33

Анонимен

преди 12 години

Костов да изрита *** и да се опарвя сам. Има повече шанс. Причините да се търсят при саймън дъ секънд. Хитро беше, но жалко за биджи-то.

32

Till Lindemann

преди 12 години

Една коалиция със СДС обаче ще е добър отпор срещу псевдо дясната партия на Кунева, която се възползва максимално от този разкол в десницата и дори ги използва като донори за членове.

31

Tiago

преди 12 години

Въобще не трябва да правят коалиция с Кунева. Тя ще ги доведе до пропастта и така може окончателно да се разпаднат.

30

bezpartien

преди 12 години

никаква коалиция с кунева! ако се съберат с нея, нищо хубаво не ги чака.

29

Cadillac

преди 12 години

Ами нека се явяват тогава. Би било добре никой да не прави коалиция с Кунева, защото има голяма вероятност тя да се отметне от думите, защото няколко пъти показа, че е несериозна жена, която не си държи на думата.

28

Mihail_Kasabov

преди 12 години

Най-добре е да се явят и без Кунева. Тя открадна достатъчно техни кадри и сега отношенията на десните партии станаха много обтегнати заради тази жена. Явно целта на комунистите е да се върнат с нея на власт и разчитат страшно много на Мегленчето да ги оправи.

27

didoo

преди 12 години

Ами да се явяват сами тогава. Така ще загубят изборите. Кунева също ще ги загуби, защото ще остане сама и никоя партия няма да я подкрепи.

26

Анонимен

преди 12 години

Ау, че са куражлии тия от *** ДСБ!Само че сори, *** в Столипиново са ангажирани от ГЕРБ ...

25

Violetta

преди 12 години

Нека Кунева да каже как я назначиха в БНП Парибас, защото не е заради големите ѝ познания по икономика на Европа, а заради заема от половин милиард евро, с който трябваше да се плати първия реактор за АЕЦ Белене. Питайте я каква комисиона вzе тя за това.

24

Pipistrella

преди 12 години

Определено един изборен танц с червената снаха Кунева би могъл да им изиграе лоша шега и съвсем да ги закопае. Никой уважаващ себе си демократ не би гласувал за тази номенклатурна издънка, при която вече се намърдаха разни кариеристи, уж десни...

23

lelia_marche

преди 12 години

Естествено, че няма да правят с комунистическата *** Кунева-Пръмова!! Тъмносините поне не изневеряват на възгледите си, за разлика от нея и от мишоците, които ги предадоха! Кунева няма да изкара до избори, сигурна съм!

22

Пряпорец и гусла

преди 12 години

Според мен Кунева е напълно наясно с целите си - докопване до властта на всяка цена. Президент не стана, но като партиен лидер проби, на изборите догодина ще избие рибата, а след няколко годинки ще избие и нас с некадърните си решения и политическа неопитност.

21

bezpartien

преди 12 години

ами не може една дясна партия да се коалира с друга, която не е наясно със себе си и идеите си. да не говорим, че още не са станали партия, да не говорим, че са откраднали името с което смятат да се кръстят

20

До 17

преди 12 години

А защо забравяш герб, бсп, рзс, дпс? Те не са за *** според теб?

19

Мариян

преди 12 години

"От ДСБ днес обявиха, че не можели да разберат хора, които поради лични взаимоотношения апелират към разпадане на коалицията и оттеглянето на Иван Костов от лидерския пост." - след тази позиция на ДСБ категорично няма спор, че шепата политици в нея са стряскащо откъснати от реалността и хората и си живеят в техен си имагинерен свят. Лека им пръст!

18

Анонимен

преди 12 години

ОТ ДСБ СЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЯВЯТ ?ДСБ ВЕЧЕ Е ЕДИН ПРИЗЛАК КОЙТО СЕ ЯВЯВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ

17

анонимен

преди 12 години

хайде де..ха направете го и да се свърши с групичката на *** ..крайно време е да си ходите за винаги

16

Анонимен

преди 12 години

Терзанията на една статистическа грешка.

15

Анонимен

преди 12 години

СДС, ДСБ, А,ТАКА, .....за *** !

14

син

преди 12 години

Най добре е коалиция с Атака и РЗС .Как пък този лидер един път не си призна , че е допуснал грешка?Кой пък ви и каза , че Меглена Кунева е готова да се коалира с вас???Та вие сте като воденичен камък, стари грешници.