9

anonimno

преди 11 години

Прав/а си , че за балчиклиите , които стопанисват този прекрасен парк НЕ ТРЯБВА да има такса, но не всички софиянци са алчни и завистливи като тези!

8

До 1

преди 11 години

Ти явно не си наясно с разположението на Двореца в Балчик.Да те светна само,ако някой иска да слезе от горната до долната част трябва да плати 10 лева.Има хора които минават от там,не за да го разгледат,а за да отидат на работа! +Това от къде на къде приходите от двореца се изпращат в София!? Не познаваш балчиклии,но повярвай ми каузата си струва и жителите няма да остават нещатата в ръцете на сребролюбците от Су !

7

тя

преди 11 години

Оправете со заглавнието БЕ *** драскачи. Да ,драскачи ...с тези знания и начин на писане , НЕ МОЖЕ ДА СЕ САМОНАРИЧАТЕ ЖУРНАЛИСТИ.

6

Анонимен

преди 11 години

prav si

5

Илияна Козарова

преди 11 години

Елате в градинският център на КОЗАРОВИ до разклона за с. Равда ще видите по голямо разнообразие от растителни видове от Балчик,без такса.

4

Анонимен

преди 11 години

На завистливите софиянци да кажа- а къде има билетче, което да струва близо 20 лв за вход? Аз съм обикаляла из България, никъде не съм плащала толкова. Не мислите ли, че е прекалено висока цена за разходка, а не за разглеждане на забележителности (тях и на съм ги знаем,както и скъпоценните им растителни видове). Малко ли се печели от чуждите групи, прииждащи непрекъснато, та до билетчетата от балчиклии опряхте? Ненаситници.

3

123

преди 11 години

който не е ходил скоро в Балчик да знае,държавата отвръща на ударанаредили са на балчиклии да съборят всички тераси на ресторантите на алеята, които са над водатаи те са съборени сега и сега балчик е едно нищотова дали идва като решение на Винету от Банкяей *** човек тоя, а му стисках палци да може да направи нещонък той сви опашка на леля Хилари - то така и аз мога да управлявам - кой да ми свирне и аз слушамБОКООООООООООО

2

loopo

преди 11 години

Балчик е прекалено важен за туризма и БГ икономиката, така че трябва да се намери компромисен вариант за балчиклии и гостите на града. Всъщност като правя сравнение с местата и големите градове които посещавам, не виждам какво толково тревожи жителите на този бисер с над 2600 годишна история. Прекалено богати са за да става въпрос само конфликтната такса за Двореца.

1

Анонимен

преди 11 години

в личната ми карта пише : жителство -софия,адрес -софия. искам си безплатния вход за всички музеи,галерии,изложби,театри,зоологическа градина,ботаническа градина......да плащат тези от балчик! аз като им ходих 2 пъти в двореца,си платих билетче и двата пъти ! да не говорим,че си плащах и на царевец,и в арбанаси,и къде ли не из БГ.