22

Васил Иванов

преди 11 години

Рядко се намират такива хора.Той е като кмета на едно Врачанско село - Галиче.Ценко всеки петък дарява на бедните и нуждаещите се храна и лекарства.Но тези които крадат - бедна ви е фантазията какво ги очаква.Продължавай така Димчо.Знай,че ако хората не ти го признаят Бог ще те благослови!

21

hah

преди 12 години

Достоен мъж,такъв човек е за ПРЕМИЕР !!!

20

Асен Вълчев

преди 12 години

Браво Димо! Сам се убедих, че си добър кмет и се ползваш с уважението на съгражданите си.Продължавай така и хората ще стоят зад теб и ще те подкрепят.

19

Анонимен

преди 12 години

Браво на този юнак! Дано послужи за пример и на други!

18

Анонимен

преди 12 години

Браво!

17

познавам го!

преди 12 години

Браво, Димо,пич си беше пич си остана.

16

Анонимен

преди 12 години

Добре че са такива хора да ни дават убеденост че не всичко е загубено!Пишете повече за тях.

15

лай-лай кучка

преди 12 години

Каквото и да пишем или мислим ,жеста е за похвала.Кметът може и да има, и въобще да не даде стотинка ,както е обикновено по места.Браво за човешкото отношение и липсата на грандоманщина в г-н Кмета !Дано има повече управници , като него.

14

Анонимен

преди 12 години

за премиер ! жалко ,че такива нямат достъп до истинската власт , защо ли ? просто са неудобни на някои хора , пък и дори народа да направи път на такива хора ,то той ще бъде премахнат незабавно за да дойдат други марионетки и *** да продължат своето съществуване

13

bravo za primer

преди 12 години

tozi kmet go iskame za cqla bg tova e 4oveka toi moje sam dase spravi drugi vsi4ki da mqtat ostavki

12

Анонимен

преди 12 години

Браво бе, пич! Ей такива като теб трябват на България! Стига показно рязане на ленти говорене на глупости.

11

911

преди 12 години

Простаци,завистници и *** комплексари,които и в черква им се свиди да дадат 10 ст. за свещ ,винаги ще има.Добре,че има и човеци,които помагат.Поздрави на кмета.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

10

Мина

преди 12 години

Все още се намират хода с добри сърца. Браво на този кмет. Постъпката му е благородна и най-вече че се държи с хората много добре и е рамо до рамо с тях, нека всички други кметове да вземат пример от него. Желая му всичко най-хубаво и да е кмет много години.

9

hah

преди 12 години

Алооооъъъ! Моля 1 и 3 pls отивайте в психиатрия,ама много бързуууу

8

до 1 и 3

преди 12 години

Заслужили сте си съдбата и живота на форумни гамени.......ТО мн.комплексиран трябва да си,даже и зад компа когато си анонимен да не можеш да кажеш нещо хубаво...

7

bez ime

преди 12 години

Admiracii!

6

Анонимен

преди 12 години

Браво на този кмет!И стига сте мрънкали "има странични доходи...не чака на кметската заплата..."...Те и много други кметове имат бизнес, странични доходи и са пълни с пари, но си прибират заплатата..

5

в

преди 12 години

Мале *** клошарите брат,що така злобеете ве?Имал странични доходи,бил ли ги декрарирал и прочие.........Един кмет взема около 800 лв заплата,може от нея да дарява 200 или 300 лв........С тия пари на сираците ше може да им правят един месец манджа.......И какво трябва да направи този човек дето е кмет на едно село,за популацията на ***??Аре кажи?

4

anonimen

преди 12 години

Poznava go kmeta,ot mnogo godini i tova koeto pravi vav momenta ne me iznenadva,Darza da vi pisa ce ot 6 godini ne sam vav Balgaria taka ce ne go laskaia,prosto e COVEK

3

ОМГ

преди 12 години

1 и 3 вие сте толкова спрели ,че направо не знам какво да ви кажа О_o Супер зле ... Без коментар