124

встрани отстрани

преди 11 години

"Кой ще плаща и поддържа сега?"Сега да питам кой ще плаща заплатата на Стоичков? :-)Сега да питам кой ще плаща на футболния отбор Литекс? :-)Сега да питам кой ще поддържа завода за китайски автомобили на който толкова много разчита България да излезе от кризата? :-)Кой сега ще храни България със захар? (или всички българи да станат диабетици,не,че не са тръгнали натам) ? :-)"Гордостта на Бойко"Бойко много се гордее,че е приятел на Стоичков и ще строи неговите четири стадиони с готови проекти на арх.Ицето! :-)Бойко много се гордее,че се откри завода за автомобили в Ловеч! Бойко много се гордее ,че послуша Дянков и се разреши да се регистрират ООД-ета с ДВА ЛЕВА УСТАВЕН КАПИТАЛ, а не както беше до скоро с 5000 лв. "Истина е "Истина е,че масово се точат ДДС с фирми на малограмотни,не е задължително да са ***! Истина е,че масове се продават задлъжняли фирми и такива взели кредити отново на малограмотни лица от пернишките села. Истина е,че има хиляди "бизнесмени" които разчитат на такива като произход доходи,карат си джиповете,строят си къщи,ходят си по Тайланд и Малдидвите! "Белият бизнес няма шансове"Истина е, че белия и коректен бизнес НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ ЗА РАЗВИТИЕ,както и коректните хора и коректните бизнесмени няма как да забогатеят, защото държавата със своите безкрайни регулации прави всичко възможно в България да са доБре монополистите,свързаните с властта и сивите "бизнесмени". България унищожава белия бизнес с постоянно нереално увеличаване на осигурителните прагове - така хиляди СОБСТВЕНИЦИ И УПРАВИТЕЛИ НА ФИРМИ се осигуряват НА ПО-ВИСОКИ !!! ЗАПЛАТИ ОТ ТЕЗИ КОИТО СЕ ЗАРАБОТВАТ РЕАЛНО. Последният удар ОТ ТИП РЕКЕТ на държавата Беше с срещу малките коректни фирми,чрез т.н. GSM касове апарати, *** фирми изопщо нямат касови апарати....въпросът е как да си избият тези 300лв. плюс 120 лв. ежегодишно за СМС малките фирми,големите ги забравете,те ще се разберат :-) "Ицето ще оправи проблемите"Ицето сега ще се обади на бат Бойко и ще му каже,да се обади на ЦЦ и да се преосмисли това с Гришата,защото Ицето иска да остане в България и да помога на ББ. и България и Българския футбол и българлската икономика и на теб и на мен.....:-)"Ние от масите"Отново ние от масите сме с проблемите да си плащаме поредните поскъпвания....ние пак ще духаме супата, другите ще се разБерат пак на маса за по некви си 1000 лв. на човек...All Inclusive...:-)

123

Анонимен

преди 12 години

в коментарите има повече информация от новината в сайта.А пък аз знам, че всички конкуренти на Гришата, държавата им еб.м-та и той остана цар-ето го резултата-духна го Дянков-това е диагноза 100%.

122

Таня

преди 12 години

Пълна проверка и да бъде осъден да върне всичко открадното през годините с лихвите.Ако не може -пълна конфискация на фабрики,имоти и всичко,което притежава семейството му

121

МИРО

преди 12 години

АМИ ЧЕ ТОЙ ТОЯ СИ КРАДЕ ВЕЧЕ 20 И КУСУР ГОДИНИ-И ДДС,И ДРУГИ ДАНЪЦИ.НАПРАВЕТЕ МУ ЕДНА ОБСТОЙНА ПРОВЕРКА НА ИМОТИТЕ И ФИРМИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ ЗА 90% ОТ СОБСТВЕНОСТА СИ НЯМА ДОКУМЕНТИ ЗА ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ.ЗАПОЧНЕТЕ ОЩЕ ОТ ТАМ С КАКВИ ПАРИ Е НАПРАВИЛ НАВРЕМЕТО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ СИ-ЩЕ ИЗЛЯЗАТ М,НОГО,МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЕРЕШЕ ПАРИ,КАТО УЖ ПРОДАВАШЕ ФУТБОЛИСТИ ЗА ПО НЯКОЛКО МИЛИОНА,А ВСЪЩНОСТ ГИ ПРОДАВАШЕ ЗА СТОТИНА ХИЛЯДИ.НО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ Е БИЛ "ПОКРИВАН" ОТ КОМУНИСТИТЕ

120

захарче

преди 12 години

Този трябва жив да го одерат. Собственик на Захарната ф-ка в Русе и на всички жилища и коптори около нея. Души хорицата. Изверг.

119

Анонимен

преди 12 години

Две години??????????Недоразумението Дянков е чакало 2 години да се крадат милиони

118

fedoka

преди 12 години

ne stava tai momche,neka az otkradna 2 miliarda,posle shte si platia i davai napred,toia e otkradnal mnogo poveche otkolkoto e sazdal,ako mi pozvolite da otkradna miliardi znaesh li samo koklko rabotni mesta shte otkria,bezraboticata shte padne na 6 procenta.

117

nqkoi-drug

преди 12 години

Не мога да преценя каква е тази акция на С.Дянков, но предполагам, че или е предизборна, или за замазване очите на ЕС. Ако не са тези дете, вероятно е поръчка на западните началници на С.Д. и Б.Б.

116

Ха ха хааааа

преди 12 години

Единствено герб подгониха силните на деня които не са с честен бизнес, всички плюещи червени *** магат само да завиждат и да умират от мъка че тяхната партия освен че създаде тези хора никога не си позволи да направи нещо срещу тях.ето за това ще гласуваме отново за герб всички честни и достойни хора

115

Анонимен

преди 12 години

Абе що не вземат да закрият тази смешна държава.

114

зиино

преди 12 години

Само Цветелинка се оказва образцова и смуче от няколко чучура...Очакваме новите цени на захарта , подобно на бензина , след атаката срещу ЛУКОЙЛ. Др.Златев вече си върна инвестицията и вече *** с апетита на висш гербераст.

113

74067

преди 12 години

Дрън , дрън , Дянков ! И почти три години *** с писклив гласец стоял и чакал докладите...и лапал бонуси. Само *** би повярвал на този крадлив гербер.

112

arhar

преди 12 години

Не трябваше ли Н. Ананиева, която е от Ловеч и е бивш вицепремиер в правителството на Луканов, вече да е дала интервю пред медиите ?

111

Def

преди 12 години

Не знам що плюете човека, който е един от малкото бизнесмени създаващ нещо, а не парадиращ като оня мазньок Банев и много други със самолети и Майбаси. И синът му не е от ония чалга гъзари като на другите синковци. Да ако има нарушения да си плати и толкова.

110

До 123

преди 12 години

Къф си ти ве, ***?!Това че имаш навик да акаш тук, предполагам е навик и относно извън личното ти пространство.Леле как ги обичам такива тиквеници, тръгнали да обобщават без грам мозък в главите кухи.Аман от *** и кухи *** в твое лице конкретно. Жалко че сте много такива ***!

109

Pepi

преди 12 години

Познавам го още от края на 80-те , когато беше студент в "Карл Маркс" ( наистина беше студент) и още 90 -та година се подвизаваше на Магурата.После се набърка из тия прословути кооперации , после с ембаргото и т.н.Явно и някой червени хора са помагали...Иначе не е никакъв комунист , а селско момче - *** от село Микре ( мисля майката беше помакиня , а бащата е българин ).Стареца бог да го прости допреди няколко сам години си пасеше животните на село , както е бил цял живот.

108

Анонимен

преди 12 години

Санким,герчек ,бат Бойко има лоши приятели.От една страна дружката Цецко "громи" престъпността,а от друга другарчето Гриша е еталон за далавери и корупция.Интригата със захарта я подхвана Мултигруп.Бая годинки минаха оттогаз.Едни ги избиха,други израстнаха в очите на "слепите",а трети станаха министри.Октоподът расте,но не старее.Е малко се видоизмени за ефект,но пак си е същия.

107

до 127

преди 12 години

Ганчев не е от Горан, а от Микре. Село на около 40 км от Ловеч.

106

Анонимен

преди 12 години

Dnes.bg и мнозинството от коментиращите- откъде сте сигурни, че става въпрос за ГГ? Дянков не е обявил конкретно име.

105

Pepi

преди 12 години

To , че на никой с толкова пари работата не е чиста е пределно ясно...Просто го подсещат да си завиши вноската , защото избори идват , а те не се правят с въздух.Ганчев е давал на комунисти , на депесари , на царисти , на гербери ...ама тия станаха съвсем алчни ;))))Иначе лошо няма , но да видим докъде ще стигне тази проверка. Иначе търсете произхода на капитала още в югоембрагото и още по-рано в студентските кооперации , които бяха освободени от налози и внасяха тирове с ливанско уиски.