46

Анонимен

преди 12 години

ЗАКОПЧАХА ПАК ТРАКТОРА - БЕЛАРУСА,КОМБАЙНА ЛИ КАКТО МУ ВИКАТ И ЗАПОЧНАХА ОТ ГЕРБ ДА МУ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ!ТРАКТОРА СИ ВЪРТИ НА Х*Я ГЕРБ!

45

anonimen

преди 12 години

O6TE EDIN NAZNA4EN MILIONER OT BKP 4OVEK NA NORA ANANIEVA NO MNOGO POSLU6EN ZA6TOTO SE OT4ITA LI4NO I BARZO IE MNOGO XITAR TAKAVA E BALGARIQ 4ESTEN BIZNES NQMA A MAFIOTSKI POLUPODZEMEN MRASEN PODMOLEN PODKREPQN OT VLASTTA

44

Пешо

преди 12 години

Е нема ли да арестувате Дриша Тъпанчев?

43

Муцка

преди 12 години

Да бе ,когато ви засегнат фашизоидната пазарна икономика,все комунисти ви се виждат пред очите! Я се огледайте по настрани от осраните си *** и вижте за какво става въпрос?

42

Анонимен

преди 12 години

Ех, Гриша! Ако навремето го беше очистил така, както очисти Крушата, днес Тиквата нямаше да ти прави проблеми! Тия зеленчуци и плодове са твоя кошмар, Гриша! *** така е, когато започваш частния си бизнес с безотчетните пари на Комсомола в Ловеч. Нали, другарю комсомолски секретар! А Боко знае това, да не мислиш, че ще ти се размине? И без това ти се размина, когато той беше Главен секретар - втори път няма да те пропусне!

41

Анонимен

преди 12 години

43, не знам дали е национално богатство, но е един от най-големите работодатели в България, създава хиляди работни места. Едни от малкото работещи предприятия в Бг са негови. Не вярвам злоупотребите да са негово дело, но ще видим. На дали има каквито и да е доказателства.

40

Българин

преди 12 години

" Много шум за нищо " Гарантирано от ГЕРБ.

39

до 49

преди 12 години

Ами срещу колко да е бе,той този *** е единствен в бранша,нали е монопол,ти да не искаш и срещу консуматорите на захар да е акцията е.ахти смешникът си.

38

IQ146

преди 12 години

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да ***, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...

37

бг

преди 12 години

Уж тече акция, казал Дянков, пък то май само срещу един била... Да не е по поръчка ?!

36

Анонимен

преди 12 години

Нищо не е заминало. Освен мечтите на някой смахнат педало-*** да се пробва да прехване бизнеса на Ганчев.

35

Анонимен

преди 12 години

Няма уплашени, нито страхливи. За разлика от Галеви и А. Петров, Г. Ганчев не се е занимавал с наркотици и проституция. Не негови хора бяха бити при опит да влязат в чужда територия (разбирай северозападна България, посрещнаха ги врачанците на бат ви Жоро И.)И докато Галеви предоговаряха условията за разпространение на сиснтетична дрога с вътрешния министър на Станишев, а зам. министъра му правеше силови срещи с подземния свят за едни други неща, Ганчев строеше църква... в центъра на Ловеч.

34

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да отсича.. китайските коли заминават на кино.

33

пет

преди 12 години

Прави ми впечатление във форума,че пишещите са много предпазливи/да не кажа уплашени/.Смело мога да кажа,че няма как най-големия във дружеството да не знае за далеверите,най.вероятно всичко му се докладва.А,че се притеснява,е много ясно.То си му личи.И ако има доказателство-ВЕДНАГА В АРЕСТА.И от там до говори,че има световен заговор срещу него.Вече всички знаем с честен и почтен труд какви пари се правят в Б-я,че дори и по света.Всеки случай не се правят милиони на година.В АРЕСТА,ГОСПОДИНЕ.

32

Анонимен

преди 12 години

Целия народ знаеше от 15 години какви ги върши този тип, най-после го хванаха, не знам по какъв повод са се решили на тази крайна мярка. Те тоз го пазиха толкоз много, сякаш е национално богатство

31

Знаещ

преди 12 години

АКо не знаете, което най-вероятно е така на Гриша Ганчев преди 2 години му беше личен съветник заместника на КТ Подкрепа небезизвестния СДС-ар Олег Чулев, който онзи ден ревеше уж за правата на работниците в БДЖ :( За какво говорим драги граждани (роби)? :(

30

Анонимен

преди 12 години

честен милионер

29

Боби

преди 12 години

карат захар тук, *** фирми, пловдивските, които са по един лев, през тях ги въртят, продават на вериги и точат ДДС-то и го крадат от бюджета, това е цялата истина", разкри Ганчев.-Ами като го знае това,защо е мълчал толкова време????

28

Анонимен

преди 12 години

Какъвто и да е Гриша Ганчев знам,че е бил винаги точен и коректен към обикновения работник!

27

qwer

преди 12 години

"Не се притеснявам от проверката на НАП",ами аз не съм чул досега някой бандюга да си признае вина и да се притесни пред властите.Сега ще започнат едни плащания на пари за шефове,за администратори,на съдии и прокурори и накрая престъпното човече Ганчев ще излезе чист като сълза,а опоменатите по-горе екземпляри по-богати.Този Ганчев и в Ботсвана го знаят,че е бандит и престъпник само нашите съд,прокуратура и правителства не искат да разберат,че тя мутрата му даже не издава никаква интелигентност.