9

Ани

преди 12 години

от утре съм с червено червило но и дума да не става да се изруся ще приличам на макак дупето :D :D :D

8

Анонимен

преди 12 години

Дрън-дрън!

7

:D

преди 12 години

ей сега ще се изруся, направо...

6

до 5

преди 12 години

Ти добре си направи извода и си каза гледната точка, но реши да не кажеш и другата истина - ако така наречените от теб "скромни и срамежливи девойки" не бяха такива резачки и допускаха мъжете по-често до себе си едва ли ние (мъжете) щяхме да ходим по така наречените от теб к/рви. Обаче нали трябва да се правите на недостъпни. Ходили сме били по к/рви. Ми добре. Е кво на сухо ли да седим??? За това че имате някаква мания да се правите на трудни. Не си права че само ние диктуваме. И вие имате вина

5

Основният извод

преди 12 години

Много мъже реват срещу момичетата, които подражават на "чалга к/вите" и срещу всяка глупачка, която си мисли, че като се изруси, ще хване Бога за шлифера /заради такива се множат вицовете за блондинките/.Само че, ако мъжете масово тичаха след скромни и срамежливи девойки и предпочитаха тези, които не подправят дадената им от природата външност, щяхме ли тогава да виждаме ежедневно по улиците хиляди гъски, дегизирани "като Преслава","като Мара Отварачката" и т.н. Вие диктувате, г-да мъже!

4

rrrr

преди 12 години

Ама че *** статия! Явно я написахте да си запълните мястото на страницата

3

Анонимен

преди 12 години

А ако за десерт врътнат по една *** под масата ще си увеличат шансовете за по-голям бакшиш с около 1000% , айде стига сте писали тъпотии ако обичате. Очаквам следваща статия - мускулестите майстори , които работят голи до кръста получават по-голям бакшиш ако са наети от жени.

2

Анонимен

преди 12 години

Червени устни на моя друсни

1

Анонимен

преди 12 години

Нищо сериозно хора, британци...