27

бат Гочо

преди 12 години

От такива ,като тая ,БСП се превърна в помиарник ! Станишев е същия *** и е прав оня ,който беше коментирал ,че 30 % от партийните организации на БСП гласуваха на миналите избори за ГЕРБ .От жажда за власт разбира се -а Боко такива най си ги харесва! Затова са и тези мръсотии срещу Първанов- страх ги е от него,като дявол от тамян !

26

лила

преди 12 години

серго ,още такива наслагай и няма и един депутат да вкараш в парламента.винаги ми е била противна тая селяндурка,която и немския кой знае как го говори ,обаче е гадно това което говори ,девойките на околовръсното имат повече морал от нея,дано и не стигне до Щвейцария,ми като си искала да работиш надпартиино какво правиш в бсп,а тъпите гербери те изпращат посланник,направо ме е гнус

25

мима

преди 12 години

първанов освен да ходи на лов нищо друго не прави 10 г.

24

коко

преди 12 години

гоце не струва

23

анонимен

преди 12 години

Селска тарикатка!

22

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под слънцето, ние не откриваме топлата вода:Фурнаджийски лопати :Тая на снимката.*** Божидар.Николайчо еврейчето, което би шута на СДС и на палавото Наде ...

21

Анонимен

преди 12 години

Ботев : "Интереса клати феса"!Всички са идеалисти, но ... за парата.

20

нали!

преди 12 години

Нали сме изпратили достатъчно *** в Зап. Европа ,.....защо още!?

19

БРАВООО......

преди 12 години

Загубата никак не е голяма ...!

18

неважно

преди 12 години

Ей на това му се казва политическа *** и нищо повече! Няма идеи има само лични интереси. какви сме ***, че вярваме на политиците, а те всички са от един дол дренки!

17

Анонимен

преди 12 години

Ние сме както "обикновено".На важният пост в Женева пращаме този комунистически материял..Отново ще ни се смеят.

16

Анонимен

преди 12 години

Безгръбначно!

15

дон

преди 12 години

Много бързо забравихте,защо кака Дода ПлуГчиева стана посланник!Айде да ви припомня.По това време оставката на Миро Мършата се държеше на конец.Инициативата беше на младежкото БСП за неговата оставка.Та тогва кака Дода с Мухобойко се спазариха.Кака натисна младежкото да спре кампанията и стана посланник,а Мършата си остана министър.Тъй че..ние ще си лаем,те ще си правят игричките!

14

крадлива сврака

преди 12 години

ТУК БОКО Е ГРЕШНИК,ТАЯ КРАДЛИВА *** ПОСЛАНК И СЕГА ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПОЛИТИКА АМИ КАТО СИ НАПЪЛНИ ГУШАТА ЩО ДА ПРАВИ,СЕГА СИГУРНО БИЗНЕС ЩЕ ИМА,ВСИЧКИ СА КРЪВОЖАДНИ,АЛЧНИ И НЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА КОИТО МИЗЕРСТВАТ,МАФЬОТКИ И МУТРИ ВЕЛИКИ КОМБИНАТОРИ ,БИЛИ УМНИ,РАБОТЛИВИ, ОТ РАБОТА ГЪРБАВ СТАВАШ,НО НЕ И ИМОТЕН,МАКСИМАТА Е СЕГА Е-ЧРЕЗ ГЕШЕФТИ СТАВАШ ШЕФ!

13

Депутат

преди 12 години

Тя като депутат от БСП само говореше за програма рибовъдство..рибовъдство изпусали сме 4-5млн. евро и ББ е виновен.Сега трябва да върне жеста,че пак този ББ я направи посланик, като намери ВСИЧКИ БАНКОВИ СМЕТКИ НА КРАДЛЬОВЦИТЕ!

12

Анонимен

преди 12 години

То бива службогонство, ама това вече е отвратително, няма морал, убеждения, коректност, където е интереса там се влачи като гол ***!

11

Калин

преди 12 години

НА БОКО И ЦОЦО .. ПОМИЯРЩИНАТА !!абсолютни измамници.. не мое минат без комунистическите бацили.. ама нали са си и те такива!! тъй борят престъпноста ..като я пращат в Швейцария !!

10

Анонимен

преди 12 години

Първанка разбий тая партия ! С теб сме !

9

Иван

преди 12 години

Тази я познавам още когато нейната дъщеря и моите деца бяха в едно училище. Някакъв лесовъд е и нямаше пари да си оправи зъбите. Записа се пострадала от комунизма и стана първа седесарка и реститутка. После отиде при царя и като загуби отиде в БСП, а сега вече е номенклатура на ГЕРБ. ОТВРАТИТЕЛНО!!!

8

Отвратен

преди 12 години

Овратен съм от М.Плугчиева и тези, които я назначиха !