48

да бе

преди 12 години

Сигурно между блоковете в Дървеница е застлано с павета от Сайбрус ООД...да бе

47

тихата_стъпка

преди 12 години

Следващия път пробвай с друго българско име, ефенди.

46

тихата_стъпка

преди 12 години

Така е "Иване" (подходящ избор на име за всеки псевдо българин), всеки ден се напиваме и бутаме жените си през терасата. Имаме си една поговорка- жената трябва да лети през балкона по 2-3 пъти на ден за да изразиш любовта си към нея.

45

иван

преди 12 години

Не знам защо, но се сещам за всичките коментари, които се изписват, за това, какви били мюсюлманите и какъв ад бил живота на жена в техния свят... Ето - да се видим какви сме и ние!

44

Темерут

преди 12 години

1-во не я е изхвърлил, а я е бутнал, и 2-ро такова животно като бетонен паваж нема... Няма и такава статия :)))))

43

studenta

преди 12 години

shtom e v darvenica zna4i moooojee!!!!!!!!!!!!

42

колежка

преди 12 години

Глаголът "изхвърлям" предполага неодушевен предмет, най-често ***, ненужна вещ (като изключим възвратната форма "изхвърлям се", която пък влиза в съвсем друга парадигма синоними). Явно авторът на статията е силно повлиян от кампанията "Да изчистим Бъгария за един ден" или пък намира за уместно да намеква за собственото си негативно отношение към жените, вероятно породено от съмнителния си успех сред тях и най-вероятно компенсиращ го с цинизъм. Поздравления за стила!

41

Анонимен

преди 12 години

*** и хвърлаш!

40

3434

преди 12 години

оооо чакайте да видите по време на европейското по футбол как ще летят жени ако искат да си гледа сериалите или не искат да направят салатка.

39

Класик

преди 12 години

Божееееееее,колко простотия има по тая земя.......

38

кое е вярно

преди 12 години

На фона на всичко останало, което прочетох по случката, "бетонния паваж" направо ми прозвуча нормално!

37

кое е вярно

преди 12 години

В блиц-а особено ме разсмя "счупената дясна пета на десния крак", тук е травма на главата, там - 64 год., тук - 43 год...имаме ли журналисти изобщо, някой проверява ли изобщо какво пише...

36

кое е вярно

преди 12 години

А вижте какво пишат в блиц...64-годишен мъж хвърли приятелката си от терасата на жилището си в столичния квартал "Дървеница" снощи. 46-годишната жена е приета в "Пирогов" с множество травми. Скандалът между двамата започнал след като двойката цяла нощ се веселила с приятели в апартамента. В ранните часове на днешния ден 64 -годишният мъж станал агресивен и се нахвърлил върху жената. След кратък скандал между двамата, мъжът блъснал приятелката си от балкона на жилището си върху плочките отвън. От падането жената е със счупена дясна пета на десния крак, счупена пета и много други травми. Няма опасност за живота й.

35

Анонимен

преди 12 години

Еваларка 35-и. хаха. да. нема такава настилка. Е и това е нещо като цирк. Да не ми говорят, че тая женица нищо не е знаела. Няма жена, която да тръгне натам и да не попита и други кои ще ходят. без тия, да не ме стягат за женската психика тия писачите.

34

ахаха

преди 12 години

колко минуса, някой ни е нашляпал..................мухаааааааааааааааа

33

Изкуствовед

преди 12 години

Тази случка е интересна. Изглежда като идея за филм на Кустурица по сценарий на Ървин Уелш.

32

Коцкар

преди 12 години

Ненормална селяндурска история.

31

Трабахо

преди 12 години

Няма настилка, която да се нарича "бетонен паваж".

30

pinko

преди 12 години

...добре че е паднала на главата си, че е оцеляла. ако беше паднала на нещо друго сигурно щеше да загине. а тоя наистина е прекалил с алкохола щом гони да *** баба си... да беше дръпнал някоя абитуриентка ама тя пък щеше да му изпие пиенето, но пък щеше да се похвали на колегите че е ударил нещо агнешко вместо да го пишат че е бутнал колежката от балкона..

29

Анонимен

преди 12 години

Не знам за какво живее, сигурно за да правим разлика между луди и нормални...Тоя определено си е за усмирителна ризница. За онзи дето се изживява като сериен убиец става въпрос - Чикатило. Но той си е такъв - извхърля сперматозоиди в тоалетната. Когато успее с мъки да ги произведе.