24

lolek

преди 11 години

В интерес на истината Jurasic Park се превежда Юрски парк, от ЮРА(199.6145.5 мил. год) -епохата в която са живели динозаврите. Това, че филмът стана известен в България като Джурасик парк вече предполагам, щото звучи някак "по-западно" ли от къде да знам.

23

Анонимен

преди 11 години

Знаем го тоя, баба му се е казвала "Еламигозавър".

22

dasda

преди 11 години

"IURSKI PARK" AHAHAHAHA tazi statiq da ne q pi6e nqkoi jivql v pe6tera ?

21

TИ добре ли си

преди 11 години

Какъв Юрски парк БЕ... Това е ДЖУРАСИК парк..

20

до 22 от славянин

преди 11 години

Това, което го пишеш е част от политиката на елита им за затъпяване на населението! Когато всичко ти е наредено наистина не ти се налага да мислиш много, нали има компютри, които да мислят вместо тях, и така постепенно мозъка ти атрофира! В наредена държава и баба може да оцелява, но в хаос и анархия трябва много усилия - и умствени, и физически! Затова в древните щколи са изпитвали учениците в най-тежките условия!

19

do brat mi

преди 11 години

славянче, не е точно така, хората там си живеят като на приказка брат, нема проблеми нема зор, живота ти осигурен, ако не те мързи до болка, и в пицария да бацаш ще си имаш нова кола, ново жилище... *** са прав си, но това е така поради проста причина (има и други но това е основната) - живтоа е лесен и нареден, поради което не се налага да мислиш много много за да оцелееш, не като мойте братя и сестри дето по цял ден умуват схеми и магии как да свуржат двата края в тая насрана държава

18

славянин

преди 11 години

Според мен на този повече ще му подхожда името Кретенозавър!

17

Анонимен

преди 11 години

К*рГаШиЯм си остава винаги на мода. Може да го преместите сега ! Готово !! ! ! !

16

Бойко Лайнорисов

преди 11 години

АЗ ще си остана Бойко Лайнорисов. Напълно описва моята същност.

15

славянин

преди 11 години

Кретенизираща се нация, не случайно през 2003 година по повод започването на втората им война в Ирак, една белгийска министърка или депутатка (не помня точно каква беше), ги нарече ''нация от мутанти''! Смисълът на техния живот е да бачкаш като машина, да си караш колата, да ядеш на корем пуканки и чипс докато гледаш по телевизиите им ''образователните'' им екшъни и шоута! Те това и на целия свят го натрапват като ''смисъл''на живота!

14

СерГЕЙ

преди 11 години

Аз ще си остана Сергей. Името ми харесва и ми подхожда.

13

Бай Уй

преди 11 години

Моменталno и аз последвах неговия пример. Писнами от моето имe , не получавам нужния респект! Прекръстих се на Бай ***. А сега някой да ми каже нещо!!

12

БългаринМразиТурци

преди 11 години

Поредния американски ***.

11

do 9

преди 11 години

Че какво им е на негърските имена много са си хубави даже - *** Мафани, Окака *** и т.н.

10

Анонимен

преди 11 години

Аз официално ще се прекръстя на байУй та момите, да мислят че се шегувам.

9

Дедо Цецо

преди 11 години

Манчестър Юнайтед.

8

Chikatilo

преди 11 години

То и размерите трябва да си смени не само името...като иска да респектира да мине на стероиди в Амрерика и без това всичко е бъкано с хормони...да вземе малко метанче, декичка, тестостеронче и ше респектира

7

До номер 1

преди 11 години

Tyrannosaurus Rex. - и старото му име е негърско: Голд. Нергите обичат гръмки хамерикански имена като Линч, Луис, Уилям. Гледат да не са им ориджинал африкански като Мумумба, Бокаса, Кофе Бобоне, Чукумба.

6

Анонимен

преди 11 години

Тея пияни американски реднеци вече с нищо не могат да ме изненадат.

5

АНОНИМЕН

преди 11 години

Да се беше записал Олигофренус Рекс.