256

Анонимен

преди 12 години

шарено герберче неосъзнато

255

boshlaf

преди 12 години

Не могат да решат проблемите на здравеопазването, за това и този закон - да има все пак за какво да се тупнат в гърдите... А ние цъфнали, та вързали!

254

velofan

преди 12 години

Не ми харесват глупостите които вършат от ГЕРБ,но за този закон - БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! Дано се приеме без поправки на второ четенеи по-важното - дано се прилага СТРОГО и да се глобяват НАГЛЕЦИТЕ, които го нарушават...

253

Анонимен

преди 12 години

Така е започвала всяка диктатура.В един момент нямаш право и да дишаш. И започваш да отговаряш за всичко.

252

Немам думи

преди 12 години

вас само ви трови некои чули недочули нещо и аре пушачите виновни беги се скриите некаде бе кат не ви изнася дима от цигара си заврете носа у газо да ви ухае на пролетен аромат на ***

251

булгуркатран

преди 12 години

да .твърдо да.да се забрани въобще пушенето .не само на цигари ами и на лули,изпускането на пара през устата,тътренето на подметки из прахоляка,и размятане на крачоли , интензивното мислене и дори фразата :запуши ми главата.особено на обществено място

250

NEL

преди 12 години

...ТОЗИ ЗАКОН НАЙ-ИМ ГО ХАРЕСАХ...БРАВО ГЕРБ..

249

Tutundjiev

преди 12 години

dobre, neka da e zabraneno pusheneto na tzigari.....to e i skuchno i ednoobrazno....ama pone da razreshat pusheneto na aromatni lignitni vaglista..... znaete li kolko e hubavo???

248

Яна

преди 12 години

ТЕЗИ ВЕЧЕ СЪВСЕМ СЕ ***,ОСТАВА ИМ ВЕЧЕ САМО ДА ПОТЪНАТ В *** СИ.

247

smoker

преди 12 години

Нямам нищо против забраната за пушене на обществени места (ресторанти, барове, etc), опасявам се обаче, че както са се засилили ще се отплеснат в забраните; не е нужна дискриминация, а елементарен здрав разум. И добре, няма да пушим (по европейски), но ще си останем зарити в *** и претъпкани с автомобили, без тротоари за пешеходците. Забележете, докато се возите в градския транспорт по колко пътници има в леките коли. С този отвратителен въздух в София цигареният дим ми е най-малкия проблем!

246

Анонимен

преди 12 години

Тея докато ни крадът парите се правят на ненормални - докато ни занимават с глупости - Крадът яко

245

!?

преди 12 години

Ако пушачите пречат на нупушачите, защо последните не отидат в някое село на чист въздух? Ще живеят здравословно. Никой от пушачите няма да им пречи. По приятно е да миришат на крави отколкото на цигари. Там и без това няма заведения и паркове и никой няма да им трови живота. Защо само една част от населението ни трябва да има право да налага начин наживот над останалите? Скоро ще ни наложат и вегетарианската храна без сол. Важното е да ни е гадно.

244

Анонимен

преди 12 години

За шеф на АЕЦ Козлодуй са поставили малдеж, чиито умения са само да служи за тоалетна хартия на премиера и членство в ГЕРБ. Тези загрижени за нас управници на най-рисковото място слагат неподготвен човек. Та ми е чудно, кое е по-опасно. Но тази проктотия и други подобни минават така между другото докато крякащите непушачи се правят на интересни. И аз съм непушачка, но мразя да ми забраняват.

243

Въпрос?

преди 12 години

Ако след въвеждане на забраната, *** пуши на спирка или стадион, ще бъде ли глобен?Или това ще бъде поредния закон, който не се отнася до ***?

242

Анонимен

преди 12 години

Защо ли у нас всяка една забрана, за - бран, пазене, предпазване, а всъщност санциониране, поставяне в неравностойно положение, от Закона за Аднинистративните Нарушения и Наказания /ЗАНН/, или с други думи администрацията, на която ние сме гласували доверие да ни управлява, за да живеем добре, но тя, администарцията ни обира и обрича на гладна смърт, чрез непосилни глоби, акцизи, такси /смет/ , а и убийственият ДДС...

241

Житан

преди 12 години

Непушачите плащат държавните парични стимули на тютюнопроизводителите,а ние пушачите правим оборот на държавата...Ако нас ни няма си отива цял един земеделски отрасъл,барабар с добрите доходи от контабандата, след което ще се окаже че тютюнопушенето не е никак вредно , а е само ***...но не повече от *** с които е пълно народното събрание

240

Анонимен

преди 12 години

До всички пушачи, не ви карам да пушите, не ме карайте и вие. Пасивното пушене е също пушене. Аман от мрънкащи пушачи - голям зор било да не тровят хората около тях.

239

Сноб от Лоу Стрийт.

преди 12 години

Chance, показваш типичния егоизъм за пушачите.Трябва сама да се усетиш! Дори като живея скъпарски, пак за мен е най-важното хората около мен да не ги притеснява нищо, докато вие пушачите самодоволно си вадите цигарата и почвате да пушите одма. Като един ерудиран, изискан човек не правя забележки, понеже разбирам слабостта на порока, имам такива, НО с тях аз се боря и ги спестявам на хората около мен. Другото е, че изглежда навика те владее, а не ти него, щом цигарката е по-важна хората.

238

Анонимен

преди 12 години

преди време имаше един строй дето все забраняваше и взе че падна, айде честито ви ново бкп

237

До 270

преди 12 години

Ама вие сте тези дето само мрънкате.Вие сте тези дето се плашат да не би като пуши съседа да се разболеете.