108

Русофил

преди 12 години

Мда.. и ние бяхме в колабс 1997 ама не вървим все нагоре нали?!Няма как и да вървиме без силни политици като Путин. Бил спал с Алина Кабаева - че с кого да спи Алина-една от най-красивите за своето време ако не с един от най-великите за своето време... Няма да спи с мизерници като нас я ;)

107

Bau

преди 12 години

Kak sa go opavali....s koliano zad glavata. Sigurno pri lichnia hirurg na Silvio.

106

Анонимен

преди 12 години

кой е тоз...........

105

Бай Колю

преди 12 години

Путин е един голям ПИЧ!Успех ти желая,батка!Бий мръсниците и продажниците в Русия-и там при вас ги има такива *** като у нас!

104

Анонимен

преди 12 години

Този народ това заслужава,Затягане на гайките и здрав Ботуш!

103

Анонимен

преди 12 години

are mahaite go tozi gnusar ot saita si ve , cherveni plujeci takiva!!!

102

слава

преди 12 години

Нашите политици ,трябва да се учат от Путин той е велик и милее за народа си.нашите политици.какво направиха за българия.откраднах те и я продадохте.успех я вам желаю господин путин спосибо вы самы лучшый мире.дай бог и в българия да се роди такъв путин

101

ano

преди 12 години

Успех Путин ! Русия е велика страна ! И един от стълбовете на правосланото християнство и славянството ! Не случайно Бог им е дал такава голяма територия ! Путин дай отпор на сатанистите от ЕС И САЩ .

100

Алина Кабаева

преди 12 години

Володя е най-добрия! И не е вярно, че съм пътувала по състезания с президентския самолет, отделно от отбора, че съм му родила син в една частна немска клиника и че президентските дворци ги ползвам като бащиния. Тези слухове ги разпространява ЦРУ.

99

Анонимен

преди 12 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!

98

Марияна

преди 12 години

Нашите политици ,трябва да се учат от Путин той е велик и милее за народа ,а нашите само гледат как да ни ограбят.Русия е велика страна.

97

УСПЕХ НА ПУТИН

преди 12 години

УСПЕХ НА НАЙ-ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА!

96

до 110

преди 12 години

коя история, пренаписаната от купените от Сорос продажни историци ли - м?

95

ii

преди 12 години

Види ми се от много от коментариите, че в България са останали тъжни, неуки, неерудирани, хардуерно прости хора - лош, много лош човешки материал, генетично обременен от пет века опити за пролиферация през ануса и от 22 години андрейлукановщина, завършила с венеца на еволюцията, който управлява в момента "по народна воля". Та потърсете нейде в собствената си история макар само един момент на величие - а? И после размислете за Русия, за вселената и за още нещо...

94

Каквото сам си напра

преди 12 години

107. Оооо,това е чудесно. Че сме били толкова ербап и сме изклали руснаците! След някоя друга година,когато пък турската кавалерия изколи нашата 40 хилядна "армия", руснаците ще си припомнят "доброто" което сме им причинили.И няма си мръднат пръста за да попречат на аскера да коли. А и смятам,че за руснаците отношенията и достлука със 70 милионна Турция са далеч по важни от една 6-милионна България,която винаги е мразела Русия. И при всеки удобен случай е забивала нож в гърба на русите.Тъй

93

До 107

преди 12 години

"нашият генерал Колев я е разбива и КЛАЛ така, че 40 години след това участниците от руска страна са се стряскали като чуят думата "българин" - Е, явно с това сме се прочули .Ами ,браво." И ний сме дали нещо на света " Трябва ли да е гордеем ??? Ползвай лекар ,Анонимен 107 !Успех на Путин и Медведев !

92

Анонимен

преди 12 години

106, руската кавалерия нашият генерал Колев я е разбива и клал така, че 40 години след това участниците от руска страна са се стряскали като чуят думата "българин". Ама то требе да се чете, не само да се пише.

91

Анонимен

преди 12 години

Леле, мале, то не са коментари за помпозност, то за не знам си какво. Абе, това че България няма нищо подобно на Кремъл или на руската кавалерия,значи ли че трябва да злобеете толкова явно? Или пък за Деня на Победата над фашизма? Много били показали. Ами няма да е като парада на Гергьовден, много ясно. 3 смръдливи,разпадащи се хеликоптера и няколко войника. Научете се, че България не е велика страна, а Русия е. И има с какво да се гордее.

90

Анонимен

преди 12 години

Знам със сигурност, че въпреки показните критики към Медвепутя, както наричат тандема, всъщност отвъд океана потриват доволно ръце след "завръщането" на Путин, който всъщност никога не си е тръгвал от властта. :)

89

Анонимен

преди 12 години

Тоа наистина е прекалил с ботокса.