41

Плевня

преди 12 години

Плевнята е най-безличния президент!

40

bg

преди 12 години

Plevneliev e ***.

39

Народен избирател

преди 12 години

След управлението на ГЕРБ сигурно и ние ще имаме хора от правителството в затвора.

38

Българин

преди 12 години

Поздравления за достойната позиция,Г-н Президент Плевнелиев!

37

Даси

преди 12 години

Украйна е една от малкото страни, където е осъден бивш премиер за служебни престъпления, довели го огромни загуби за страната. "Демократична" Европа вместо да вземе пример, наказва сега тази страна. Отново се сблъскваме с цялото лицемерие на политиците.

36

БОЙКО ОБЕЩА

преди 12 години

КОГА ЩЕ ВИДИМ И БЪЛГАРСКИ БИВШИ В ЗАТВОРА. И БОЙКО ОБЕЩА МНОГО ОТ КРАДЦИТЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ДА СА В ЗАТВОРА НО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧИ- ЗНАЧИ НЯМА КРАДЦИ И БОЙКО ЛЪЖЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ ИЛИ ГО Е СТРАХ И НЕГО ДА НЕ ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА.

35

газовата криза

преди 12 години

Не забравяйте, че именно Тимошенко създаде газовата криза през 2009, от която ние най-много пострадахме! Тогава тя спря газа за България и Гърция, и отклони за Украйна, газа за Западна Европа.

34

собствено производст

преди 12 години

Сега се оказа, че и синините по Тимошенко са фалшиви. В смисъл, че са нейно собствено производство.

33

Анонимен

преди 12 години

Евро 2012 в Германия?Мооооооооже!:)Биричките ще идват потни потни с малки цвърчащи вурстчета,тревата ще е тъмнозелена и ниско подстригната,а хотелските стаи-10 пъти по-евтини от Украйна:)Хахахаха

32

обективен

преди 12 години

Ква е тая "евразийска империя", Китайската ли? АХАХАХАХАХАХХАХА

31

Евразийская Империя

преди 12 години

Абе какво ни занимавате с тази *** и прозападна ***,тази *** предателка трябва да изгние в затвора,да ви пикая на европейските *** ценности и права на човека-мястото на предателите и изменниците е в затвора или на бесилото!!!

30

обективен

преди 12 години

А русия иска да играе ролята на украински полицай и гавазин на зандана. Всичките и дела бяха с политически подбуди, на руските *** в Киев.

29

световен полицай

преди 12 години

Меркел иска да играе ролята на световен полицай!

28

Газовата принцеса

преди 12 години

Т.н. "Газова принцеса", Тимошенко, имаше 26 (с думи, двадесет и шест) висящи дела, преди да завземе властта! Какво като са я опандизили? Пожарникарят също ще бъде опандизен, когато скоро падне от власт! И затова трепери от страх!

27

криминален елемент

преди 12 години

Отново се практикува двойния западняшки морален стандарт. Тъй като криминалният елемент Тимошенко е човек на западняците, значи тя е наш, добър криминален елемент! Което означава, че съдът, който я е осъдил, според действащото законодателство, за западняците е един лош съд! Сигурно това ще бъде и козирката, под която американците ще скрият пожарникаря, когато той скоро падне от власт! Да, ще кажат те, че пожарникарят е мутра, мутра е, но е наша, добра мутра. А мутрите на конкуренцията са лошите мутри!

26

обективен

преди 12 години

С две ръце съм ЗА европейското да си е в ЕВРОПА, а не извън нея (поне за сега) в Украйна. Европейското в Германия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

война срещу Украйна

преди 12 години

Във всички цивилизовани страни, започвайки с древна Гърция, войните са били спирани, за да се проведат спортни състезания! Меркел иска да спре Европейското първенство по футбол, да води война срещу Украйна, срещу Полша, срещу спортистите и срещу спортните запалянковци!

24

обективен

преди 12 години

Не са я осъдили заради никакви кражби, елитите навсякъде крадат, нея я затвориха заради прозападната и политика, което е кощунство и спрямо нея и спрямо милионите, които не искат русия в Украйна! Това е груба намеса във вътрешните работи на суверенна държава, а Януковия е машата.

23

всичко излезе наяве

преди 12 години

Вече всичко излезе наяве! Немските информационни агенции съобщиха, че вече от една година има готов план за провеждане на Европейското първенство по футбол, не в Украйна, а в Германия! Тимошенко е само повода!

22

на геврек

преди 12 години

В знак на солидарност с Тимошенко, някой си Плевелиев ще си направи фризура тип Тимошенко изрусена плитка, вързана на геврек.