62

eee

преди 12 години

sorry ama na Andrei ot kilometri mu lichi , che e muj

61

of

преди 12 години

Това не би трябвало да е в графа "звезди", а в "патология" само дето нямате такава за такива с отклонения.....мъчите се да насаждате перверзни модели на подражание!

60

Анонимен

преди 12 години

Lichi im! Gnusni sa!

59

Ils

преди 12 години

От всичките само две бяха грозни (Андрей Пеич и Леа Т.) Никоя от тези жени не би скрила, че е била мъж, защото ,въпреки че са си сменили пола мозъкът им си работи нормално и им е ясно, че трябва да са честни още от самото начало. Нормални са сега, а не докато са били мъже чувстващи се зле като такива. Поне те сами са си направили избора, в някои култури, ако нямат момиченце, най-малкото момче го правят момиче, за да помага на майка си, за тях е това е нормално.

58

Анонимен

преди 12 години

Днеска.бг-ту продължава със зомбиращата поредица...възхваляваща ненормалното, пошлото, долното като нещо нормално, което трябва да е пътеводна светлина на младите хора...Кой ви плаща за тъя работа ба ?

57

terry

преди 12 години

Болни хора към които трябва да се отнесем със необходимото разбиране и да ги затворим в болнични заведения, които биха им дали необходимата помощ или биха ги изолирали от обществото. С други думи да държим тая долна *** далеч от нас!!!

56

до лулу

преди 12 години

Никой не би искал да живее в лъжа,поради тая причина трансексуалните създават връзки с други тансексуални сигурно.

55

Манаф

преди 12 години

Изобщо не ми пука какво е било съществото на снимката преди. Ако ми падне ще го разпоря от любофффф

54

ххх

преди 12 години

Абе, я ги пратете във Варненския з-р и там да им се порадват и да ги оценят!

53

симпатяга-до 57

преди 12 години

Еми, точно де, той 61 ти го е казал. Разбира с, че нямам заслуга за това, че щом съм се родил мъж, ще харесвам жени. Това е работа на природата, тя ме е създала мъж и харесвам само жени, това е естествено и нормално. Това е като поточна линия - на 100 детайла ще има 1-2 брак. Без да съм агресивно настроен към хомосексуалистите, но те са просто тези 1-2 на 100 бройки брак на майката-природа. Но пък доста хомосексуалисти се налагат съвсем агресивно, което също не мога да търпя.

52

Лулу (продължение)

преди 12 години

...Лекарите? Трансексуалният? Мъжът, дето не е поискал от приятелкаТА си да му предостави хромозомен тест? Не е редно да се мени пола, това ми е мисълта. Иначе който иска да се облича като мъж, който иска да спи с мъже. Но някои неща отиват твърде далеч...

51

Лулу

преди 12 години

Аз съм ок с хомосексуализма - не мисля, че са болни и имат нужда от лечение, нито, че трчбва да бъдат изолирани и пр. гениални 'методи' за превръщането им в 'нормални'. Обаче едно нещо не разбирам. Ако тези жени-мъже се запознаят с нищо не подозиращ хетеросексуален мъж и прекарат години с него, без да са му дали шанс да направи съзнателно избора дали да бъде с такава жена-мъж, къде е морала в случая? И кой ще отговаря за отнетото време и предаденото доверие на този човек?...

50

Анонимен

преди 12 години

Пази боже от такава жена до мен, пък камо ли в леглото, и сега ми идва да повърна да не говорим да ме пипа. Ей, всички ***, стига сте обяснявали, омръзна ни да ви слушаме оправданията. От природата по-велико няма, тя си е казала тежката дума, вие сте брак стока, нищо нормално няма в това да сте извратени. Мъж с мъж било нормално, а некрофилите, а педофилите и това ли е нормално, та тези хора ще изтъкнат същите причини. Всъщност, сигурно бъркам, вие сте нормални, хетеросексуалните не са.

49

Анонимен

преди 12 години

"Насладете се на най-красивите транссексуални модели в света" - shto za kretenizam??? Mi ako ne si padam po towa???

48

1

преди 12 години

Супер е много е секси

47

Нормален

преди 12 години

Това на снимката не го бутам с клечка, а камоли с друго !Като го знам, че е мъж, а визията е само зрителна измама, не мога да вдигна самолета посмъртно. :)

46

до 54

преди 12 години

Ти си "нормален",харесваш жени.Но трябва да разбия на прах една твоя илюзия,породена от носведоменост: Ти нямаш никакъв принос за това да харесваш жени,това не зависи от теб,както не зависи от теб естественият цвят на косата ти.Зависи от много биологически и психически фактори извън твоят контрол. Ти си хетеросексуален ,защото просто така ти се е паднало,ти си "нормален" по случайност,а не защото го искаш,както не съм станал гей ,защото така съм решил...

45

до 54

преди 12 години

Все едно да кажеш "не одобрявам блондинките"...Не го одобряваш,защото си *** и не разбираш хомосексуализма. Нито е мода,нито е избор. Хомосексуалните не са нито извратени,нито изнасилвачи,нито педофили,нито болни. Но аз не желя да си губя времето с прости хора,ще се занимавам с по-интелигентни дейности.

44

Анонимен

преди 12 години

до 42Не знам какво комплексарско има да не одобряваш обратните, но тогва нека съм комплексар. Не одобрявам хомосексуализма.

43

Анонимен

преди 12 години

Аз познавам толкова космати жени,познавам също и гейове.Интересно е че някои гейове ,които познавам се грижат повече за кожата си от мен,а аз съм жена.