39

Цвети

преди 11 години

Ей това е показателно,че когато искаш да свършиш успешно някоя "сделка"...не води опашка със себе си....Най-малко пък жена,защото един шамар и е достатъчен и пропява като славей....

38

ha ha

преди 11 години

абе, този не беше ли представител за България миналата година на олимпиадата по математика в Европа

37

Анонимен

преди 11 години

tozi e mnogo bolen 6te gu pusnat 6te se obadi boiko tezi sa negovi priateli

36

samo v Bg

преди 11 години

Виновните са тези ,които ги пускат ---държавните институции ,а те винаги са против собствения народ ,който ги издържа !И затова ли Дянков иска да им осигурява и по 10 заплати допълнително на година....?

35

Анонимен

преди 11 години

Ми да, що да се крие, като и без това ще го пуснат!!!!!!

34

Станишев

преди 11 години

сега го тикнете по 30г. зад решетките и да платят по 100 хиляди лева, и всичко ще е наред.

33

Анонимен

преди 11 години

Е*ти съда, е*ти държавата? Това го нема и у Африка Баце!

32

alabala

преди 11 години

"Х.Г. е бивш служител на Девето РУП, вече задържан при акция Златарите през 2010 г. за извършен въоръжен грабеж на златарско ателие в столичния квартал Люлин, уточняват от столичната полиция."А кой го е оставил на свобода, питам аз???

31

Анонимен

преди 11 години

Каква одухотворена физиономия има този боксьор.Хайде някой да го защити, че е много добро момче и спортистче и е мъж представящ България.

30

рикошет

преди 11 години

като и гледам половината тука сте некакви мишоци и мизерници :D Питам се , защо не ходите да направите по един *** на Цветан Цветанов :D

29

Анонимен

преди 11 години

"Х.Г. е бивш служител на Девето РУП, вече задържан при акция Златарите през 2010 г. за извършен въоръжен грабеж". 2012 задържан при акция "Опасните". Какво е правил на свобода корумпиран български съде?

28

Анонимен

преди 11 години

Кака няма да се предаде,като знае че ще бъде осъден да лежи у дома си.

27

Братя Галеви

преди 11 години

До 11 и 15 корупция! Много си прав колега! Единствените коментари които имат смисъл и малцина го осъзнават това за корупцията и ченгетата и бандите и... Преди двадесетина години един известен от миналото но застрелян преди десетина години ми каза: "Пич, ако ще правиш нещо да крадеш или обираш, трябва толкова да вземеш, че ако те арестуват да можеш да си платиш на ченгетата, на адвокатите, на съдиите и на прокурорите и да ти останат половината пари за теб.." Поздрави от един архипелаг!!!

26

РРР

преди 11 години

Този "боксьора" си е чист ариец или славянин като го гледам на снимката... С тия *** устни и тъмно около очите и с 2-3 пръста чело и толкова врат за компенсация... Аман от ***!!!

25

Анонимен

преди 11 години

В тая държава явно полицията вече никого не може да задържи, та се налага престъпниците сами да се предават. Поне с такова впечатление оставаме от последните месеци, всички ги пускат на по подписка или гаранция и после ги привикват в затвора - някой се явяват, някой си пият мохитота на плажа в юар и търкат шезлонзите вместо наровете..

24

Анонимен

преди 11 години

тоя борисов да не е рода на оня другия борисов, определено има прилика хаха

23

Анонимен

преди 11 години

Има погледа на поет...

22

ФАШИСТ

преди 11 години

при акцията е трябвало да има престрелка и при самозащита да ги бяха убили на място !

21

Анонимен

преди 11 години

Можело значи...при желание всичко може.Айде като е тръгнало все така да върви.На който където му е мястото

20

do 19

преди 11 години

Мани, страхотна масовка направиха, няма друг такъв ден в последните 40 години от историята ни - обзалагам се който на каквото каже!!:) Това за един ден толкоз народ, дето с години го гонят, да го изловят точно когато Галеви зачезнаха и дойде шеф от ЕК едва ли е случайно. Ади 2- 3 да са, ама при толкоз монго народ за един ден - това вече става чак съмнително......