337

Анонимен

преди 11 години

Писнало му е на човека да и го подава.....даже е много 1 година *** знам ли може па да е опъвала смукача яката работа и да си е мислила че е идеална :D

336

карам рено

преди 11 години

мога да карам ауди, но не знам дали е достатъчно това или трябва да притежавам такова. що за мъж е това да си обезкосмява гърдите, иначе общо взето съм съгласен

335

до 391

преди 11 години

Така е :) Пусни ме в магазин за техника или джаджи и...само да имам някой друг излишен лев :) И за дрехи обичам да обикалям, но с приятелката не е същото - "ама то в този магазин има само мъжки неща" и т.н. Но за 30мин. до 1 час съм си купил всичко набелязано, докато те толкова се мотаят в 1 магазин :)

334

Джули

преди 11 години

Поредната измислена статия. Как ли пък да не е вярно всичко това. Само заблудени слагат хората в рамки. Или приемаш човека какъвто си е или не се занимаваш с него изобщо. Най ми харесва да говори с майка си всеки ден, ако може и поне час да и разказва какво сме правили от сутринта до обяд :))))))) Че кой би искал *** вместо мъжага !?! :)

333

Полуидеална

преди 11 години

31.Да е епилиран навсякъде по добре от мен.Да е гол като ***. 32.Да ми помага с мъжете когато правиме Суинг Парти.Да прави хубава френска на мъже,да го чукат и да *** мъже.

332

Ivan

преди 11 години

@Ахахахаха Вие сте два гейа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

331

666! СУПЕР...

преди 11 години

Ето го и него Господин Идеален! ....666! СУПЕР...!...666!..СУПЕР ВРАТИ МИ ЖИВОТ МОИ... Висок, не пуши и печели добре...!/НА СИЧКО ОТГОРЕ Е И ИСТИНА...!/

330

обърнат

преди 11 години

Никъде не пише ,че да бъде разбиран от жените, мъжът трябва да бъде и малко гей.

329

Ахахахаха

преди 11 години

Мъжа ми отговаря на всички 30 точки без 18-та. Не понасям футбола и той също не гледа ,което за мен е просто идеално. А за точка 15 ,сапунените сериали не знам ,защото и аз не гледам. Идея си нямам даже какво от сапунките сават в момента.Но като чета коментарите по- долу ние явно сме извънземно семейство...

328

реалист

преди 11 години

Метросексуалните са на мода сред жените, явно.

327

Анонимен

преди 11 години

25 го правя редоно

326

Анонимен

преди 11 години

Пуснете още нещо от сорта за да се назомбираме както трябва...

325

до анонимен № 27

преди 11 години

Мъжете много обичат да пазарят,даже повече от жените ! Това е моето наблюдение...Само че те пазарят различни неща - коли,компютри,електронни джаджи...Мразят единствено да предружават жените си,когато последните пазарят дрехи и козметика.

324

Пенелопе

преди 11 години

Ами аз съм била намерила идеалния мъж,а да не го знам до сега !!! Само трябва едно Ауди да му купя сега и да му избръсна гърдите ! Ха,ха,ха ! Тази статия искренно ме разсмя !

323

mk"

преди 11 години

az sam toi.no pak iskam ot madamite 40 kacestva

322

buba4ko

преди 11 години

Абе не е ли време да се осъзнаем и да спрем да ни манипулират?На колко хора бащите им отгоавяр на тия изисквания???Сигурен съм че или на николко или ако отговарят това са хора егоисти.Време е да се върнем към нашите си родни, български ценности !!!

321

Бо

преди 11 години

23/30, това със сапунките ще ме озори, както и тези цели 17 мин. за приготвяне, аз се приготвям за 5 - другите 12 какво да ги правя?

320

Анонимен

преди 11 години

Do 364И принцесата се оженила за един дето имал много пари ,голяма къща и скъпа кола,нищо че бил *** и дебел и с възпитание нула.Родили и се ***, грозни деца.И тя много страдала от това.Тя седнала един ден и си задала въпроса - Защо са ми *** и грозни децата такива мутанти.И тъй като е *** и няма да се сети и подсказвам.Заради гена *** заради гена.Да беше гледала гена на мъж,интелекта а и визията,не парите

319

абс

преди 11 години

31. Да целува по много, без да се натрапва.32. Да не е егоист. - това ако го отметне и 31., всички други точки са без значение.

318

до 382

преди 11 години

Да, аз на свой ред пък съм съгласна с теб. Но нека подчертая и:"7. Да не посяга към по-твърд алкохол от бирата."Мъже, които не пият/пият само бира са ми супер странни и не ми харесва това.