31

Бай мангал

преди 12 години

Ние се топлим на въглища като напълня котлето до горе и правя горно горене. Цял ден гори до другата сутрин още има червени въглени в котлето. Има няма ток или газ у нас е винаги топло. Ползвам само Донецки въглища. Хем ефтино хем топло. Всички други са кокошкари ама то зависи от управляващите те ги командорят.

30

от газоанализатора

преди 12 години

*** баджанаков Не ЧЕ НЕЩО ама да ти кажа че цяла зима съм на ток 3 стаен апартамент е не съм платил по-вече от 170 лева. а па тоя газ си го заври в ануса и си запали цигара след 30 мин. три телевизора имам и компютри работещи денонощно е кво ще кажеш газобаджанак ние не ядем доматите с колците явно си от газовите кръвожадни компаний при 600 долара на кубик когато русия ни го продава за 330 долара ама никога няма да се включа!

29

Баджанака

преди 12 години

Не че нещо,ама ако за хладилник,телевизор и осветление са платили 75лв.ток,то колко ли щяха да платят,ако се отопляваха,къпеха и готвеха на ток?

28

ГАЗЛАНД

преди 12 години

А БРЕ КВА ГАЗ БЕ ? ИМАМ ПОЗНАТИ ИЗЛЪГАХА СЕ ДАДОХА 7000 ЛЕВА ПРЕДИ 6 ГОДИНИ ДА ПОДМЕНЯТ ЦЯЛОТО СИ КУХНЕНСКО И ОТОПЛИТЕЛНИ УРЕДИ ЗА ТАКИВА НА ГАЗ. СЕГА РЕВАТ ЧЕ ПЛАЩАТ ПО 350 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗА ГАЗ И ДОПЪЛНИТЕЛНО 75 ЛВ. ЗА ТОК. ТОВА С ГАЗТА Е ЛЪЖА. СЕГА НАПЪВАТ ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ НО ПОСЛЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ОТРОВЕНА ПРЪСТ ОТ ДОБРУДЖА. ЗАТОВА ДА СТРОЯТ АЕЦ БЕЛЕНЕ И НА ТОК А НЕ НОВИ ТЕЦ-ОВЕ ДА ТРАВЯТ ВЪЗДУХА И ПАРНИКОВИ ГАЗОВЕ. БРЕ *** ГЕРБЕРИ БРЕ!

27

mdaaa

преди 12 години

Ako v BG gasta e skypa, to e kato vsichko bulgarsko - naopaki . Cyal svyat se radva na udobstvata i evtiniya gas, samo v BG ne mozhe da e normalno. Bez komentar.

26

Беглец

преди 12 години

Щастлив съм,че живея в цивилизована държава,не идвам България,защото тук всеки се оплаква като просяк колко му е скапан живота и обвинява някой друг за собствените си неуспехи.Показал и доказал съм качествата и уменията си в чужбина и съм оценен за това.А в България са си останали същите злобни хорица,способни да очернят и оплюят всичко,защото са компетентни във всичко.

25

Анонимен

преди 12 години

Хора, които са били на газ, са се отказали и са минали на дърва заради скъпотията. Тока си е чиста работа и по-безопасна.

24

solaris

преди 12 години

Kakto saniraneto,taka i gazta e 50% ot cenata,ako jiveete vyv jilishten blok i iskate da si sanirate apartamentite 50% plashta dyrjavata,50 vie.....tova ne e novost,trqbva prosto da se interesuvate,drug e vyprosa,dali trqbva da e taka,no kolkoto tolkova e kazal mecho puh,nemoje pylno shtastie,i na tova trqbva da sme dovolni : )))) :D

23

до 26

преди 12 години

ми не я знам какво мисли Европата, ама немците си ползват газ от Северен Поток и на *** при посещението му там му връчиха орден. пък наш Боце не стига че им изпълнява всики изисквания на хамериканците, Клинтъновица се дотътри до тук да го мъмри, че не сме се грижили добре за ***

22

Беглец

преди 12 години

до27Складирай си дървата в мазето и терасата на панелката,цепи си ги в коридора да те чуят и умрелите и си ги бутай в печката "Чудо" на баба ти.Начина ти на живот,се охарактеризира и с нивото на стандарта ти.

21

Андрешко

преди 12 години

Безплатно е само сиренцето в капана, а и доста българи вече си хапнаха от него.

20

djon

преди 12 години

Ела да видиш за какви стандарти става въпрос-и после пиши глупости-не знам как е в Англия но в Бг отоплението на газ е два пъти по скъпо(в момента)от ток дърва и др.

19

A4o

преди 12 години

Газта била опасна, еми то и АЕЦ-а е опасен, и колите са опасни, и като тръгнеш да се разхождаш е опасно...., проблемът не е в това! Истината е, че цяла Европа мисли как да не бъде зависима от газта на Русия , а ние точно там се бутаме! Ако беше наистина евтино, повярвайте ми , хората отдавна да са минали на газ, самички , без никой да ги подканя и субсидира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Беглец

преди 12 години

до 22И разликата между теб и европееца е,че ти мислиш за далаверата,ако може и аванта,а в цивилизованите държави мислят рационално и за в бъдеще.

17

Беглец

преди 12 години

до 22Сравнявам твоето мислене с мисленето на европейците и ти казвам че си *** и ще се обоснова защо.Използването на природен газ в домакинството е много по икономично за самото домакинство,отколкото използването на електроенергия.България е в ЕС,съответно има стандарт при газифицирането на жилища,мерки за безопасност и т.н.Да инсталацията не е евтина,но държавата иска да ти помогне с 50% от стойността.

16

Гъзовото лоби

преди 12 години

Атака, ще слушкаш и ще се подчиняваш, ша праим цирк на матриала.

15

до 20

преди 12 години

*** Беглец.Да сравняваш качеството в Англия и това в БГ е като да сравняваш трабант и мерцедес последен модел.Разликата не е от земята до небето както се казва а от земята до космоса.В най корумпираната страна в света, да очакваш качество е като да чакаш да направят минималната заплата 1000 лв.Само за да вземат парите на хората ще икономисват от всичко, най вече от безопасност както е с всичко друго.

14

Macho

преди 12 години

Не се подлъгвайте хора (за тези, които са решили да минат на газ), казват , че е евтино, но след време ще стане непосилно скъпо както в Испания.

13

Беглец

преди 12 години

Бах ва в песимистите нещастни.От 20г.живея в Англия и там всяко домакинство се отоплява и затопля бойлерите си на газ,също така и доста готвят на газ.*** си в мизерията и *** и отричайте всичко.*** народ със *** живот.

12

Анонимен

преди 12 години

5000 лв за оборудването като отоплението на 2 стаи и и лира в банята + топла вода излиза най малко 180 лв и още 50 лв за електроуредите на един колега на мен токът също ми е 180 лв в студените месеци сметнете си сами Прекратяването на АЕЦ ще доведе до голямо поскъпване на тока и ........вие си знаете