20

hes

преди 12 години

Защо са опасни терористите примерно на Ал Кайда? Защото те използват хора, за които собствения живот не е от важност. Това се постига чрез приомите, използвани от учението на "асасинитите" - млад човек се упойва с хашиш и се събужда в чудесен дворец. Около него пърхат красиви жени. Непрекъснато му се втълпява - това е рая и мястото ти тук е запазено след като свършиш задачата. На края на деня отново се упойва и се събужда на другия ден в старата си колиба. Сега той вече е готов за "подвизи".

19

hes

преди 12 години

Пишещите тук явно недооценяват опасността от терористична атака. А понастоящем това е опесност 1 за АЕЦ. Системите за сигурност са евоюлирали достатъчно след катастрофите в "3 майл айлънд" и "Чернобил", така, че отказ на техниката или операторска грешка са почти изключени. Реални остават форс мажор (Фукущима) и тероризъм.

18

Анонимен

преди 12 години

ЕС-то се чуди къде да харчи парите на европейските данъкоплатци, които вече *** от глад и предпочитат пак някой Хитлер да дойде на власт.

17

ot urko

преди 12 години

SAMO ATOMNA -ATOMNA ENERGIA a drugota energia e ZA PALNEJ,. TOVA E za LOBISTI NA MIZERIATA I SKAPOTIATA

16

hes

преди 12 години

Ако някой си въобразява, че АЕЦ не са мишени на терористите много се лъже. За Козлодуй отговаря летище в състава 1 д ПВО Божурище. Само преди 4 дни два моторни делта-планера на Грийнпийс "атакуваха" френски АЕЦ. За съжаление това не са единствените начини. Единствения начин света да се отърве от радиационния кошмар е да затвори АЕЦ и да се концентрира върху по-безохасни централи - гео-термални например.

15

Анонимен

преди 12 години

Вижте prikachi/images/784/4742784d.jpg как пътнически самолет е допуснат от БГ органите да лети над Козлодуй. Изобщо разгледайте flightradar24 за да видите какви странни полети има над БГ, някои от които пръскат chemtrails.

14

rysija

преди 12 години

zashto BELENE ne se stroiiiiiiiiiiiii ...... zastoto v NOVO SELO ima bazi na gadovete AMERIKANCITE

13

ЕС по лош от СССР

преди 12 години

За тази цел ще ни накарат праснем и последния си изтребител в АЕЦ-а, да козируваме, да изтърпим критики и наказания, да платим милиони в такси и глоби, също и кръчмарски обиди, после виновати да увеличим ''издръжката на ***'' и накрая сами да се закрием!Осъзнай се бе Българино!!! Ставай и им еб*вай майката на кърлежите!

12

nqkoi-drug

преди 12 години

Целта на всички е да върнат България в 19 век. Да се ликвидира напълно промишленноста и да стоим на тъмно.

11

Анонимен

преди 12 години

ААААААААААААААААААА????????????Защо не са включили и тест за нападение от извънземни?????????? Ум не ми го побира просто. Като цяло тези тесто са включени в лицензирането на проектите. Ехххххххххх ***

10

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Що не казаха по-рано, тоя МИГ-29 дето падна можеха да го треснат направо в реактора!

9

Анонимен

преди 12 години

Ворлик в множествено число ли се употребява?

8

Анонимен

преди 12 години

По- скоро трябва да тестват централата срещу удар от баничар.

7

камикадзе

преди 12 години

Как ще го тества . Ще го удари със самолет ли ?? :))

6

Ben Gan

преди 12 години

LOL. Ти май кумунистче ша додеш? Тва Белене е най-голямата набутвация. Те всичко ще ни набутат ама там беше най-голямата. ОТ ГЕЯ - СТАНИШЕВъ нищо добро не очаквайте. Женаму как му е дала да и направи дете незнам. Дано е от комшията.

5

Даси

преди 12 години

Белене беше предвидена да издържа на такива инциденти. След като ни отказаха от този проект, сега наред е да затворят Козлодуй

4

Сахаров

преди 12 години

Много по-лесно щеше да бъде, ако просто не се бутахме между шамарите, защитавайки чужди каузи и интереси

3

тихата_стъпка

преди 12 години

И най- вече ако ги притеснява терористичен удар, значи би било добре да знаем какво ги кара да си го мислят.

2

Ben Gan

преди 12 години

Връзката е да кажат, че реакторите не са достатъчно безопасни. Скоро и с атомна бомба ще го тестват. И накрая - ще го затворят. И малкото, което имаме ще ни вземат. НЕБОЙТЕ СЕ БРАКЯ, КРАЯ Е БЛИЗО!

1

тихата_стъпка

преди 12 години

Сега е момента, господата да обяснят поради каква причина тестват удар на самолет върху ядрен реактор. И къде точно е връзката с Фукушима.