7

:)

преди 12 години

В Бг мъже няма, още по-малко пък джентълмени. Затова всяка уважаваща себе си жена изилза само с чужденци и изобщо не си губи времето с тъмни балкански субекти.

6

Анонимен

преди 12 години

Къде са тия джентълмени бе? В днешно време си е истинско събитие мъж да ти плати питието. В повечето случаи само хленчат и се оплакват как не им стигали парите и на теб понеже ти става неудобно си плащаш сама, за да не излезе един вид, че му вземаш "хляба" или парите за цигарите. После той те гледа доволно и миличко, защото не се е прецакал да плати. След това с цялото си нахалство те пита защо не искаш да се прибереш с него.

5

Анонимен

преди 12 години

До анонимен 4:Никоя уважаваща себе си жена не ходи сама на бар да пие алкохол, защото знае какво е мнението на мъжете за такива жени - ти много ясно си го написал.

4

съвет

преди 12 години

Както и да сте решили да заговорите някоя жена, в никакъв случай не и се хилете тъпо насреща, резултатът винаги ще е отрицателен.

3

Анонимен

преди 12 години

Тоя номер с почерпката е ужасно досаден. По-добре не го ползвайте.

2

Анонимен

преди 12 години

Мога смело да кажа че този тип свалки спрямо нашите смотани к**ви с балкански манталитет изобщо не вървят. Пробвал го съм и никога не се е получавало. Това си е актуално за нормалните англоговорящи държави , при нас чалгата и балканското мислене изкривиха мирогледа на хората масово.

1

ined

преди 12 години

Какви жентълмени бе, тея дето черпят чуждите жени с пиене са си най-обикновени к@*вари.