53

Анонимен

преди 12 години

Цв Цв да се замисли, нещо изостава с неговите само 6 апартамента.

52

софианка

преди 12 години

"За 14 години 70 имотни сделки"..С работна заплата най - много през живота си да имаш една имотна сделка. аре нека да са две ама 70 ? Боже кви ги вършат държавните чиновници!

51

Анонимен

преди 12 години

Повечето, които пишете тук сте същите тарикати, ако имахте възможността и вие щяхте да си купувате имоти евтино. Този начин на мислене не е плод на някаква партия, нито на социално положение, той се е вкоренил в целия народ на всички нива. Затова която и партия да дойде на власт, кражбите и измамите няма да престанат.

50

тъп и прост

преди 12 години

Вижте,нима смятате Борисов за толкова *** ???Убеден съм че сделките който е правил са перфектно изпипани , както документално така и законово - така че -СТИГА КЬОРФИШЕЦИ ...НОРМАТИВНАТА БАЗА ПОЗВОЛЯВА ПОДОБЕН РЕД СДЕЛКИ !!!!!

49

Анонимен

преди 12 години

Но все още в Н.К. няма закон за измама с недвижим имот, прокуратурата уж се бори с имотната мафия, на която босовете са в парламента, чрез закона за документна измама. За 22 г. на улицата са изхвърлени стотици хиляди семейства, прокуратурата не е повдигнала читаво обвинение срещу нито един имотен измамник, въпреки изнесени в медиите множество случаи, а корумпираните съдии, вкл. от ВКС, се грижат за имотната мафия и решават гражданските дела в полза на измамниците. До кога? Кога ще има нов Н.К.?

48

Ангел

преди 12 години

Принадлежността към определена партия не определя моралните ценности на членовете и.Политическото номадство е признак за нещо друго.Нима Тошев-младши прехвърляйки се от СДС в ГЕРБ се е променил идеологически.Той също има материални белези от управлението на СДС и ГЕРБ.Така че политическото/безпринципно/ поглеждане под юргана не е продуктивно.Самата Едрева има частно училище-бивща общинска собственост.Да мълчим или да запалим юргана.

47

глупав народ ей...

преди 12 години

От колко време София се управлява от *** - как така се случват сделки с общинска собственост, без участието на Кмета и общинска администрация.

46

Истината излиза

преди 12 години

Айдее истината излиза на яве *** комунисти нещастни социалисти престъпници почнаха много да ги стягааа ... ее боже някой ден България ще е една нормална държава като ги елиминират тея крадливи микроби... да живее Герб да живее Боико Борисовсамо добро прават за народатея бсп сдс и останали *** като загубиха власта и искуствено вдигнаха цените на храните защототедържатпромишленостамаийка им

45

Анонимен

преди 12 години

Ами те гледат от сегашните управляващи. Какво направиха на Андрей Иванов и колко имата беше "напазарувал" ?!

44

Анонимен

преди 12 години

"Причината да няма места в детските градини е, че ние започнахме да строим не от нула и да надграждаме, а започнахме при 44 заменени или продадени за жълти стотинки градини, като в случая с голямата детска градина в жк Дружба, за която съветниците от БСП сега много се грижат", подчерта кметът.Фандъкова разкри, че през 2006 г. представител на социалистите е подписал доклад за замяна на част от детска градина с голям двор в центъра на София за няколко панелни апартамента, но скандалната сделка б

43

Анонимен

преди 12 години

"Социалистите в СОС обаче отвърнаха, че нямат практика да се проверяват един друг"казано в прав текст, не че не си го знаем. крадат докато могат, без страх да се разследват :) кефят ме тея, прямо и откровено престъпници :) дори не се напъват нещо да послъжат.Да му е честити новия закон за криминално придобитото имущество, ще цъфне сега като му бъдат конфискувани имотите и го ръгнат зад решетките.

42

Практика на Бсп

преди 12 години

Ам"чи тъй си поддържат Бесепето бе.

41

:)

преди 12 години

герб мразят конкуренцията. Същите далавери ги въртят, та прах се вдига, само дето са по-нагли и бачкат по на едро.

40

партизанин

преди 12 години

ние моеме да крадеме вие какво искате да гладуваме като вас ли.баба ми пак ше гласува за мене щото не дочува а и не довижда ама има право на глас...а и като гледам това поле около софия ...абе има още какво да се пипне тук там..а и децата съм ги научил да попипват още 50-60 години ше ни потраете па после...ше видим

39

ПАУЛУС

преди 12 години

Червена Мафия Крадлива

38

Весо

преди 12 години

Този лично съм се сблъсквал с него,беше спечелил търг за ПУП на кв.Младост 1,искаше от собствениците на парцели по 5 евро на кв.м за да ги отреди за УПИ и застрояване,който не му плати го отреждаше за озеленяване,лично ще свидетелствам срещу него в съда.

37

Вагнер

преди 12 години

Честито на бабите!Пак БСП..........

36

Алоооооооо

преди 12 години

Винаги когато излязат наяве червените кражби настъпва една дълбока тишина...

35

ЗА КОМУНИСТА...

преди 12 години

......ТОВА Е ИСТИНСКИЯ БИЗНЕС :Когато се краде от държавата и....С НЕЙНА ПОМОЩ!КОГАТО БАЧКАШ И ПЕЧЕЛИШ САМ----ТОВА Е "КАПИТАЛИЗЪМ"!НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ ,БЕ....???!!!

34

Анонимен

преди 12 години

Хак да му е на ББ,след като назначи все отбор крадци от столетницата си