57

Козлодуй

преди 12 години

От АЕЦ-а ни останаха само последните две букви...

56

до 57

преди 12 години

Александър Матросов.

55

До 55

преди 12 години

Защо бе тъпоглавец,като е професионалист според птичия ти мозък,при тези резултати,които е постигнал,ще го заменят с някакъв баничар,завършил ДВГ,а той ще е доволен?

54

Анонимен

преди 12 години

Щом на този пост са издигнали номенклатурчика- баничар Балентин Н, значи работата не отива на добре.

53

??

преди 12 години

Герберите се държат като русначето /Павлик Морозов ли се казваше или няма значение как/пред амразурата на картечницата.Само така се остава герберист , дори да те изхвърлят като мръсно коте.

52

старото

преди 12 години

Бах`ти дупедавеца! Хем оставил АЕЦ-а на печалба, хем доволен, че го отстраняват?! К`во ли са му обещали?

51

Анонимен

преди 12 години

Хем го отстраняват,хем е доволен!Що за психика и манталитет!?! --------------------- Психика и манталитет на професионалист, а не на сплескан ***, който се държи за бюрото с нокти и зъби...

50

Анонимен

преди 12 години

Какво искате, човека е сменен, не е уволнен поради несправяне! Вие сте интересни ***, всеки шеф, за да работи добре, си сформира екип.

49

Анонимен

преди 12 години

Така ще каже .нали иска пак да е на щатче -сладко .сладко.

48

бг

преди 12 години

Абе г-н Александър Николов - я излез по някоя централна телевизия и си кажи направо мнението, заради което явно те уволниха. Стига близа ББ и ЦЦ.БЪДИ МАЛКО МЪЖ !

47

Анонимен

преди 12 години

"Освободеният шеф на "Козлодуй" одобри отстраняването си"...*** !

46

Анонимен

преди 12 години

NA6TA DURJVA SIE PUEN ***. OTKAK DOIDE BAT BOIKO NAPRAVO SME SI PODVIJEN CIRK. UVOLNQVA, NZANA4AVA, GONI , PREMESTCVA..S DVE DUMI, "OPRAVQ DURJAVATA"A GORKATA DURJAVA VSE PO-ZLE. I TAKVIZ KAT TOZ PUTIO SEGA KAZVA, 4E SE RADVAL, 4E GO IZRITALI?!? I STE MISLILI, 4E TOZ PLAZMODII E VUR6EL RABOTATA SI S DOSTONSTVO/ PULNA GLUPOST! TREPERI MU ZADNIKA SEGA CELUVA KAKVO I DA E NA B.B. SAMO I SAMO DA NE GO ZAK4AST POVE4E. TAKOVA SME6NO I JALKO UPRAVLENIE SME NQMALI DOSEGA.BAI TO6O IMA6E POVE4E MOZUK .

45

БАНИЧАР В АЕЦ

преди 12 години

БАНИЧАРЯ ПОЛИТКОМИСАРЯ НА БОЙКО В АЕЦ. ЗАРАЖДА СЕ НОВА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ЗА РАЗГРАБВАНЕ ПОКРАЙ БЪДЕЩИЯ 7 БЛОК НА АЕЦ НАЧЕЛО С БАШ МАФИОТА БОЙКО!!!!!! ПОСЛЕ НЕ СМЕ БИЛИ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА ТОВА ЩЕ ПОРОДИ И БЪЛГАРСКИЯ ФИДЕЛ КАСТРО. ДАЛИ? ПРИ ТОЯ *** И ЗАСПАЛ НАРОД БЕЗ ПАМЕТЕН.

44

Резюмирам:

преди 12 години

Хем го биха, Хем го уволниха... ... и ГРОБар на неговото място назначиха! Това е интересен микс от прийома на бухалките, метлата и Калинката. Браво!

43

анонимен

преди 12 години

Липсва Ви малко достойнство.

42

до 36

преди 12 години

Може ли само един отговор - Бат Бойко какъв капиталист е червен,зелен ,син или оранжев

41

Анонимен

преди 12 години

Този изби рибата."Въженцата ние ли да си ги носим или ще ги раздават от профсъюзите." Щом партията /ГЕРБ / е казала значи така трябва да бъде.

40

"НЕГРАМОТНИК&qu

преди 12 години

Овча глава слънчасала,кажи ми в България преди деветосептемвриския "преврат",колко завода е имало в държавата,че аз съм "неграмотен"и не мога да преброя!Това пък институти какво е?Яде ли се ,пие ли се?

39

До 36

преди 12 години

До дзвер-четоДругарю дзвер, колкото и да се мъчите да плюете по ГЕРБ, Цецо и Борисов и да принизявате свършеното от тях, факт е, че тази световна криза при която почти фалираха държави с икономики в пъти по-силни от нашата, ние минахме доста леко, почти неусетно и това е благодарение на това, че силната държавническа ръка на Борисов успя да стопира донякъде кражбите и това веднага се отрази благоприятно и се почуввства от хората. Държавата отново стана силна и въпреки съпротивата на корумпирания ни Гоцевски съд все пак няколко дела бяха успешни срещу организираната престъпност, която изсмуква жизнените сили на страната ни! А не мога да си представя, ако ГЕРБ успеят на 100 % /реално това няма как да стане/ но ако приемем , че се случи - да спрат престъпленията и кражбите какво ще стане, ами ние за 2-3 години ще надминем Швейцария бе другари комунисти. И това само ако се спрат кражбите и далаверите. Само това да успеят да направят ГЕРБ и Борисов ще бъде достатъчно, дори нищо друго да не правят. Но другари комунисти да не забравяме, че тази престъпност във всички сфери на икономиката ни и социалния живот е създадена точно от сегашните червени капиталисти, които преди 20 г. започнаха прехода от социализъм към див престъпен червен капитализъм. И сега същите плащат на бедни студенти или безработни да плюят по форумите и тъй като предатели и родоотстъпници за жълти стотинки в България винаги е имало и ще има, постоянно сме свидетели на ежедневно плюене по форумите от тези драскачи, без чест и достойнство, които са готови на всичко за дребните стотинки, които им подхвърлят собствениците на този комунистически сайт. Вместо да кажат: Браво бе Борисов за смелостта, че се опълчи срещу тая мафия, от която народа ни вече 20г. как е грабен и няма никаква справедливост, а само беззаконие заради което стотици хиляди млади хора как са напуснали страната ни през тези години.

38

мдааа

преди 12 години

Осъденият ня смърт,одобри справедливата присъда...