78

До №75

преди 11 години

Гусин 75, подбирай си думите! Намери нещо друго, по-свежо! Ама то *** си е тъпо. Този самолет ще го бъде, ще се продава, ще се засили сътрудничеството между Русия и Запада именно заради такива проекти. Всеки иска да яде! И ти, производителю на ***, също искаш да хапнеш. Прави го по по-достоен начин! Справка за ***: Airbus А319-321 - 26 загубени самолета, жертви - 790 - 806 (?) души, Boeing В737 - 170 загубени самолета, жертви - 3835 души. Нещо радостно? ***!

77

Анонимен

преди 11 години

Злополуки стават - нормално! Злобари лаят - ненормално. Днес се разби един "Дорние". Лошо! Защо идиотчетата се радват, когато стане нещо с руски самолет? Разби се въртолет Ка-52. Тук, в "братска" България - бурна радост! Не разбирам! Веднага след това се разби американски конвертоплан "Оспри" (доста скъпа машина!). Какво, ура ли да викам? Загинали са хора и по по-качествени от плоските *** пред лаптопите! Засрамете се, ***!

76

до 52!

преди 11 години

Това, че на простолюдието в самолета обявяват височината в метри, няма нищо общо с комуникацията, която използват пилотите и РВД-тата. Послушай малко ATC Live, и ако някъде чуеш метри - обади ми се. :)

75

...

преди 11 години

дали ще е боинг дали ще е ту, су или друго са си влакове към ада тия самолети. еарбъс са железо и всеки здраво мислещ човек ще ги предпочете пред руските и американските ***

74

Руссиян

преди 11 години

Да не се окаже само, че причината за катастрофата е отказът на някоя от западните техники, вложени в този самолет! Токава учтиво ще помоля някои *** да си излижат повръщаното.

73

Анонимен

преди 11 години

Руските самолети са *** като всяка руска техника. Спомням си как изглеждаше пилотската кабина на Ту-154 и как след това като се качих на Боинг 737 сравнението беше като КрАЗ и Мерцедес. Грубо, сдялано, грозно. Това Су е на ниво отпреди 10 години.

72

Анонимен

преди 11 години

Е тва е!За да няма анулиране на поръчки за тая бракма,руснаците без никакво разследване обвиниха пилота!!*** наглите *** пияни!Едва видели разбития самолет от въздуха и излизат с официална версия за случая.Типично за КГБ.Дано никоя авиокомпания не използва тоя Сухой!Руснаците не трябва да се нареждат на копанята на гражданските самолети!В противен случай ще има много разплакани хорица по Света!

71

Шрек

преди 11 години

Не бъдете предубедени, а се опитайте да бъдете обективни!Тука става въпрос за авиационна техника.Аз съм летял и на Руска и на Американска.А от разговорите ми с американските пилоти мога да ви уверя от техния опит и на Руските машини, че в тази област те са ненадминати.

70

анонимен

преди 11 години

Руските пилоти наистина са "най-опитните" в света.

69

с.

преди 11 години

Айде,айде!Спомням си през соца-а как руснаците правеха опити да правят касетофони и подобна техника!И как независимо от братската любов към братушките и съветската власт всеки гледаше тихомълком да се уреди с нещо японско или западноевропейско!И независимо от комфорта на запорожец всеки си мечтаеше за нещо западно!Много ми е смешно как се сучете като шантонерки с тия руснаци!Който е живял през соц-а знае за какво става въпрос и ще потвърди думите ми!

68

Шрек

преди 11 години

От къде си сигурен какво е типично за Руската техника...?На колко руски самолета си летял и на колко от западната техника...?

67

цфергер

преди 11 години

Много типично за руската техника.От 10 произведени броя поне 5-6 са дефектни. И все още има зомбирани чуждопоклонници дето да ми величаят невероятните руски постижения. Ей тва са им постиженията - растящи загуби на невинни хора.

66

Киркорчо

преди 11 години

Височина на планина Салак, е 2211м (7254фута), височина на планина Геде 2958 м. (9705фута), видимоста беше 9-10км. В 15-30 на екипажа разрешават снижаване до 6000 фута, екип на самолет иска да лети между две планини и лети не сред тях, а падна на една от тях. В планински условия има поток въздух, който истегля самолета към земята. Грешка на пилот-100% сигурноста, че руснаците кажат именно така.

65

с.

преди 11 години

11 септември е нещо съвсем различно от деня на победата!Айде стига глупости!

64

до 63

преди 11 години

Прасчо,плюскай си в кочинката там,пък за Нова Година ще видим

63

Анонимен

преди 11 години

КАКВО КАТО Е ДЕМОНСТРАТИВЕН ПОЛЕТ.И ТОГАВА ПАДАТ САМОЛЕТИ

62

$

преди 11 години

До колкото знам, всички съвременни самолети имат сигнализация за опасна близост от препятствие. Сигурно и този има такава. Иначе не би получил сертификат за полети. Сигурно нещо се е объркало фатално.

61

прасчо

преди 11 години

Даммммммм,русофилството почва да става болест и да нанася тежки поражения на мисловния процес........

60

Леле леле

преди 11 години

Леле, че *** във форума.Боже, туй българския комунист по идиотизъм няма равен никъде.

59

с.до митко

преди 11 години

На никой не му дреме за деня на победата,пич!Освен на руснаците и на болните им фенове в България!Руснаците с право си го честват независимо от факта,че войната е разпалена съвместно от Сталин и Хитлер!Така или иначе единствено и само благодарение на руснаците Хитлер е спрян!С цената на огромни жертви и хората си празнуват с основание и кеф!Ама идеята,че някой е свалил самолет за да им прави скомина може да се роди само в кухата червена кратуна на български русофил!