31

до 32

преди 11 години

Жалък сме с примитивните си мисли.

30

do 36

преди 11 години

Използвай стария номер с - "Имам главоболие". Постепенно главоболието ти може да премине в перманентна мигрена.

29

и аз вече търся

преди 11 години

всевъзможни "причини" за да откажа секс на жена ми , трудно го вдигам вече и се чудя как да направя така ,че да не правим секс !!!

28

Чичо Морфиъс

преди 11 години

Сега вие сърфирате в мрежата,а кога Мрежата засърфира из мозъците ви директно по кабеля що ще чините тогаз бря,хайванчета бедни?

27

ined

преди 11 години

Тея канадци са много прости, че не се сещат да си хванат една любовница.Жената ще мисли че е при любовницата, любовницата че е при жена си, а той на спокойствие ще си сърфира из интернета.

26

Столична Разпоретина

преди 11 години

Ох, тя рисунката не била тука, а на другата статия ама ти ши съ сетиш за какво ти хортувам

25

до Бате Шаро

преди 11 години

от Столична ***:Ако нямаш яхта като тази горе на рисунката, не си хаби стотинките за тилифонни разговори. Аз си падам само по зрели мъже с чувство за хумор и възможности за инвистиции в ентелегентни момичета, които искат да се развиват в дуухооовната сфера.

24

nobody

преди 11 години

ако видиш канадките ще станеш върл фен на интернета , бих казал направо маниак ....

23

Бате Шаро

преди 11 години

До Столична ***:Кефиш мъ щи звънна baby!!Хаха :D:D

22

Дедо Ви Пич

преди 11 години

Таз девойка на снимката ще я оправя както си сърфирам из нета.......ама старите сме мулти-таск, а не метросексуалки

21

0 2 Столична раз

преди 12 години

Но днес ще се секся по - кратко, защото стягам куфара и заминавам за Варна. Моят красив принц на бял кон...опс, кораб е акостирал там! Стискайте ми палци да го впечатля с Ентелект, чар и душевна красота.

20

Столична разпоретина

преди 12 години

Както сърфирам в нета, пак намирам време поне за 4 часа секс дневно,иначе не мога да заспя спокойно.

19

Анонимен

преди 12 години

Здрав секс при 50-годишните. 30-годишните в кризаСтрес, самочувствие, деца факторите за апатията в леглото8 май 2012 17:00158На яхта всеки знае. Снимка: Getty Images/Guliver PhotosЗа най-добрият секс в живота си човек трябва да почака да навърши 50 години, показват резултатите от анкета, цитирана от в. "Дейли мейл".Трийсетгодишните мъже и жени са по-недоволни от любовния си живот от всички други групи. Финансовите тревоги и стресът от отглеждането на малки деца ги правят твърде апатични към всякакви фойерверки в леглото.Те обаче не трябва да се отчайват, а да почакат още 20 години, защото най-добрият секс явно правят 50-годишните, твърдят учените.Анкетата, обхванала 25 000 души, показва, че 25 на сто от 30 годишните не са доволни от сексуалния си живот заради тревогите и умората. Ниското самочувствие и депресиите също имат дял за липсата им на желание.С остаряването обаче задоволството на анкетираните от секса нараства.50% от 50-годишните са казали, че имат добър любовен живот, а само една пета, че не са доволни от него.Един от изненадващите резултати от анкетата е, че 19% от хората, навършили 70 години във Великобритания, са използвали интернет, за да намерят нов партньор.

18

Оро

преди 12 години

...удри си бързата злобарка, във "фейс" е твоята другарка.

17

Анонимен

преди 12 години

Аз ако откажа секса трябва да откажа и нета, така и така гледам само порно.

16

Анонимен

преди 12 години

А бе то е лесно като те питат ама като дойде зора не пита. Оставете ги силните без алкохол и секс и само с интернет, може и храна да не им давате. Да видим колко време ще изкарат!

15

varg

преди 12 години

Много са прави хората.

14

DO 3

преди 12 години

Zapo4va6 s 3- 4 rakii i posle zaxarkva6 na divana ..

13

Анонимен

преди 12 години

А КИРИЛ И МЕТОДИЙ НЯМА ЛИ ДА СЛОЖИТЕ НА ЧЕЛНАТА СТРАНИЦА БЕ *** ДОЛНИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СИ ПИШЕТЕ МИЗЕРНИТЕ ЖЪЛТИ БЪЛВОЧИ.НЕЩАСТНИЦИ ДОЛНИ.

12

аз

преди 12 години

а нещо за Ким няма ли??