31

Petkov

преди 11 години

moje i da ima obektivna prichina kmeta H.A. da ne pokazva na bg narod dokumentite....moje da se e tejko paraliziral i da ne moje da se obslujva sam.....ami? samo na zatvornitzite li moje da se sluchva v BG????

30

Анонимен

преди 11 години

Не знам кмета дали е крал, но познавам Таушанова - по-куха лейка не съм виждал.Хм, всъщност може би Румито Желева ...

29

Kadiev

преди 11 години

normal!!! demokratichno prozrachno upravlenie iska bg narod v region Kircali - vidimost v BG i po sveta!...iska da vijda , da chuva, da go pitat pismeno i ustno kakvo, kak, kolko, koga, kade,koi da pravyat s negovite parichki ot negovite danatzi i taksi za bg darjava - bg levcheta.....iska bg narod v mestnite i centralnite bg medii - vestnitzi, radia,tv canali da ima ejednevni otcheti ot deinostta na balgarskite darjavni slujiteli po kmetstvata - kopia na dokumenti, video, audio - online!

28

наивник

преди 11 години

А Доганя за хонорара от 1 000 000 кога ще осъдят?

27

ii

преди 11 години

Кога ли ще подпочнат и бившия кмет на София. Само за депото за *** дето го замота 5 години вече да направят една проверчица стига.

26

Гого

преди 11 години

Осъдиха кмета на Кърджали за ремонта на Въжения мост....ПРИСЪДА : Да предаде документитеРЕЗУЛТАТ: НА КОЙ МУ ПУКА ... ГЛЕЙ К"ВО ЗАГЛАВИЕ

25

Анонимен

преди 11 години

Ако някой нарушава законите,причината не е в неговата националност,а в условията където живее.Затвори има във всички държави и те са пълни със престъпници,а не с българи,турци,***,евреи,американци......

24

ДО 27

преди 11 години

Сюлейман безумний го издуха и ще го духа под вода докато му изсуши перчема!

23

Анонимен

преди 11 години

Местим както направи и кмета даже от поста няма да го махнат!

22

историк

преди 11 години

Дълго време страната е убеждавана и от двете главни сили (Антантата и Тройният съюз) да се включи във войната. В крайна сметка България застава на страната на Тройния съюз, с което Съюзът си осигурява изключително силен и важен партньор на Балканите. За разлика от България, всички други балкански страни с изключение на Османската империя са част от Антантата. След поредица от успешни сражения, на 1 септември 1916 г., Царство България обявява война на Румъния. Българските и турските войски разгромяват подкрепяната от руски и сръбски сили румънска армия в Добруджа. Героят на този фронт е генерал Иван Колев. Неговата 1-ва Кавалерийска дивизия има многобройни победи, като успява да надделее и над казашката конница. Впоследствие български и турски части преминават Дунав и съвместно с войските на останалите съюзници превземат румънската столица Букурещ.

21

Анонимен

преди 11 години

"Сюлейман безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са раите!"

20

Анонимен

преди 11 години

Медиите в БГ са необективни, купени, цензурирани.Потулена беше новината, че ръководството на ДПС в Кърджали е за махането от движението на агентите на ДС.Един от тези, които са на такава позиция е и кмета.Ахмед Доган беше категорично против тази позиция.От там тръгнаха проблемите и на кмета.Ако някой си мисли, че живее в правова държава, нека си помисли пак.Съдът е поръчков.Разделение на властите няма.Всичко е в едни определени ръце.А щом няма независими четири власти, за какво говорим?

19

икономист

преди 11 години

Правителството да контролира турските кметове ежедневно. Да не се дават средства от бюджета и никакви субсидии на лица, говорещи на турско-латинска мешавица и виещи по джамиите. Като им се спре кранчето ще забравят и турските сериали и ще питат за църкви. Освен това трябва да се върне военната служба и армията да контролира смесените региони! Така правят и в Анадола с кюрдите! Само бой по канчето, иначе не разбират от толерантност!

18

турчин=примат

преди 11 години

Каква Османска империя, какво развитие? Пълна порнография! След стъпването им в цивилизована България, османците се корумпират, лъжат и крадат данъците на султана, издевателстват над населението/особено по затънтените селища/, събират куп данъци: десятък, ушур, ресим, данък търкане на зъби и прочие. Дори насилственото потурчване са обвързали с данък - който приеме исляма му се намаляват данъците. Помаците са наследници на българи, насилвани с ятаган! И днес турците са същите задръстеняци!

17

до 9

преди 11 години

Ами обичай ромите...

16

Кирил

преди 11 години

Ние българите се запазихме като народ точно благодарение на Толерантната политика на Османската Империя.

15

Анонимен

преди 11 години

Като гледам протурската *** се е активизирала (типично под строй за нашите ширини) и цъка здраво минуси на всички антиосмански изказвания. Жалки сте.

14

Оногондур

преди 11 години

Любо до 9 ,а ти данък "целуване на ръка" плащал ли си? Защото и такива данъци е имало в прехваланета от теб Османска империя.

13

Анонимен

преди 11 години

Дано лежи в турски зандан!

12

виц

преди 11 години

Има ли човек на ахметиньо който да не е корумпиран?