196

Учуден

преди 12 години

Дали зад Ципрас стои някаква могъща групировка?! Защото ако не беше така, едва ли той (и други негови съмишленици) щяха да се стремят към анархия, гражданско неподчинение и финансова сегрегация ?!

195

Жорката

преди 12 години

левчев, левчев...не искам да изоструям тона ама не съм много сигурен кой е вролята на проститутката....като гледам накъде върви Гърция.....дано не съм прав, ама мисля че върви по посока на България с бясан скорост и скоро ще я задмине. Айде чао, ще ще си ходя от работа.

194

Жорката

преди 12 години

Много съм възмутен от двойните стандарит вд ЕС. Значи гърците като ги пущаха си затрвориха очиет за ОГРОМНИТЕ им дългоев, а на нас ни извиваха ръцете. сега ако имахме мъже, а не л-на за политици трябавше да кажем - ние пък не само че няма да плащаме нищо, (особено на гърците) но и на нас ЕС пари ще ни дава както на гърците инаеч ще обявим фалит.Ама то така е мноог удобно.Щракаш с пръсти и се веселиш.И друг плаща.

193

Възмутен

преди 12 години

до 199 германците може да са давали и двв пъти повееч пари за социалниу, но не са мързели като гърците - като дойде германец я мост ще вдигне, я клозет ще направи и мостът ще изкара още сто години. Но гърците мъзлуват и само просят пари, а не седнат на г---те си да побачкат малко.СТранно ми е да се сравнявант германци, японци и пр. с Гърци - странна фалирала няколок пъти за миналия век - от мързел. Докато германците през 1919 получават най-тежки репарации и след 20 год. първи са готови за война

192

Жорката

преди 12 години

разбирам гърците да работеха, а то по великден четири дена хора няма да срещнеш в магазините но държавата им дава 13 заплата, 14 заплата (макар и намалени) (на нас се мъчат 12 да ни вземат) велкденски бонуси, - за какво за това че не работят, хора които са умрели получават пенсии, нереалин сметик за телефон в хиляди евро...и викат още. Имам едно предложение - спрете парите за Гърция и как искат да се оправят.Много бързо ще се научат да работят (като стане пенсията 50 евро)

191

IQ146

преди 12 години

Какво искат гърците? Може ли някой да отговори? Искат да не им спират парите! Но те нямат пари... Искат онези, които имат пари, ДА НЕ СПИРАТ да им дават пари! Кой ги научи гърците, че могат да искат такова нещо? И то това са хора с претенции... Луда работа, забраняват да им спират парите... Ами като не ви харесват условията, при които ви отпускат пари, обявявате фалит, напускате еврото, печатате си драхмите и да го духат кредиторите! Защо не смеят гърците да се оправят по този начин???

190

Любо до Левчев

преди 12 години

Не съм приключил Твоя психо профил е следния МАЗНА КОМПЛЕКСИРАНА ЛОЙНА ТОПКА ПЪЛНА С ФЕКАЛИИ Стоящ намръщен по цял ден на ПЦ-то и някой ти е казал че ставаш за нещо Българите били такива онакива ми ти къв си бе Грозен *** лижещ немски *** омазани с фекалии Ти не си ли Българин Мухлю ей тва си ти

189

Любо до Левчев

преди 12 години

Левчев ти *** ли си бе човек ама обиждам Гейовете така - извинете ме предварително драги *** Та ти само хуйове са ти в главата, вибратори и все разни такива Децката мечта ли ти е това какво ти става бе човек Знаеш ли не харесвам да подстрекавам хората ама ще ти дам един съвет Обеси се !!! Скочи от сграда - като не ти харесва живота сложи край !!! Или вземи отночение по темата или мълчи ти нали си добре там в Германия или си в някоя психиятриа

188

Анонимен

преди 12 години

Какво извиване на ръце като точно останалите и демократични партии ПАСОК и Нова Демокрация ограбиха гърците и ги доведоха до фалита. Да не би Ципрас и гръцките комунисти да са били 30 години във властта и да са си назначавали и уреждали децата си и братовчедите си за премиери, министри и други апетитни постове?!

187

чичо Тиквичка

преди 12 години

"Днес", престанете с този гнусен жаргон, патент на Боко. " Извиване на ръце" - стига ни видиотявахте! Злоупотребявате с нашето търпение.

186

*§*

преди 12 години

Успех ти пожелавам! Не загърбвай съвсем сънародниците!;) Сега се сетих познавам - гъркиня е и е завършила медицина и тя женена за българин и тя само между българи се вре. До такава степен се е интегрирала, че е по запозната от традициите ни от мен. Има едва забележителен акцент и само това леко я предава.

185

мда

преди 12 години

Левчев, изключително си неприятен, кеф ли ти прави да се обливаш с цялата тази помия, която ръсиш в сайта. Съжалявам те, ти си нещастна и жалка душица, много самоомраза си натрупал.

184

не/да

преди 12 години

"Умните е непокорни" гърци много ме изкефиха..едно нещо трябваше да направят сами и си вкараха автогол..сега след "шведската маса" ще пият" шведска горчивка" до припадък.

183

Мамантос

преди 12 години

Браво на гръцкия народ! За пореден път показа, че не търпи да го управляват *** на Запада. Ако трябва и от ЕС ще излязат, но на тъпите и злобни западняци няма да се дадат.

182

до 206 от грък

преди 12 години

Най-големият стимул в живота на един мъж е естествено жена :) + факта че не контактувам с гърци в БГ, така че с малко желание, много любов и труд, език се учи лесно...

181

*§*

преди 12 години

До 197 . Благодаря, за уточнението. Предполагам, че е от ''Грък''. Ако си...пак повтарям - много ми е трудно да повярвам(Тома неверни казваме ние), че пише грък, а не асистенката му или съпругата му. Освен ако е завършил в България, учил усърдно и много влюбен в българка!

180

левчев

преди 12 години

Светът свикна вас българите да ви гледа нагъзени и покорни, чакащи поредната порция *** секс. И докато вие се възприемаме като олигавена, разкрачена ***, светът също ще ви възприема така. За това България никога няма да се оправи, докато сама не извади вибратора. Защото в света на пропуснатите и реализираните възможности, когато един е паднал по корем със забит в *** вибратор, другите няма да му го извадят и да му помогнат да стане.НЕ! ТЕ ЩЕ ГО НАБИВАТ ОЩЕ ПО-НАВЪТРЕ!!!!

179

левчев

преди 12 години

НИЕ НЕ СМЕ НАРОД ЗА ТОВА НИКОЙ И НЕ НИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ИСКАМЕ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ И ДА НИ ОПРАВИ ДА СТАНЕМ И НИЕ ЕВРОПЕЙЦИ С ТЕХНИТЕ ПРАВА И ЗАПЛАТИ НО СИ СЕДИМ И СЕ ГУШИМ ПОД ЮРГАНА И ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА ШЕПАТА КОИТО СА СЕ ВДИГНАЛИ ИЛИ ПЪК ЗЛОРАДСТВАМЕ НА НЕЩАСТИЕТО НА КОМШИЯТА СИРЕЧ ГЪРЦИЯ А НЕ ВИЖДАМЕ ЧЕ НИЕ СМЕ НАЙ ЗЛЕ ОТ ВСИЧКИ В ЕВРОПА ПО ЗЛЕ СМЕ ОТ АЛБАНЦИТЕ АКО ЩЕШ НО НЕ НИКОЙ И НЕ СМЕЕ ДА НАПРАВИ И КРАЧКА ЗАЩОТО ТОВА НИ Е ЗАЛОЖЕНО ОЩЕ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО ДА СМЕ ОВЦЕ

178

левчев

преди 12 години

- така е - на бедният българин винаги се пробутва сапунката колко нещастен е богатия съсед та да понася по-лесно доживотното си страдание...За нас българите най-важното е дали жената на съседа се *бе с друг а не нашата, защото нашата така или иначе се *бе някъде...дали се *бе в гърция, испания или белгия няма значение!!!

177

левчев

преди 12 години

До 199, защото ние българите сме покорни, нагъзани, РОБИ и се дразнем когато другите народи се борят за да постигнат това което ние дори да сънуваме не можем, защото сме "стадо овце без рефлекси" и "дълбоко комплексирани"................А за да го кажа брутално ,"СВИРКАДЖЙИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!