12

Emigrate December

преди 12 години

дамммм - спомням си едно форумче на недоволни местни от Каварна, преди феста 2011

11

dark tranquillity

преди 12 години

Да дойде да изследва навиците на посетителите в чалготеките,то пред тях май се изпотрепаха доста младежи.

10

:)

преди 12 години

men sa mi bezobidni

9

Разумен

преди 12 години

Бе...аз от както се помня съм "хеви метъл" ама освен дългата коса, други "характерни белези" нямам май... е сега се гледам тука в офиса, с риза и панталони съм, пия кафе.... А иначе колко сме зли и агресивни... не мисля, че сме по-зли и агресивни от останалите хора. Каъо чета долните коментари, не мога да се съглася и че сме някакви ангелски създания...хора като хора о.О Е, по-добре сме от чалгарите, ама то кой ли не е?

8

Анонимен

преди 12 години

Така е, защото имат акъл в главата и са интелигентни...затова и слушат подобна музика. Чудно как почти всички чалгари, които имам НЕщастието да познавам са все *** и комплексари, прстаци,нямащи и най-малка капчица възпитание.

7

Анонимен

преди 12 години

Познавам някои метъли съвсем добре облечени и с изкъпани коси нормани хора и призовавам всички останали метъли да бъдат свежи, изпрани и с измити коси, защото това, че слушаш метъл не означава, че трябва да си зарежеш личната хигиена, все пак това е музика, като всяка друга.

6

ii

преди 12 години

Супер ме кефари чашата на пича от снимката.А по темата ... не ми пука какво мислят за нас мъжееее облечени в розово и жени в тигрови роклички.Аз ще покажа всичките нюанси на хеви метъла на сина а той сам да си избира какво ще слуша.\m/

5

m0rd0r

преди 12 години

Blake го каза по-добре от мен.Мога да допълня само, че аз, повечето от познатите ми и приятелите ми сме метъли и рядко се е случвало някой от тайфата ми да започне конфликт или "да се прави на мъж" както повечето съвременни младежи правят.Всички, без изключение сме доста приятни хора с висока обща култура, грамотни и образовани.Схващането че миришем на пот, ходим да се друсаме по разни концерти и избягваме хората е градска легенда.

4

do Blake

преди 12 години

100% прав, аз не съм видял да има бой на нито един метъл концерт, за разлика от случките пред всяка чалготека, за които се пише всеки ден :)))

3

Blake

преди 12 години

Самата истина...Който е ходил на големи концерти, фестивали и прочее мероприятия, знае, че метълите са изключително културни и толерантни хора, задружни и добродушни. При подобни големи събития (с над 10000 участника) могат да се наблюдават съвсем малко инциденти, за разлика да речем от футболен мач или чалготека, където 100 селянина или футболни *** са способни да си покажат всичката простотия за кратко време, като обикновено има големи щети и нерядко и жертви (невинни)...

2

Анонимен

преди 12 години

Добър ден... познавам поне 10 авера които си слушат само метъл и мога да ви кажа, че в сравнение с чалго-мутрите и техно-наркоманите са си света вода.. ;) Половината от тях учат и работят в чужбина, защото нашето общество си е антисоцилано и се гради на разрухата и мизерията.

1

Анонимен

преди 12 години

Метъла е душевен катарзис, през който много от лутащите се в лабиринта на живота тинейджъри преминават. Със сигурност действа пречистващо, стига да не останеш завинаги на тъмната страна.