273

Анонимен

преди 11 години

te samo takiva ostanaxa v balgaria obratni .pedali *** maloymnici i tapanari zaedno s parazitite .

272

Кемъни

преди 12 години

На сайта на събитието си пише защо се прави

271

Борец за свобода !

преди 12 години

СМЪРТ ЗА ВАС БЕЕ МЪРШИИ !!! *** НЕЩАСТНИ,ОТИВАЙТЕ С ВАШИЯ ПАРАД КЪМ АУШВИЦ

270

88

преди 12 години

Такива като вас *** нямат място в България,а в газовите камери!!!! Да се надишате с циклон Б *** смачкани!!!!!!!

269

преди 12 години

Шествие " РАЗКРИЙ МАЛОУМНОСТТА И НЕНОРМАЛНОСТТА СИ " - кога ще се провежда ? Не искам да минавам от там, бременна съм и ще изповръщам вътрешностите си върху някой от ИЗВРАТЕНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ КУКОВЦИ И ИЗКУКЕЛКИ.

268

По-полека с упреците

преди 12 години

Хомосексуалистите също не са толерантни към хетеросексуалисите. Имам наблюдения за една фирма, където хомо-дружинката взе властта и си нямате предтстава каква слузеста стана обстановката. Да не ми приказват за толерантност, много моля. Просто са по-малко процентно и това е. Ако бяха повече, щеше да са същите, като ултрасите на някой футболен отбор - те щеше да нападат другите. Не ги мразя, но не се прехласвам по тях.

267

Въпрос?

преди 12 години

Всеки политик трябва да има ясно изразена лична политическа позиция относно толерантността към сексуално различните!Просто е - или си толерантен към ***, или не си толерантен! трето положение няма!Каква е личната политическа позиция на ББ относно толерантността към *** и лесбийките?

266

Въпрос?

преди 12 години

Защо ББ, ЦвЦв и ГЕРБ отказват да направят публично изявление за толерантност към хората с различна сексуална ориентация?

265

N

преди 12 години

И за какви по точно права парадират ***?Някой може ли да ми отговори?

264

До 376

преди 12 години

*** си ти. На к'во съм се вързал, на *** ти аргументи? Извращение е тоя австриец дето държа дъщеря си 20 години в плен и има деца от нея. Или зоофилията за която ми говориш. Но да ми говориш за извращение при десетки милиони хомосексуални хора в света, не мога да се съглася. Честно казано се чувстам безсилен да отговоря на абсолютните простотии които говориш. Не ми е казала козата на Бай Иван че не иска ама щом ми даваш такъв пример, извращение е главата ти.

263

Анонимен

преди 12 години

"нехетеросексуални българи" -т'ва е яко. Баси тъпата толерастия.

262

До 375

преди 12 години

Не умнико, няма да им разрешат. Няма защото педофилите извършват престъпления (некрофилията не е типифицирана като престъпление но един са го осъдили за едро хулиганство; зоофилията не знам дали е подсъдима ама... не са сравними хомосексуален акт в който има съгласие от 2те страни и зоофилията.....). Т.е. парад може да се прави на всякаква тематика която не преъдставлява престъпление или друго правонарушение. И затова ако искате хетеросекс. паради си правете, никой не може да ви спре. Това е.

261

Анонимен

преди 12 години

Интересно, ако зоофилите, педофилите, некрофилите и всякакви от този род си организират парад, дали ще им го разрешат? Така де, те също са 'различни', би било дискриминация да им забранят парада....... Представяте ли си картинката - бай Иван чобанина начело на парада, прегърнал любимата си козичка/овчичка, а зад него всевъзможна пъстра сбирщина от всякакви "-фили".

260

До 365

преди 12 години

Уау, браво на теб, в 2 изречения 8 правописни грешки, това си е направо талант. Има едно шоу за таланти, ходи да се пробваш в следващия сезон.

259

До сегашния 337

преди 12 години

Предния коментар беше до 337, не до 352.

258

До 352

преди 12 години

Ами не ми се ровеше в наказателния кодекс в 3 часа през нощта ама да поустваш линк с насилие над хора с хомосексуална ориентация (предполагаема) и да говориш че това ше се случи на "гейчовцитге" на парада, за мен си е от всякъде пробуждане към насилие. И това бил света, това е че е такъв света нищо не значи? И ето ти сега - член 162.1 на наказателния кодекс, от всякъде изпълняваш състава според мен поуствайки линка който беше поуствал и казавайки че това ги очаква хората на парада

257

Хасму

преди 12 години

Засичат Слабаков на летището, готов да емигрира.- Как така си решил, ти си патриот.- Ами вижте, едно време гейовете ги съдеха, след това ги реабилитираха. Сега ги рекламират всячески, организират гей паради. Изчезвам, докато не са го направили да е задължително.

256

Хасму

преди 12 години

Запознават се двама:- Здрасти, аз съм гей - представя се първия.- Хм, мерцедес ли караш - пита втория.- Не, лада.- А в Бояна ли живееш?- Не, в Дружба.- Че какъв гей си тогава, ти си най - обикновен ***.

255

Запрян

преди 12 години

Ако приятелчето на Селена - онова с хубавите устни е там - 1ви съм зад него

254

GAY

преди 12 години

Boje ,kolko PROZT matriql ima v kenefstan.Dobre che ne jiveq v tazi kochina.Bleite si tam,parad ste ima .Ne mojete da se suprotivlqvate!Slabi ste.hahahahahaha