26

Майн Рид

преди 11 години

Да ги насече с брадва собственика!Аз бих ги запалил!

25

Анонимен

преди 11 години

Глупави софиянци пишат *** коментари ! "Къщата" на снимката е всъщност резиденция Евксиновград

24

busted

преди 11 години

чикатило, пак ли сменяш IP-та за да си слагаш сам плюсове?

23

.

преди 11 години

19 аз не съм комунист , но ще ти кажа как стоят нещата в изкуствената демокрация , в която живеем , който държи парата той поръчва музиката (метафора на съд) Няма съд , а очакваш да се доказва вина , как ? Съда да се самообвини , че пуска престъпници на свобода ? И аз и ти живеем в България , знаеш , че тук такива пари се правят единствено и само по един начин , както казах КОНФИСКУВАНЕ и ПАНДЕЛА и пак тези "автомобили" са надценени каруци , селската ми душа предпочита един Форд Мустанг 1969 1970 , а ти си се любувай на московците ... в тоя ред на мисли ако имаш 700 000 лева ще извадиш ли за да караш тая купчина желязо , боядисана в безвкусни цветове и да ни покажеш каква си градска душа интелектуална :)

22

brb

преди 11 години

Крадци .... човека си ги е възстановил какво искате от него мизерници мръсни, само гледате от кого какво да откраднете.

21

mestessa

преди 11 години

Колите са страхотни. За мен е престъпление да ги отнемат. Вярно, че да не си платиш данъците също е престъпление, но от НАП по-скоро трябва да следят тези с последните модели от къде са им доходите и дали са им платили данъците.

20

Chikatilo

преди 11 години

Заможен пък не си плаща данъците? Всички гагаузи варненски сте ей такива

19

с.

преди 11 години

Всичко направено от руснаците с изключение на някои наистина невероятни военни технологии е базирано на промишлен шпионаж!Всичко е крадено!Може би само лада и жигула са с честно платен лиценз на ФИАТ!И добре,че са им го дали за да могат 40 години да ги правят!Доджа и Пакарда са страхотни!Браво на тоя пич,че ги е реставрирал така добре!Явно пари са играли!

18

Възмутен

преди 11 години

На това се казва грабителска държава!Явно човека има доста коли в колекцията. Те нито се движат, нито ощетяват обществото или общината по някакъв начин. С поредното вдигане на данъците човекът явно не е в състояние да плати огромните суми назад... във времето.Разбирам го много добре. Аз имам няколко стари тротинетки мотори, които не се движат по белите пътища от години ...но за които ме разориха да плащам данъци - излезе над стоиността им. Това с повишените цени на ГО и прегледиПЛАДНЕШКИ БАНДИ

17

Аз

преди 11 години

18 номер е комунист та дрънка.Когато се докаже вината на някой, тогава да се конфискуват неща, както в случая.Затвор само за доказана вина, а селската ти душа не може да направи разлика между москвич и тези автомобили.А иначе най-старите Москвичи, също са ретро и са доста приятни на външен вид.

16

Анонимен

преди 11 години

Кви са тия бараки бе , приличат на московец ... има красиви стари коли , тия горе не са такива , да му вземат и къщата , всеки с огромен дом , тигри в двора , коли за влизо милион не му е чиста работата , конфискуване и пандела.

15

rm

преди 11 години

как 50 000 и 70 000 лв, тези уникати струват сигурно много повече, че тя една въшлива Х5 струва толкова.

14

sms

преди 11 години

пакард-волга, додж-победа по-късно варшава!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Волгата не е лоша,но Варшавата нека си я продават.Най ми хареса обаче къщата зад колите....

12

Анонимен

преди 11 години

това на снимката сградата на НАП Варна ли е?

11

Петър

преди 11 години

Нали всички виждате Руския гении на автомобилостроенето от къде е черпило идеи :) Волгата е пълно копие на Пакарда а Москвич на Доджа ако се лъжа ме поправете

10

селянин

преди 11 години

А Кольо "Бижуто",нещо е забравил да плати данъците!Да му вземат някой хотел,защо са решили ,че точно колите ще свършат работа.

9

с.

преди 11 години

Това са истински коли направени както трябва!Нямат нищо общо с днешните пластмасови *** направени колкото да изкарат гаранцията!

8

Мишо

преди 11 години

Нещо не ме кефят тези таралясници. Изглеждат екзотично, но нищо повече. :-)

7

мм

преди 11 години

Нека му :)