115

Някой си там

преди 12 години

Съгласен съм с тебе

114

Очевидец

преди 12 години

Само да добавя,че така може да се роди новия Кен Блок и да прослави България.

113

Очевидец

преди 12 години

Трябва да им направят писти на момчетата,с налични патрулка,линейка и инструктори.Инцидентите ще са по-малко по улиците ми се струва.Отиваш въртиш,чупиш на баща си автомобила,бачкаш лятото,плащаш си ремонта и пак на пистата докато се научиш.Научаваш се и в един момент вече си чичак на 38,с жена,2 деца и 3 кредита,хем си жив,хем научен.

112

George1

преди 12 години

Тоя *** е директно за затвора.там ще заработва като малолетна *** докато си изплати зулумите.

111

Анонимен

преди 12 години

Е на тоя застрахователите ще му се зарадват МНОГО! Ще му извадят душицата докато си приберат парите от изплатените щети по другите коли.

110

Генчо

преди 12 години

Аз кат малък с трабанта ги правех тия глупости, ама на по-безлюдни места ;)

109

от driv3r do 133

преди 12 години

do 133 ot driv3rАма ти голям профайлър се извъди... Браво!И още нещо: в този форум не сме влезли за да правим литературни вечеринки, а да споделяме мнения и опит. Ако си забелязал, в България има различни диалекти, които хората говорят, а понякога и пишат. Нядявам се с малката си грешка да не съм нарушил душевният ти комфорт, но за да те успокоя ще добавя, че не практикувам хобито си по улиците - за тази цел отдавна това се прави на определени места- обезопасени писти и трасета.

108

anito

преди 12 години

po gotino e na zaledeno tam e trapkata

107

ST

преди 12 години

Ти на това беля ли му викаш ??? От такива бели колко невинни хора измряха? Заради *** п*тки като тебе нацията ни е проста и некадърна..... срам е да се наречеш майка!

106

ha ha

преди 12 години

този да не си е помислил, че като на ПЛЕЙ СТЕИШЪНА, се кара по пътищата

105

до 132 driv3r

преди 12 години

Аман от пишмАн разбирачи! Според мен като психопрофил не се различаваш много много от "тоя ***"

104

driv3r

преди 12 години

АМАН ОТ ПИШМЯН ДРИФТЪРИ !НЯКОЙ НЕ МУ ЛИ ОБЯСНИ НА ТОЯ ***, ЧЕ КАТО ДЪРПА РЪЧНА ЗА ДА 'ВЪРТИ' ТРЯБВА КОПЧЕТО ДА СЕ ДЪРЖИ ВИНАГИ НА ПАЛЕЦА ?...АМАН ОТ ПИШМЯН ШОФЬОРИ !!!

103

Анонимен

преди 12 години

Някакви момчета също се опитаха да вземат завоя с ръчна на кръстовището пред метро станция "Мусагеница" :) Така се прасна в бордюра, че отдолу му изпадаха чарковете, разбира се на другия ден си тръгна с пътна помощ.

102

до 112

преди 12 години

*** знаеш,ли колко такива пишман състезатели са ми излизали след завои насреща.Тоя се е наиграл ама трябваше в някое дебело дърво,не в колите на хората.На всичко отгоре застрахователя едва ли ще плати.

101

Анонимен

преди 12 години

поредното аграрно ***, искащо да изпъкне като свинско мъдо пред момичетата! да му мисли който ще плаща!

100

454

преди 12 години

"Завой на ръчна!" - абе момче неосъзнато това не ти е 'Need For Speed Underground 1,2 и Most Wanted" :-) В реала е съвсем друго !! ;-)

99

dg

преди 12 години

Поредния делиормански джентълмен. Аман от тях, съсипаха ни града.

98

666

преди 12 години

Комичният инцидент ?!Щеше да е комично ако 4-те ударени коли бяха на журналята от днес.бг. Тогава щеше да си умрем от смях...***.Дано тоя *** следващите 19 години се опитва да вземе книжка (която би трябвало сега да му отнемат) а днес.бг следващите години да се учат да пишат статии.

97

Анонимен

преди 12 години

SELENDURITE SE RAZIGRAHA!!!

96

Анонимен

преди 12 години

Ей, почнаха и в Шумен да правят пернишки работи.