512

boho

преди 11 години

bqh za GERB , bqh s biznes sega sym s zadyljeniq blagodarenie na B.B i tqhnoto upravlenie taka mi go navrqha , 4e i Kuneva trudno shte mi go izkara

511

IQ146

преди 12 години

В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да ***, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...

510

Анонимен

преди 12 години

Жеста му подсказва,че ще стреля.БУМ,БУМ....

509

Уха

преди 12 години

Не мога да разбера, как може да си разочарован от нещо и да го искаш.

508

Анонимен

преди 12 години

Борете са за Правда и светли бъднини и нека злото не Ви СЛОМИ!!!

507

Пешо

преди 12 години

Ама моля ви се Галеви предайте се вече! Иначе сме готови за Шенген ама не знаеме тея дали не са минали през граница осава ни само да се молиме!

506

Анонимен

преди 12 години

Е, казват, че надеждата умира последна, в случая на България това вече е Факт!

505

Любо

преди 12 години

незнам Социолозите защо взимат пари ми да изкарам и аз малко а Да вземем от тук 600 и повече коментари 90% плюят ГЕРБ 9 Са заблудени и бленуват на някъде и 1 % са извън страната Да си дам ли Б сметка

504

alooo

преди 12 години

От тези 26.1% подкрепа, според мен само последната цифра е вярна! А пребройте положителните от последните 600 коментара и ще ви стане ясна картинката. Зор ще е догодина на изборите, нема толкова *** да купите, остава да крадете %-ти от другите партии и то яко, да ги смачкате направо. Ще има едни дядо мразовци с чувалите по пейките..

503

Антикомунист

преди 12 години

Вече няма значение дали ще са едните или другите отроци на БКП дали ГЕРБ или БСП. То е почти същото като да ме вълнува дали ще е Станишев или Първанов!

502

Анонимен

преди 12 години

Коалиция ГЕРБ-БСП ми се струва най-естествена, втория номенклатурен ешалон да се обедини с първия. Нали самия ББ преди да му направят партия искаше да си остане на поста главен секретар и при тройната коалиция.

501

Gerberist

преди 12 години

Поздравления за управлението на Бойко досега! Ще гласувам пак за тях!

500

ии

преди 12 години

Искаме си я ама в ЗАТВОРА!

499

Анонимен

преди 12 години

3г. Б-я изплаща всевъзможни заеми на Станишко, Доган и Царя. От месец време научихме и за 500 000 000 заем взет от Париба банк на Кунева за Белене. Е как червени социолози, да не гласувам пак за тия четиримата? Един съвет към Бойко, европрограмите който са към Соц. Мин. да се напишат на народен език, да се рационализират, на принципа Пари срещу резултат.При сегашното положение парите потъват в обучаващите а тези от който се очаква да откриват фирми се отказват.

498

Анонимен

преди 12 години

Искат ги ветър народа ги псува на поразия МРЪСНАТА МУТРЕНСКА ПАРТИЯ !!!!!!!!!!!!!!!

497

Анонимен

преди 12 години

Че къдее е тя синята коалиция? Нали самите сини и разказаха играта?

496

първи

преди 12 години

Тези 1000 са ги анкетирали на 1 май в Борисовата градина

495

Анонимен

преди 12 години

Спасението е в Синята коалиция !

494

zuio

преди 12 години

Лека му пръст на Боко Тиквата и герберастката ***.

493

R

преди 12 години

Никой няма да гласува отново за този.