8

....

преди 11 години

tazi kolko e glupava :X:X:X

7

Анонимен

преди 12 години

Да наложат еднаква такса за всички - платилите легални...неплатилите - нелегални

6

Сайтчо Филтрето

преди 12 години

Оле, Оленце ... затвори очички... блонди. Хем русо, хем хубаво, пък даже може да говори ... глупости разбира се, но има желание и напъва ли напъва кухината над нежното си вратле. Виж сега Оленце, не че вярвам да ме разбереш, пък има опасност като четеш такива неща да погрознееш, а ще бъде язък за ценителите, но ... напиши в Гъгъл следните термини и се опитай да разбереш смисъл им: прокси сървър, динамичен IP адрес, хостинг, пренсочване ... май стига толкоз, че ще се препълниш.

5

Анонимен

преди 12 години

Това с филтрирането е голяма глупост!!! Не се ли научиха че филтриране не върши работа!?Домейни могат да се регистрират много по-бързо, отколкото "властите" могат да смогват да ги филтрират.А дори и да можеха, има най-различни методи за заобикаляне - проксита, Tor и т.н.Изобщо - единствения губещ от цялата работа, ще е обикновения потребител, за който ще бъде добавено още едно ниво, на което да бъде "следен" и контролиран.Личи си че тази О. Тодорова няма никакви технически познания. Но какво да се очаква - все пак е завършила стопанско управление, т.е. интересуват я само парите. Не знам как тези хора не осъзнават че с ламтежа си за пари рушат свободата ни. Толкова ли са късогледи?Не виждам и откъде накъде Интернет доставчиците ще бъдат задължавани да изпълняват "полицейски" функции...

4

Сиганин

преди 12 години

Жоре едно време се казваше: ...чрез наука към прогрес. А по време на демокрацията вече се казва:... чрез *** към прогрес и по-високо обществено положение!

3

xaxa

преди 12 години

За какво са ви закони след като направо показно разстрелвате конкуренцията?Един, двама и другите вече ще се научат че този бизнес е само за вас.Да ви имам мизерните коефициенти, ***.БЕТ-ваме си по нет-а и цент не ни брише за тъпата ви фирма

2

Жoро тираджийчето

преди 12 години

Тая Олга, така като я гледам на колко е години и каква е симпатяга в лицето, за да стане управител на Евробет, бая *** и *** е отнесла от собственика Черепа. Той оня все по такива мацета си пада. Нали Аксиния и Лиана на група ги въртеше двечките, цяла България знае.

1

Анонимен

преди 12 години

След като се справят с всички конкурентни сайтове, дано само не прокарат и нормативи за задължително използване на техните монополни сайтове.