4

СГОДЕНА

преди 12 години

Така може да е само в България ( ако може да се вярва на повърхностни статии ).На много места по света все още годежът не е "отживелица" и доста разумни млади хора го считат за важен етап в развитието на отношенията си. Не е никак "старомодно" да поискаш ръката на избраницата от баща й - това наистина засвидетелства уважение,възпитание и зачитане на традициите. В познаването и почитането на традициите се крие бъдещия успех и прогрес,но малко хора го разбират това,за съжаление...

3

Анонимен

преди 12 години

Кой като си го направи.

2

Гошо Тъпото

преди 12 години

Този акт,на сгодяване е по...важен за жените;те са слабият пол и всеки жест на внимание къмтях,ги...издига все по близо до...мъжа и до Бог.

1

Тони

преди 12 години

За моя гордост съм сгодена!!! Заедно сме от 3 години и не съм бременна! Е, не ме е искал от мама и тате, но ме изненада приятно. На осми Март ми подари пръстен и просто ме попита `` Ще се омъжиш ли за мен?`` Аз естествено отговорих да и съм щастлива, че преминахме на по нататъшен етап! Сега отговарям сгодена съм, вместо имам си приятел, ама живеем на семейни начела и т.н.. Пожелавам на всеки да изпита тази тръпка!