко тук е извратено...ако го пипнат после ще съди полицаите, че са му вдигнали на лекето ръка....то по новините ще ги снимат...то само тва се дъвче 1 седмица

10

Недоумяващ

преди 11 години

А защо не са му счупили врата на този *** след като налита на бой на полицията. Късмет е извадил, че не е бил в САЩ. Аз оттам идвам.

9

Chikatilo

преди 11 години

11...пак е нещо бе пич...а как ти звучи 38 бутилки с метилов алкохол...кой се натрови кой ослепее ? Пак евала че са хванали лекенцата !

8

Анонимен

преди 11 години

Олееееееееее какъв контрабандист с 38 бутилки лелел леле ,ах абе смешни и мен да ме хванете за такава дреболия и аз ще се съпротивлявам ,като знам ,че хората с тировете минават.

7

Анонимен

преди 11 години

vqrno ima fal6iv akoxol vav bg no vav evropa sa6to e taka .az naprimer sam kupuval vav antverpen butilka jb koeto si be6e 100 procenta mente

6

Един млад българин

преди 11 години

Заклевам се, че последните пъти като ходя на дискотека и на следващия ден не мога да стана. Може би заради кризата почнаха много металив алкохол да продават. Наистина в момента в повечето дискотеки продават такава отрова, че не ми се мисли какви са последиците за организма. Вече ме е страх да пия някъде. Наистина домашната ракия е пълна с метилов алкохол ама поне няма тези химикали където ги слагат в уискито и ои които може още на следващия ден да се споминеш.

5

Анонимен

преди 11 години

Отдавна марковия алкохол не се различава от ментетата, публична тайна е ,че на морето по всички хотели и заведения се продава наливен алкохол без платен акциз от нашите големи производители, които заради този си комфорт после даряват щедро за предизборни кампании. Когато хванаха Пещера с незнам си колко спирт без платен акциз какво стана ?? 50 % от предприятието мина в ръцете на близки до сегашната власт хора...

4

Анонимен

преди 11 години

Долу чуждоземските марки да живее домашната шльокавица!

3

13706

преди 11 години

tezi mnogo shte gi shiqt v aresta:)

2

Анонимен

преди 11 години

hahahah balgarina ot domashno go dokara dotuk - ,masovo oglupqvane i parvi po smartnost v es...nazdrave!

1

Анонимен

преди 11 години

Жалко за предприемача, никога не съм се заблуждавал че неговите "Руский Стандарт" и "Джони Уокър" се различават по нещо от "оригинала" в магазина, хахххахаДобре дошли в света на оригиналните ***, фенове... Само едни брандове останаха, а истината е в домашното отново. Вековете се завъртат.