62

Цецка Пиронкина

преди 12 години

Мачкай,Гришо !!!!!!!

61

Анонимен

преди 12 години

Браво,юнаци!

60

Анонимен

преди 12 години

а по-нататък...

59

oт някой си до Иван

преди 12 години

Благодаря за забележката, ти пък забравяш и световният ни шанпион по шах за ветерани. Мисля 2005 и тримата бяха действащи световни, така бяхме поне за година окупирали шахматният връх. Отделно Веселин Топалов мисля, че стигна второ ело в света за всички времена след Каспаров. Да не споменавам и успехите на българчетата по математика. На последното най-престижно съзтезание има няма си бяхме на 1-во място, 140 страни бяха след нас. Но за съжаление тези новини не ги излъчват, виж ако се сбият тумба

58

Анонимен

преди 12 години

Нашите момчета заслужават да станат шампиони - дали световни, или европейски, но шампиони, заслужават първото място, защото са неизмеримо талантливи...Лошото е, че понякога и те не си ваярват и това води до безумно глупави грешки и смешни загуби, но факт е, че могат много, стига да искат!!!

57

Анонимен

преди 12 години

bravo bravo bravo samo pobedi ni treba

56

иван до някой си

преди 12 години

Не един а двама световни шампиони!Забравяш Антоанета Стефанова!!!

55

Deja

преди 12 години

Браво юнаци! Болят ме ръцете днес от пляскане и съм прегракнала, но заслужавате всеки път такава пълна подкрепа, защото волейбола е спорта, в който сме много добри! А къде са днес варненци да кажат нещо за публиката в залата?

54

asd

преди 12 години

Бях там! Уникално! Отивам на всичките останали мачове на наще! Браво момчета, единственият колективен спорт в който сме на топ ниво! Българи Юнаци! Медалите ви чакат на Олимпиядата лятото!

53

до 68

преди 12 години

Сърбия и Словакия не са Китай по население... а ни бият и на волейбол.

52

някой си

преди 12 години

Определено, без капка излишен патриотизъм мога да кажа, че сме ако не най-талантливата нация в света, поне сме в челната тройка. Толкова малка държава, а толкова много талант във всички области. Например 1 милиарден Китай е превърнал шаха в култ, играе се в училища -хиляди школи, в манастири и къде ли не. А ние сме 7 милиона, от който близо 1 мил. ***. Ние имаме световен шанпион по шах, а Китай нямат. А за волейбола мисля сме 6-ти или 7-ми в момента в световната ранклиста. Браво българи!!!

51

до 66

преди 12 години

Въпросът е друг.Сега победихме Сърбия. Наскоро разпиляхме Полша, а загубихме безславно от Русия , която същите тези поляци и сърби направо унижиха. Въпросът не е само психика... Р.Стойчев сам писа..когато си направил едно нещо хиляди пъти..идва и психиката. Нали на всеки е ясно,че ако губим от Словакия и Русия,Бразилия и САЩ...не можем да станем световни шампиони...примерно

50

аз

преди 12 години

до 62 Ако волейболистите ни караха така скромно както предлагаш не трябваше въобще да участват в тези квалификации . Мен ме карат да бъда горд , че съм българин и им пожелавам да побеждават във всеки мач. Вярвам , че могат защото са добри .

49

до 64

преди 12 години

Едно от условията на Р.Стойчев да поеме нац. отбор бе да се натурализира разпределител? Какво стана. Жеков стана много по - добър ?

48

rument

преди 12 години

Волейболистите ни са на световно ниво,и това е факт.62 - разпределител на световно ниво имаме в лицето на Андрей Жеков,не искам да влизам в детайли,защото трябва си пиша до утре.Едно ще кажа,човек който не е играл тази игра,не може да изкаже адекватно мнение,аз играя волейбол от 7 годишен,ако имате въпроси питайте,вместо да се излагате с неадекватни мнения ;)

47

абе мишоци

преди 12 години

До вчера плюхте,че нашите били слаби,че словенците били леваци,че сърбите щели да ни разбият и т.н.Сега кво толкова нали не сме станали световни шампиони.Ако станем световни шампиони пак ще плюете.Комплексари като вас не могат на нищо да се зарадват и само мразят и завиждат.Всеки истински Българин трябва да е горд с успехите на Кобрата и волейболистите,както на всеки състезаващ се за България спортист.

46

недейте така..

преди 12 години

Недейте така...по-скромно.Какви суперлативи само...все едно сме спечелили световно първенство. А ние сме победили в два мача на квалификационен турнир, като най-силните в света ...не са тука. Трябва ни рапределител и посрещач от световна класа----без нови попълнения...стотици добри играчи ще искат да бъдат натурализирани/срещу пари и възможност да играят на най-високи форуми/.....НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ ПЪРВИ НА СВЕТОВНО ИЛИ ОЛИМПИАДА.....ГЛЕДАЙТЕ РЕАЛНО...

45

баче кико

преди 12 години

СРБЕ НА ВРБЕ !

44

СТАВА НАЛИ?

преди 12 години

Давай Бате Бойко, смело напред, бий ги наред, ний сме след теб ! Яху-у-у !

43

Анонимен

преди 12 години

А бе къде са варненците от Добрич!? Вчера плюеха по най-долен начин че не можем да напълним залата а днес са като мишки! Дори мишките имат повече достойнства от варненци!