51

Анонимен

преди 12 години

Ebati ,ispancite tia po sportni *** ni6to ne kazaha, tia pokazvat samo kato biat.

50

rument

преди 12 години

Били сме и Бразилия и Русия,за Куба нямам спомен,така че не трябва да се притесняваме за тях,ако момчетата се съсредоточат и играят една идея по-добре от миналите мачове,на финала сме победители.

49

Българин Социалист

преди 12 години

Италианците ще бият лесно сърбите,а ние немците.На финала ще е истинската битка,но вярвам в нашите,скоро ще пеем България шампион

48

БългаринМразиТурци

преди 12 години

Моля турци и всякакви *** да не пишат по темата! България е сред най-добрите отбори в света и това всички интересуващи се от волейбол в цял свят го знаят.Тренто,който години наред е най-добрия отбор в Европа дължи успехите си на българите.Казийски беше избиран за най-добрия играч в света,въобще турските *** много се излагат с коментарите си,мразите България хубаво,и ние не ви обичаме,но недейте така да се излагате.

47

Най-добрите сме

преди 12 години

В световен мащаб само 3 отбора могат да ни се опрат - Куба,Русия и Бразилия.Това са най-добрите отбори в света заедно с нашия.Италианците мисля,че няма да могат да ни бият,ако и двата отбора играем на 100% от възможностите си.

46

Горд Българин

преди 12 години

Не знам за вас, но за мен е удоволствие да гледам как излизаме срещу държави като Германия, Италия, Франция, Испания, Сърбия и т.н. като фаворити и най-често оправдаваме фаворизирането ни, конкретно в случая доста категорично!

45

martinsski

преди 12 години

Браво ! Страхотни мачове за нашите дотук. Играят много вдъхновено и много дисциплинирано. Личи си работата на Радо Стойчев . Матей е истинска машина на сервис и в атака , Владо Николов също е доста стабилен , Братоев засега перфектно замества контузения Жеков ,а Теодор Тодоров е истинска китайска стена на блок. Много ме радват всичките :)Дано и днес срещу Германия покажем подобна игра и успехът няма да закъснее. Напред , българи , напред юнаци ! :)

44

Niki

преди 12 години

Браво!

43

rument

преди 12 години

Германия ще ги сгазим,въпроса е на финала да бием.

42

Гълъба

преди 12 години

Време е и Германия да бъде ИЗНАСИЛЕНА ! Неможе всеки път малко да не ни достигне за да сме финалисти и победители , айде дано този път прегазиме всичките !!! Успех лъвове !!!

41

Анонимен

преди 12 години

По-скоро е неофициално първенство на ЕС и победителят става неофициален шампион на ЕС.

40

ДО 57

преди 12 години

Европейски шампион в отсъствието на Русия е малко несериозно... Но наистина Турнирът е много силен- участват най-силните отбори... Без Русия.. :)

39

Анонимен

преди 12 години

Тия квалификации са по-трудни и от европейско първенство. понеже само победителят се класира, няма медали и т.н. Който бие, си става неофициален европейски шампион.

38

по по най

преди 12 години

ДО 28 -- приятелче глупавичко вземи прочети историята на БГ отбора да видиш , че сме винаги в осмицата на световния волейбол - да не кажа че почти винаги играеме полуфинал - така че си помисли преди да коментираш волейболната красота на БГ магьосниците - това не е грозния футбол БЕ *** . Тука се говори за спорта на умните момчета.

37

байо от село

преди 12 години

Браво на момчетата !!Вие сте нашата гордост !

36

123

преди 12 години

което си го можем си го можем!!!!Бравоооо и напред Лъвовеее!

35

rument

преди 12 години

Исках да кажа Луната :))))

34

rument

преди 12 години

47 - факт е че волейбола е много по-интелигентна игра от футбола,слушай интервю на някой волейболист,и на футболист,разликата е от тук до земята.

33

Болгарин

преди 12 години

Най-обичам да гледам как потурнаците, власите и фиромците злобеят при всеки български успех, хахаха не ви бива в спорта а ***?

32

Анонимен

преди 12 години

Швабите да приготвят вазелина!