93

коко

преди 11 години

Само не разбрах кои са данъчните, замесени в аферата? Или може би те са невинни като планинска роса?

92

Анонимен

преди 11 години

Гриша ще спонсорира ГЕРБ и хлапето внезапно ще се окаже невинно.Почна предизборния рекет на мутрите.

91

анонимен

преди 11 години

че то хлапето няма да е по долно от баща си..какъвто бащата такъв и сина

90

перко

преди 11 години

три дена ще говорят и после пак същото - нали са от един отбор- евала на бандитите

89

До 88-ми

преди 11 години

Наричаш изверги тези със захарта от Чернобил! А как ще наречеш тези дето повече от 6 години разрешават над БГ да летят chemtrails самолети и да тровят и разболяват всички? Как? нима ще намериш подходяща дума за тях? Разрешаваш на чужди самолети да сипят отрови и химикали над собствения ти народ, а в същото време си се заклел в Конституцията да я спазваш? А там какво пише: Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната. Чл. 28.Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Как така тези самолети ни тровят и разболяват? На каква база, по чие споразумение, с кои пари? Не, не ми казвайте, че това са регулярни полети на НАТО на височина 6-8 км! Недейте, защото има чного доказателства, че това не е така! Българите не трябва да се заблуждават и трябва да разберат и осъзнаят жестоката истина над главите си! Тя е реалност. БЪЛГАРИ това е също голяма тайна против, която трябва да се борим! Не се заблуждавайте! Тепърва ще берем "лошите плодове". Защо това се допуска от политиците ни? С какво право? Къде е Министерството на здравето, М-вото на околната среда и водите, крият ли се данните от мониторинга на въздуха в градове и села, както и какво е съдържанието на отрови във водата ни за пиене? Какво правят? Нищо не казват, мълчат яко! Защо? Но и ние не питаме, а трябва ли? Да, категорично!

88

Надежда

преди 11 години

Егати циркът! Търсят Галеви, които с тяхната благословия колеха, бесиха и крадяха, само и само да замажат очите на хората. Не са се разбрали явно, щото Галеви с право доверие на политик нямат, гепиха сина на доскоро един от най-верните си спонсори да отклонят вниманието, и видиш ли и Таки, милият, и той се предаде, за да ни впечатлят още повече. Мижи да те лажем е всичко и ГЕРБ пак си остават поредните крадци, пръкнали се от партията-майка.

87

Анонимен

преди 11 години

Българино-виж кой те докара до това състояние Тоя *** и великите му събратя верни синове на партията майка съсипаха икономиката,а получиха огромен финансов ресурс-в затвора.

86

нора БАНАНИЕВА

преди 11 години

мойто момче, гришата добре переше мойте стари червени гащички...ох какви спомени имам от гришата :))пере добре особенно без накисване и все наши неща!Гриша, цялото масонски БКп е зад тебе ще се обадя на нашият човек ВЕЛЧЕВ и готово само бутни по 50 к на човек и внеси 150 милиона данъци и готово.

85

до 94

преди 11 години

Галеви бяха арестувани преди изборите през 2009. А доказателство - ами много просто - тогава единия от Галевите излезе от ареста с мотива че ще става политик и получи "предизборен политически имунитет". така че се вижда ясно кога са събрани доказателствата. А и Галевите тогава доста поседяха в ареста. И много интересно, ако са пуснати с "подписка", що Цуци -МВР не ги е потърсил когато са спрели да се подписват?

84

до 102

преди 11 години

Маспекс може да са световен производител, но всички вериги хранителни продаващи у нас правят компромиси с качеството. Така че 100% не биха се замислили - то тук няма институция на която да и мине през главата ад мери радиоактивност на соковете!

83

absulute

преди 11 години

zahar ot chernobil ebahti i boklucite skapani dano omart sichki

82

Червени псетанаповод

преди 11 години

Без да съм адвокат на Ганчев щото съм ортодоксален фанатичен антикомунист,а той е назначен от Нора Ананиева капиталист,но видях под темата постове в които се казва,че украинската захар е щяла да отиде в соковете Куинс,а това не е вярно.Ганчев продаде соковете на полската Маспекс сигурно преди една петилетка.А Маспекс са между най-големите европейски производители на безалкохолни напитки и няма как да си позволят компромис с качеството.

81

анонимен

преди 11 години

Крушата не пада по-далеч от дървото. Потомствени апаши.

80

до 94

преди 11 години

Бойкогъзолизецо - първо Галевите са осъдени още преди изборите 2009та, от тогава обжалват. Щом делото е започнало - значи доказателствата са събрани преди това! Така че Цуцо главоча няма и милиграм принос за осъждането на Галеви. По скоро цуцовите *** проспаха излизането на Галеви от страната!

79

94

преди 11 години

Да не си изпускан по глава като малък?!?!?

78

,даааа

преди 11 години

Кофти е когато те ударят там където боли на-много,а именно-децата!

77

Реалист

преди 11 години

До 77Що се изненадваш - "вносителя" на 40 годишното мисо е министър на земеделието и храните :)

76

къде са Галеви???

преди 11 години

Опитват се с захарта да замажат цирка с Галеви?????Май ще мине номера!!!?!?

75

пич с космича

преди 11 години

Наскоро си взех едни тиквени семки незнам ,известна марка са ,и на производител пишеше Украйна.....Дадох ги на един колега да го доизлюпи

74

изверги!

преди 11 години

Много са им престъпленията, но това да ни доставят захар от Чернобил е непростимо. Да ги осъдят и за умишлено причиняване на бавна и мъчителна масова смърт!