12

Анонимен

преди 12 години

Тия на снимката, протестират че българите имат много празници.

11

Анонимен

преди 12 години

ясен го каза най-ясно : ние не сме излизали от кризата и не ни пука. празнуваме си по 200 дни в годината,да не говорим за депутатите.ама те и без това не работят. ....и си раздаваме бонуси накрая!

10

Анонимен

преди 12 години

При нас борят кризата с намаляване на отпуските на определени хора. Тези които ходят командировки и се правят на шефове не са засегнати, а всъщност те са тези които не си ползваха отпуските и бяха събрали много дни. Пак криворазбрано и отчитане на дейност.

9

do 8 и 2

преди 12 години

Трябва заплатите на герб и депутатите да се намалят, а също и преференциите, не са виновни чиновниците!! А това е глупаво да не почиват Португалците на тези дни!! Не съм съгласен и с номер втори. Смятам, че Българите работят доста, само така ни се набива, че не работим!!

8

Анонимен

преди 12 години

време е и демократична България и тя да загърби националните си празници и да спести парици за мутрофилите герберасти ха ха ха ха

7

Анонимен

преди 12 години

Аз съм гласувал за ГЕРБ !!! Борисов обеща,че ще намалят празниците на огромната армия от нищо непроизвеждащи, а само лапащи огромни заплати ЧИНОВНИЦИ!!! Напротив: тази година празниците са повече и всичката мисъл на правителството е как да увеличи заплатите на търтеите! Съжалявам, г-н Борисов! Вече сте с 4 гласа назад! А като гледам приятелите си с частен бизнес как едва оцеляват с чиновническите празници... май ще сте с много гласове назад!

6

Aнтонио Коща Ферейра

преди 12 години

приказват, приказват,... но нищо не казват! На четирите откраднали празници трябва да сумират и карнавал, и "мостове" и т.н. Въпреки съкращаване на карнавал, тази година, предприятия, местната администрация са затворили врати и предприемачи и работниците са си дали ваканции. Освен това, поредица от стачки против кражба е имало обратен ефект. Тези мерки са пропаганда за лекомислието на чужденците, карнавал за чужбина!

5

Мамантос

преди 12 години

*** долни! Следва: с по-малко електричество; с по-малко вода; с по-малко лекарства; с по-малко храна; с по-малко сън; с по-малко... въздух! Изчадия сатанистки, време е да ви смачкаме: НИЕ сме поне 5 милиарда!!

4

Ъх

преди 12 години

Оставете Ватикана,там незнаят какво е работа,допитайте се до Москва - въведете задължително Ленинските съботници,работа без пари,за какво са ви празници , скоро няма да има какво да ядете,след управлението на левите винаги е така..и лидера на ПЕС си го знаем,питайте препатилите.

3

Анонимен

преди 12 години

Ние тука в сряда и петък имаме празници и хич не ни пука, че има криза

2

простак

преди 12 години

да работи багеро че е голем

1

Анонимен

преди 12 години

Имаше едно пручване, че заедно с болничните българите работят най-малко дни в годината! Не е случайно, че сме и най-бедните...