153

Нана

преди 12 години

Къде са продажните профсъюзи? Послушничко мълчат....

152

Пешо

преди 12 години

Иде изборов ден!

151

ИВАН

преди 12 години

ПОДКРЕПЯМ ТАЯ ИДЕЯ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА 12 МАЙ 2012Г.

150

Анонимен

преди 12 години

герб за ***,КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ НА 12 МАЙ 2012 ГОДИНА.

149

alienum

преди 12 години

Където е текло, пак ще тече. Въртят, сучат- никой не се отказва от благинките така лесно. Сега ще изпипат нещата така, че народът да не научава кой с колко ще се облажи - при това на 3 месеца, а не на куп, че много бие на очи. Кой ще им определя добрите резултати- партийният секретар ли? И къде им са резултатите, когато Албаия и Румъния дръпнаха пред България?

148

Анонимен

преди 12 години

Народе,да ти е честито.Тези пак се уредиха с бонуси,този път законно.Сега копче не можеш да им кажеш.Пак ни прецакаха.Радвайте им се и продължавайте да мизерувате.И пак ще гласувате за тях.Защото сте мазохисти.

147

До 183

преди 12 години

Какви глупости пишеш чиновнико,колко години лежите на гърба на работника? Колко работни дни имаш от началото на годината-я сметни колко си работил и колко си почивал,за разлика от други за които няма празници и вземат на половината от твойта заплата.Не бонуси а минимална заплата ви се полага.

146

анонимен

преди 12 години

Понеже много работа вършат, направо да им дадат 20 заплати долълнително,защо никой не ни пита дали сме доволни от работата на държавните служители-то не бяха бонуси, командировки, включително в чужбина, осигуровките им са на наш гръб, СРАМ!!!

145

Българин

преди 12 години

Че що не...Изпосталелият български народец хрантути най-много чиновници, най-много ушеви свинюги и най-много *** на 1000 данъкоплатци в целият цивилизован свят- и от трите прослойки не само че няма полза, но напротив - вредят и унищожават държава, бизнес, всичко. Целта е тоя народец или да бъде затрит, или прогонен от земята си. Планът Ран-Ът-ГЕРБ върви по план.

144

Анонимен

преди 12 години

"60% както е сега за останалите на заплата" - изтри ми се поради надхвърлянето на допустимия брой символи.

143

До 181 аз

преди 12 години

181 аз,ако знаеш каква глуост си написал, щеше да потънеш в земята от срамНяколко подсещащи въпроса:1/ На теб работодателя ти, ако имаш такъв плаща ли ти осигуровки?2/ Знаеш ли, че заплатите на държавните чинвоници бяха намалени, когато работодателя им реши да им плаща на 100% осигуровките, а не 60% както е сега?3/ Знаеш ли, че поради това намаление, държавните служители получават по-малки обещетения и пенсии?4/ Ти плащаш ли си всички дължими осигуровки или плащаш по някакъв минимум?

142

аз

преди 12 години

ВСИЧКО Е ЗАКОННО.-10 заплати отгоре.

141

аз

преди 12 години

Не плащат осигуровки за пенсия и здраве но взимат бонуси а после и най -голяма пенсия.Искам да съм чиновниккккккккккккккккк.

140

gtf

преди 12 години

до 177хех, недей обвинява хората, дето ти плащат заплатата, че са малодушни - мнозинстото са на ръба на оцеляването. Ти т.е. средната класа трябва да бъде двигател на промени, ти можеш да си го позволиш, но няма да го направиш - като си отговориш защо, тогава може да ми пишеш некви подобни "умотворения"

139

:)

преди 12 години

до 153 Този пост от служебния компютър ли го пусна? Ама Ви остава и време да четете кой какво пише? Браво много сте кадърни :)

138

Чиновник

преди 12 години

до 172Явно нямате никакво желание да промените положението си. Винаги си намирате някакво оправдание да не правите нищо и чакате някой да дойде и да ви оправи наготово. Е, докато вие чакате, ние се обогатяваме и ще го правим, докато може.

137

търкалета

преди 12 години

Сега трябва за всяка длъжност да се определят количествени показатели, за да бъде оценяван служителя по тях. Иначе, всяка една оценка е по личната воля на началника. Тук сега е ролята на синдикатите да дадат Закона в Конституционния съд. Такова оценяване имаше и досега и беше пълна порнография.

136

gtf

преди 12 години

до 169 ...в допълнение, кой можеше да учи зад граница преди 89-та, че и след тва, всичките тези, дето се бият в гърдите, че са някакви са просто ***, потомци на бившата партийна власт. Кво може да очакваш от закърмени малки комунистчета (престъпници) ...?

135

gtf

преди 12 години

до 169че от де ще вземеш и пари за билет за да протестираш, ще идеш в столицата пеш ли ?хората едвам връзват двата края, добре са тея на партийна софра, тея дето заграбиха производствата, тея дето са кадърни и умни на 90% са извън БГ. Само погледни статистиката, колко от "бизнесмените" са със средно и по-нискообразование и ще ти стане ясно кой ги подпира и държи народа в бедност съвсем целенасочено.

134

Брей ви як

преди 12 години

Призовавам един викинг с психични отклонения, но с добро сърце! Яви се на позитано 20 и т.н по ред